Mamici de martie-aprilie 2006(17)
Raspunsuri - Pagina 10
Pispirica spune:
hi!hi!hi! tina draga mea ai ghicit! exact vila tudor estem. bravo! amintiri placute?
mamaaaaa da ce spirit de observatie ai nenica!
hai ma adar ca tre sa-l laud si pe el un pic ca e harnicut si nu vezi ca nu e singurul? si a lu tcelen e harnicut. si cu imprumutatu e cam greu ca eu nu-l dau si el nu pleaca ca ma iubeste! na ca ti-am zis-o!
si cum adica cum ii zici lu nenea doctoru? il intrebi pur si simplu" auziti? da hata hata cand se poate ca tare mi-i pofta
" pe bune acu nu trebuie sa te sfiesti deloc, trebuie sa-i spui tot ce ai pe suflet, ca doar e doctor. hi!hi!hi! succes!
pupicei
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
TweetyGeo spune:
Mie mi-a miscat bebelu la 15 saptamani si 2 zile. De atunci il simt in fiecare zi sau la 2 zile ca nu sunt mereu atenta.
La inceput am slabit 1 kg si apoi am pus 4 kg. Deci am doar cu 3 kg mai mult decat am fost.
Liris, imi pare rau pt bebelu tau. Ai grija de tine si du-te la un dr. bun. Daca se poate fa prin aspiratie, nu cu chiureta, ca poate sa-ti atinga colul si sa-ti faca rani. Ia calciu si ergomet dupa operatie si stai cat mai mult la pat pe burta. Si fa pauza 3 luni de
.
Eu n-am facut pozici, dar pot sa spun ca am o burta maaare!
Haide-ti ca va pup ca tb sa plec acasa. Sper sa-mi fie mai bine daca stau in pat. 

BB mic a lui GEO
Tina_Welsh spune:
Pispirica,acolo mi-am schimbat cursul vietii in seara de 6 mai, cand am raspuns "DA" cererii in casatorie!
Am stat la Apartamentul 1!Voi unde ati stat?La garsoniera sau tot la apartament?Ati vazut cumva si un catel gri?
ca era preferatul sotului!La anul de craciun vrem sa mergem si sa sarbatorim acolo!Am sa adaug si eu niste poze azi cu vila Tudor
!Vila asta ne-a intrat la suflet!Face parte din viata noastra!Felicitari ca ati fost acolo!SPer sa va poarte acelasi noroc care mi l-a purtat mie!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Pispirica spune:
tina esti draguta dar la vila aia au stat prietenii mei, ca noi cand ne-am hotarat nu mai erau locuri. prietenii mei inchiriasera garsoniera, si cand au ajuns acolo nu se eliberase, asa ca le-a dat un app care se eliberase. oricum am stat mult pe la ei pe acolo si sa stii ca acel catel nu era. am intrebat-o si pe prietena mea de el, dar mi-a zis ca nu l-a vazut.
in schimb pot sa-ti spun ca era o pisica frumoasa si tupeista, pe care am dat-o afara pe toate gaurile, si cum prindea ceva deschis cum ne trezeam cu ea inapoi in casa. haioasa rau...
si sa stii ca urarile alea prind bine pritenilor mei, ca ma tot ameninta ca se casatoresc si cica trebuie sa le fim nasi si evident acum din motive de burtica mea o mai lalaie probabil pana la anu.
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
ama_kaly spune:
buna la toate gravidutzele!!am si eu o rugaminte la voi..imi puteti recomanda si mie un ecograf bun aici in bucuresti?ca maine as vrea sa merg sa-l vad pe bebe si sa-i askult inimioara..si la ala la kre am fost eu prima data n-am putut sa vad nimik k monitoru era indreptat numai spre doctor si in plus vreau sa-mi dea si poze k tati o sa plece ceva timp din tara si vrea sa ia cu el poze cu bebicul!..nu vreau eco 3d k e prea devreme vreau unu 2D da bun.spuneti-mi si mie va rog unde sa ma duc!
la toate mamicile si al toti bebeii!! io
11+ si
din burtik
Tina_Welsh spune:
Hehehe Pispirica, m-am emotionat cand am vazut vila!Sper sa le prinda bine din tot sufletul!
Ama_kaly, daca vrei incearca doctorul recomndat de mine si de Dananita!Il gasesti la Polizu, sau aici: Top Medical Center
69 Stirbei Voda Str,021-314.27.74!Este foarte buna.Cabinetul este foarte curat, iar preturile acceptabile.Eco transvaginala 800 de mii iar cea normala 400!S-ar putea insa sa iti faca transvaginala pentru ca zice ca bebe nu se vede bine pana pe la 13 saptamani la eco normala ci se vede mult mai detaliat la cea transvaginala!Acum mai asteapta si alte opinii daca vrei!Daca nu dai de el am sa iti trimit numarul lui de mobil!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
aida_o spune:
Liris, scumpa mea,
nici nu stiu ce sa spun... In primul rind nu mi-e prea clar daca acel punct a aparut la ecografie (banuiesc ca da, altfel cum ar fi putut sa-l vada?). Tu te dusesei pentru controlul la care fusesei programata pentru prima data, cel de 11 saptamini? Sau s-a intimplat ceva ce te-a facut sa mergi acolo? Este sigur ca sarcina este oprita in evolutie, sau este doar o presupunere? Spun asta pt ca - jur! - nu esti singura care nu a avut greturi. Sora mea a trecut prin sarcina ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, singura chestie era ca ii crestea burta si incepuse sa loveasca bebe in toate directiile. Altminteri - nimic!
