Mamici de martie-aprilie 2006(17)
Raspunsuri - Pagina 14
Tina_Welsh spune:
Cat, merci ca mi-ai raspuns!Poate vi cu vesti despre carucior data viitoarede la Munchen!
Catrinel, e bine ca totul s-a terminat cu bine!Calmeaza-te si ai sa vezi ca analizele or sa fie bune!
Pispirica, da.., mi-ai trezit amintiri placute!Si eu sunt la fel ca tine, eu vreau baietel iar tati fetita, dar cum spui si tu de altfel, ce-o fi sanatos sa fie!Hainute de gravida stii unde gasesti nu?
Ariadna felicitari pentru baietel!
Tcelen unde esti?Ce faci?Cum te mai simti?
Irina, si eu ca si restul fetelor mi-am luat o pereche de pantaloni de trening cu elastic si snur!Foarte comozi!Sau poti sa mai faci o smecherie, sa iei o pereche de pantaloni de trening si sa ii pui sub burtica, asa mai folosesc eu blugii mei vechi!
AVIZ: TOATE FETELE ACRE AU DEJA CARUCIOARE CAND VA HOTARATI ASUPRA NUMELUI,SA IMI SPUNETI CA SA SCRIU IN LISTUTA SI NUMELE BEBELULUI OK?
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Pispirica spune:
Tina draga mea stiu cateva magazine. poate tu mai stii si altele? eu il stiu pe cel din magazinul victoria, unul pe calea mosilor despre care am inteles ca ar avea inca unul in plaza in Drumul Taberei si am inteles ca mai este unul in Sir sau e cu Y? mai stii si altele?
mie acum imie cam greu sa-mi aleg hainute de astea de gravida, pentru ca am observat ca toate sunt mari in comparatie cu cele in care as putea incapea. La momentul asta de exemplu as putea sa-mi iau in loc de marimea S, un M. Mai tarziu voi vedea cam ce as putea sa-mi iau. Oricum cand am fost la baby expo mi-am luat un sarafan tare haios dar e pentru lunile mari. acum incape sotul in el ca l-a probat si m-am prapadit de ras 

. Mie o sa-mi vina cand o sa am burtica serioasa. Si stii la ce concluzie am ajuns? ca nu le-ar sta rau dommnilor daca ar putea duce si ei sarcina![]()
![]()
![]()
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Cat spune:
Ariadna felicitari pentru baietel!
I-ai zis deja piticului tau ca va avea un fratior cu care o sa se joace? La nume v-ati gandit?
Pispirica, astmul meu e cronic pe fond alergic. Stiam totusi ca in sarcina trebuie sa ma simt mai bine (cica glanda suprarenala secreta mai mult cortizon) si nu mi-am mai luat medicamentele.
Nu stiu sigur de la ce mi s-a declansat criza, dr zicea ca poate din cauza ca am dat drumul la caldura...nu stiu sigur. In ultima vreme am fost si foarte mult pe drumuri, agitata si obosita, si asta poate fi o cauza.
Catrinel17,ma bucur ca ai trecut cu bine de ziua de ieri.Ai fost curajoasa!
Tcelencum te mai simti? Ai reusit sa iei legatura cu dr tau?
LauraIoana incerc sa stau cat mai linistita, ma simt si foarte obosita dupa criza asta, e tare rau cand nu ai aer si m-am gandit numai la bebel sa nu-i fie rau cumva ca ma speriase o dr cu lipsa de oxigen la bebe.
de la noi,
Pozele noastre
Piscotel mititel
Catrinel
19+ si
Daria Maria
Tina_Welsh spune:
Pispirica, eu le mai stiu pe cele de la Rococo.Unul este la Sfantul Gheorghe unde intoarce tramvaiul,altul mai este pe Calea Victoriei, mai au si in Magazinul Titan.SI din cate stiu au si masuri mici!
Tina
and Tina and Mark's baby
Tina_Welsh spune:
Fetelor unde sunteti?
Tina
and Tina and Mark's baby
Pispirica spune:
mercic Tina de informatii. oricum va trebui intr-o buna zi cat de curand sa le iau la rand sa vad ce pot sa gasesc. titanul e cam departe de mine ca eu stau in drumul taberei, in rest ma descurc.
da ce liniste s-a lasat pe aici pe la noi...
ce faceti fetele? treaba? eu nu fac ca evident n-am chef. astept 5 jumate sa plec acasa, ca diseara am treaba, ma duc la dentist. si trebuie sa ma pregatesc ca evident ca fara anestezie doare de rupe. noroc ca e doctorita draguta si are mana usoara si e si rabdatoare cu mine. si stiti de ce ma duc la dentist? ca cine stie poate ma intrebati...
am o masea rupta care a inceput sa doara si inca una care era plombata si sub plomba, care s-a ridicat, asa de bine a fost pusa, am facut si pe acolo nu stiu ce care incepuse sa ma doara. si acum trebuie sa curete maselele alea ca sa nu se strice de tot.
bine bine hai ca va las ca v-am plictisit de tot
. scuze

Pispirica's album
Pispirica spune:
tina si daca tot nu e nimeni pe aici, cred ca va trebui sa incepi sa te pregatesti sa deschizi un capitol nou. ca sigur fetele de peste ocean care probabil ca inca dorm la ora asta, cred ca parca sunt vreo 7 -8 ore diferenta de fus orar, o sa termine si pagina 10 si noi dimineata trebuie sa o luam de la capat. nu?
Pispirica's album
Catrinel_17 spune:
Ariadna, bravo! Felicitari pt baietel!
Te-ai gindit la nume?
Mie rezultatele mi le da peste 2 sapt, ca am inteles ca trebe facuta o cultura din celulele din lichid, si asta dureaza…
Chiar, ce liniste in zonaaaaaa!!! Se aude ecoul!
C+ bb mik
mamaariadna spune:
Tina, Cat, Catrinel, va multumesc pentru felicitari!
La nume inca nu ne-am gandit, adica de fapt nu ne-am hotarat. Noi am vrea un nume care sa existe atat in germana cat si in romana (sau macar in limbile romanice). Chiar va rog mult de tot, daca va vin idei care sa corespunda cerintei asteia, spuneti-mi-le si mie!!!!!
Ariadna,
19+
Catrinel_17 spune:
ariadna, am aceeasi problema cu numele, o sa fiu atenta la sugestii
, si daca am idei, scriu si io! 
C+ bb mik