Mamici de martie-aprilie 2006(17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by ciuf
Vazut pozele si remarcat ca ti-au pus un ac in vena. Pentru ce moasa-sa ti l-au pus? Ti-au administrat ceva intravenoase sau numai asa de amorul artei???

Da, mi-au administrat cica solutie salina (sau asa ceva), explicatia lor - e pt largirea venei (?). Si dupa aia mi-au lasat acul in mina, se pare ca pentru a fi acolo "just in case", daca aparea ceva urgenta si trebuia sa-mi administreze ulterior si altceva. Probabil ca asta e procedura lor atunci cind nu stiu prea multe despre motivele exacte care au dus la prezenta pacientului in spital (in cazul meu - singerarea). Stii vorba aia "Hey, you never know" :)

Multumesc mult, fetelor, pentru sustinere Sunteti niste comori! E chiar o minune faptul ca putem vorbi aici despre ce ne framinta, si ne mai ridicam moralul una alteia...

Trebuie musai sa va povestesc cum a incercat sotul meu drag sa ma calmeze aseara, cind a avut loc singerarea: ii spusesem ca singura modalitate de a afla sigur ca bebe e ok, este ascultarea batailor inimii lui bebe la un aparat special. La care el si-a pus urechea pe burtica si a tot ascultat, dar normal ca nu putea auzi nimic A fost delicios. Iar azi, cind eram la spital, incerca sa faca tot felul de glume pentru a ma binedispune :)

Abia astept sa se faca dimineata si sa merg la spital iar. Va trebui sa beau cit mai multe lichide. Au spus ca, daca voi avea dorinta de a face pipi cind ma trezesc, nu numai ca nu trebuie sa fac, ba chiar sa mai beau ceva lichide, ca sa se vada totul foarte bine la ecografie.

13 fix

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragele mele, eu cand va citesc cu sangerari, mi se ridica pielea..sper sincer sa fie de la fixarea placentei, fara alte probleme, si sa fie totul ok..acuma mai ales pt Aida
Intradevar, draga Ciuf, am Rh-ul negativ, si incerc sa nu intru in panica, mai ales ca pe masura ce creste bebelasul, parca ma simt mai raut, am inceput sa vomit pe la 2 luni si 3 sapt, pe cand toata lumea incepe sa se simta bine, sper sa nu fie de la Rh..incerc sa fiu optimista :)
Mai are vreo graviduta copilul mai mare decat ar trebui???
Al meu de abia are spatiu sa inoate, cel putin in poze, acuma mi-am pus si eu pozele pe yahoo..si o sa redau link-ul de la album.
Va doresc la toate numai bine si sanatate..si aveti grijutza de voi
Bia 14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cbiuta/album?.dir=ae45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Bun venit noilor dutze , sarcina usoara si bebi sanatosi si voiosi!!!!
Aida_o fii barbata ...totul o sa fie ochei!!!
Pupici la evribadi!

Io 13+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Aida, si eu incerc sa te linistesc un pic, tot din experienta mea...am avut sangerari si sarcina asta si cea trecuta, atat cu sange rosu (de scurta durata), cat si cu sange maroniu, care au tinut destul. Si totusi totul a fost bine.

In ceea ce priveste acul ala bagat in mana, si eu il urasc ca nu stiu ce. Si in Germania ti-l baga in vena de cum te prezinti la urgenta (ca gravida cu sangerari), inainte de a face orice control, eco sau altceva. Si nu o data mi-a spart venele de aratau mainile ca naiba.

Serj, scuze de intarziere, toate urarile de bine si multa sanatate!

Eu miercuri am 3D, abia astept, si sper sa nu ma dezamageasca sa nu-mi spuna ce e.

Pup toate gravidutele si va doresc o saptamana cat mai buna!
Ariadna, 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ama_kaly, Liris, maria 28, Tina, Andreea , mutlumesc ca mi-ati raspuns, eram cam ingrijorata. La cit de “pe ace” sunt, mi-era (imi este) frica sa nu fie si saracu bb mik stressat. M-as fi dus la yoga, dar nu mai pot s-o fac si pe asta. Fac gimnastica speciala pt gravide (in apa). Imi prinde tare bine. Sunt fete acolo care fac pina in luna 7-8! Dar cred ca yoga m-ar fi linistit mai tare. Cica acupunctura e destul de buna! Poate o sa incerc.