Te rog mult, daca poti si nu ti-e prea greu sa vorbesti despre asta, da-ne si noua detalii. Poate ca nu pentru chiuretaj te-au chemat, Doamne-ajuta!
Catrinel, cum a fost la amnio? Rezultatul sigur a fost bun, da' eu vreau sa stiu cum ai suportat acul ala in burtica.
nshiro, sa-nteleg ca nu ai aflat sexul lu' bebe? In ce priveste lenea sotului, sa stii ca la mine in familie al meu e obsedat de curatenie. Unele chestii cred ca-s deja fixatii, ma scot din sarite chiar, da'l iubesc si i le inghit
Insa uneori imi vine sa-mi iau cimpii.
tcelen, uaaaai de mine, ce burtica mumoasa ai! vrem sa stim daca e cu roz sau cu bleu, sa ne zici! io promit ca nu-i zic sotului tau, hihi ;)
Tweety Geo, eu nu prea am pofta de mincare, dar probabil ca de vina-s greturile. Dar chiar si cind nu am greturi (in rarele ocazii) nu bag in mine in disperare. De trezit noaptea ca sa maninc, nici gind. Doar pentru pipi ma trezesc de 2 ori pe noapte, cel putin: in jur de 2 si apoi pe la 5 dimineata :)
Laura, cind citesc ca tu inca ai greturi desi esti in saptamina 16, ma apuca groaza! Si eu ma bazam pe intrarea in trimestrul 2, da' vad ca asta nu-i o garantie ca sa scapi de greturi. Dar am inteles ca sanse mari sa scapi de greturi ai cind vei simti ca misca bebe. Cum zici ca tu inca n-ai simtit, poate ca mai ai putin de tot si trec si greturile. Chiar sunt curioasa, tine-ne si pe noi la curent si zi-ne daca ai scapat de greturi dupa ce misca bebe, ok?
Eu am auzit ca bebe incepe sa miste cam din sapt 16 - 18, trebuie putintica rabdare
Eu privesc partea buna a lucrurilor, pentru ca nu am avut si dureri de cap, pe linga greturi.
ciuf, ai zapada? Eu zau ca nu-i duc dorul... Anul trecut am avut parte de multa zapada inca din 17 octombrie... Iarna s-a terminat abia prin iunie, uof!
Si mie mi-e lene sa mai muncesc, ha!
13+
Se mareste clanul :)
Laura Ioana spune:
Adar, al meu a intrebat-o pe doctorita, cand deja ne ajunsese cutitul la os fara
, "doamna doctor da' cat ne mai tineti la post negru?" si ea a inceput sa mustaceasca si ne-a dat unda verde
Lady Hawk ai si tu dreptate ca eu sunt cam cu somnul![]()
Liris imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat

Laura
16+
Puiutul meu
liris spune:
da Aida, pina in sapt 12 de fapt , aici nu te vede nimeni. deci eu imi fac testul in sapt 5 in 6 sunt gravida si ramin cu ideea asta asa ...citeva saptamini....
vesti despre mine. proaste. dar nu ma compatimiti ...am trecut deja de momentul critic , acum am altele pe cap sa va spun.
io deci nimic de greturi si varsaturi ...tot timpul m-am mirat eu ,voi sunteti martore , de ce oi fi eu din aia norocoasa... azi la prima vizita in presupusa saptamiaa 11 + 1 zi am aflat ca de fapt ceea ce putea sa fie bebelusul meu a incetat sa existe din saptamina 6 ...
acum am fost deja la spital, diagnosticul e validat de doctora ginecolog. chestia e ca m-a chemat ptr un alt appointment abia saptamina viitoare , ca sa asteptam sa vina singur ciclul. mi-e frica de posibile infectii ...dar ce sa fac ma supun sistemului . cum e , la orice febra micuta sau dureri abdominale sa dau fuga la urgenta nu ? ar fi semn de infectie nu ?
nu-mi spuneti acum ca va pare rau, stiu ca va pare , va multumesc ptr incurajarile de pe parcurs si ptr tot . acum fuse fuse si se duse ... mi-e de infectie... si binenteles ca ma apuca groaza cind ma gindesc ca de 7 saptamini cred nefondat ca sunt gravida, doar datorita unui sistem medical de doi bani pe care nu ma voi satura sa-l critic ...
hai va pup!
p.s. ar fi bine sa fiu stearsa de pe lista.
va doresc multa multa sanatate voua si bebelusilor vostrii.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Laura Ioana spune:
Liris chiar nu stiu ce sa mai zic. Eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie, una la 8 sapt (vara trecuta) si una la 6 sapt (primavara asta). La prima m-a internat imediat si m-a curetat si am stat peste noapte in spital, iar la a doua a gasit mai mult tesut necrozat si am fost internata 6 zile, curetata si tinuta cu antibiotice, ca sa fie sigur ca nu raman cu infectie in corp. Vezi si tu daca faci temperatura sa nu stai, sa mergi repede la urgenta! Sanatate multa si mai mult noroc data viitoare!
Laura
16+
Puiutul meu