Luizax, excelent cu bebe la echograf!!! As vrea si puturosu meu sa fie mai activ. Al meu numa tragea la aghioase, a trebuit sa-l impinga cu echografu ca sa-l trezeasca.

Andreea, felicitari pt fetita!! Bravo! Las ca-si revine sotzul tau si n-o s-o dea pe 100 de baieti!!!

Dianaforisch – ai grija de tine, odihneste-te, lasa ca trece si totul va fi bine. Bine ca ai fost la medic!! Te asteptam cu drag sa mai intri cind te simti mai bine!

Tina, Tina, nu-ti sar in cap dar cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul daca e OK. Uite ce am gasit pe Internet:
Q: is it safe to have sex if you are diagnosed with low lying placenta?
Answers
A: Hi Lorna - If you have 'placenta praevia' it may be best to avoid actual intercourse but of course that does not mean that you can't make love in other ways! Also, you may want to clarify with your doctor or midwife the degree to which your placenta is low-lying. That will influence this question. Best wishes Jules - antenatal teacher

Asa ca trage tu concluziile….

Laura Ioana, multa sanatate!!

Aida, iti tin pumnii sa fie bine. Bine ca te-ai dus la medic si ca s-a oprit singerarea cit de cit!!!! hai ca nici nu arati rau in poze!! As vrea sa arat ca tine cind sunt speriata si plouata!!!!!!!!!!

Bobo si Flor, bine ati venit!!!!!!

Maine ma duc la amniocentezaaaaaa!!!! Nu cred ca intru pe net, dar va zic miercuri cum a fost. Sa-mi tineti pumnii, fetelor!!

pupici
15+

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

salutam fetele!
Nshiro trebuie sa recunosti ca ti-am cam facut-o bebe al tau. vezi? personalitate de mic nenica nu gluma. sa stii ca mi-a fost jena sa mai insist cu talismanul, dar daca zici ca e in regula o sa te bat la cap, pana imi confirmi ca ai fost si l-ai si luat si mi-ai luat si mie unul.
tina_welsh meseriasa ca de obicei, ii arde dar la tot se gandeste. esti de invidiat. imi place ca nimik nu te doboara. totusi ai grija si de bebe, ca e si el mic.
kim am descoperit si prin bucuresti si hamsii si sprot, asa ca o sa-mi cumpar si o sa-mi gatesc exact cum imi place mie. yamy
cat despre mine, am petrecut un we prelungit care a inceput de joi, la munte. am avut parte de o vreme superba. am facut multe plimbari, am urcat pana la cascada la urlatoarea, am obosit un pic dar a fost excelent. mi s-au mai racorit creerii in cap, ca parca se cam incinsese-ra.
dar o problema tot am, eu nu am pus decat 2 kile pe mine si alea aproape ca nici nu se vad. o prietena de-a mea a facut misto de mine, ca ea burta pe care o am eu acum ea o are cand mananca o farfurie de ciorba, auzi la ea.
andreeageorgiana super poze, super mamica. de fapt toate albumele pe care le-am vazut sunt super, toate burticile sunt niste meseriase.
aida_o trebuie sa recunosc ca a facut super treaba sotul tau, pentru ca nu apari deloc stresata in pozici
catrinel17 pupici la tine.

fetelor zau ca mi-a fost dor de voi. va pupicesc pe toate

Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

PUP FETELE !!!

de o ora itesc si abia am terminat - mai fetelor, nu intru si ei un week-end si cand vin, nu pot sa scriu ca tre sa citesc de ma doare capu...

Bun venit fetelor noi, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Tina, ma abtin de la comentarii, ca stii ce simt!!!(invidie!!!) Ca noi de cand am aflat nu am prestat deloc....ne-am mai jucat si noi asa, dar fara...prostii...hai ca am lut-o razna...prietena mea zice ca-s "NF"...oare de ce ????

Mai fetelor, hotarati-va, care calculator e bun??? Dupa dr. meu ultimul postat e bun. Eu dupa asta ma iau!

Pe voi va doare capul? Eu am acum doua mari probleme: dureri de cap si dureri de spate! Cu ce le tratati, ca mie nu-mi da voie sa iau nimik!!!!

Hai, vorbim mai tarziu. Pupati bebeii din partea mea!

adar, 15+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Biuta si eu am Rh negativ. Medicii spun ca totul ar fii ok , daca nu apar anticorpi.Eu imi fac dozarea de anticorpi in fiecare luna.Sa speram ca totul e ok.
aida iti tin pumnii sa fie totul ok.Fii tare ( stiu ca e greu)si totul o sa fie bine.Sunt fete care au avut si sangerari mai nasoale si pana la urma au bebei sanatosi.
Catrinel si eu ma sperii de sar pe pereti din orice ! Am mai vorbit si cu alte fete si cred ca este ceva comun sarcinii !Ai grija de tine la amniocenteza...ne mai auzim!
Tinaimi pare tare rau , am vazut si subiectul deschis de tine.Eu nu ma pricep dar am mai auzit de cazuri asemanatoare care nu au avut probleme.Cred ca au dreptate fetele cu odihna....si cu pauza de .te pup si nu te ingrijora prea tare !
19+
PS : Mi-am gresit calculul sapt. si v-am indus in eroare saptamana trecuta.Offfff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Biuta, draga mea, bine ai revenit.Chiar eram asa de trista, vazand ca tu esti unica care are Um-ul in aceasi zi ca mine..si nu ai aparut deloc pe forum.Pai hai sa te lamuresc cu 19 aprilie.Stii bine ca de fapt daca se face calculul de la UM sunt 2 saptamani in plus clar.Acum deh difera..SO in loc de 40 weeks of pregnancy ar fi 42, si in loc de 5 ar fi 19!Dar pe 5 e ziua de nastere!Acum ca o fi pe 3 sau dupa 5 norocul nostru!Misto site-ul!Intra si tu mai des!A si sa stii ca si al meu bebel e mare!Avea la 13 saptamani 13.4 cm!Astazi nu mi-a zis cat are!Ca am dat importanta la altceva!
Burtici Eu am fost astazi la spitalul la care voi naste si mi-au facut iarasi o ecografie..a treia in 3 saptamani.Bebe este foarte bine..creste manca-lar mama!Au vrut sa vada ce e..dar e rusinos nevoie mare!Era cu caputul in jos si cu fundul in sus..cred ca asa ii place sa stea ca si acum 2 saptmani tot asa era..si saptamana trecuta era normal!Tasu numai putea de fericire.Se pare ca totul e bine.Placenta nu este jos ci foarte putin dar nu este caz de ingrijorare!
AIda te rog sa te calmezi..fi antena..de multe ori aceasta sangerare se intampla de la inserarea placentei sau cum s-o numi!Mai ai o saptamana si inti in second trimester!SO be happy!Ok?Totul o sa fie bine!Stiu ca e stresant si suparator cand te gandesti dar asta e..calmeaza-te si bebu mic e fain!OK?SI sa tii ca esti fotogenica!Chiar daca esti in poze!
Bobo9, bine ai venit printre noi!Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!Spune-mi si mie ce e cerclajul asta?
CIuf..hihihihih intrebam si eu asa...EU bag in mine ziua de zici ca sunt sparta..in timpul noptii ma trezesc sa fac pipi mult mult si sa beau apa!SI poate sa mai fug la baie sa mai scot un gaz!
Catrinel am tras concluziile dar am intrebat astazi ca e mai safe..si am voie..asa babeste dar e voie!
Adar pentru cap daca vrei pune un cartof taiat felii intr-o carpa si leaga strans la frunte!Pentru mijloc stai intinsa cat mai mult.Ca serios si eu am avut 2 dureri de cap de am zis ca inebunesc!Iar mijlocul numai spun ca am omoara!Take care si sa ne zici cand te simti mai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, misto ca ai facut excursii si te-ai mai aerist!! Mie asa ciuda mi-a fost ca ieri am stat toata ziua in casa! Dar asa o vreme aiurea a fost, brrr…
2 kile? Nu-i asa mult, dar lasa ca vei recupera tu. Stai linistita, nu e nimica.

Adar ma doare si pe mine capul din cind in cind, mai ales daca ma enervez, si ma doare si spatele – daca ma plimb pe jos mai mult de o ora, sau daca ridic ceva dintr-o pozitie mai naspa. Da trece daca ma pun in pat. Unde te doare pe tine spatele?

C+ bb mik

Mergi la inceput