Mamici de martie-aprilie 2006(17)
Raspunsuri - Pagina 13
Irina71 spune:
Salut fetele !
Noi am fost aseara la eco (2D, dar color)si se pare ca bebe " e baietel in proportie de 80%".![]()
Noi voiam fetita, dar asta e.... sanatos sa fie !
Nume nu i-am pus inca, am vorbit inainte cu sotul si a ramas ca daca e fetita ii pun eu numele (ii pusesem Sofia Maria
), iar daca e baiat, ii pune el. Numai ca tot se mosmondeste, azi dimineata i-am zis ca are la dispozitie o luna sa se hotarasca la nume, altfel o sa-i pun tot eu nume baiatului. ![]()
Am 2 intrebari :
1. Voi ce purtati prin casa ? Ca pe mine au inceput sa ma stranga pantalonii de trening peste burtica, iar la magazinele pentru gravi gasesc doar haine de strada 
2. Avem voie sa bem must ?
Pup toate fetele 
Irina.
19+
Multe poze cu mine
Tina_Welsh spune:
Irina, felicitari!Sa-ti traiasca baieteleul!Adaug si la tine imediat un carucior albastru!Avem voie sa ebm de toate atata timp cat bem in cantitati rezonabile...zic eu!Ca eu am baut si un paharel de bere ca atre mi-era pofta!Acum totusi hai s anu vb de lucruri sfinte pentru fetele din afara!Adica eu si multe altele!![]()
![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Catrinel_17 spune:
Fetelor, dragelor, Ciuf, Pispi, Jane, aida, nshiro, cat
multumesc ca v-ati gindit la mine!
L-am vazut pe bebe intai, a fost atita de dragutz ca mi-a venit sa-l maninc. Am facut prima data echo (pe burta, nu intravaginal, de data asta), ca sa vada cum e pozitionat, l-a masurat, etc, totul era in ordine. Cind a pus imaginea pe el, s-a intins bebe mic si s-a curbat, ca si cum si-ar fi indreptat spatele (I se vedea si coloana foarte bine). Pe urma ce s-a gindit el, si-a bagat degetelul in gura si asa a ramas!! Al meu barbat era si el acolo si zimbea de numa’.
M-a dat cu iod de vreo trei ori pe burta, sa dezinfecteze, a pus iarasi echograful pe burta si a gasit o pozitie buna, cind bebe era cumva strins intr-un coltz. A luat acul (gigantic ac!!!) si mi l-a pus pe burta, si cind a crezut ca e momentul potrivit, l-a impins. Mi s-a parut stressant, psihic mai mult decit fizic (nu mi-era de durerea mea, ci daca se intimpla ceva cu bebe…) cind a bagat acul, s-a zbatut bebe, de parca era un iepuras ridicat de urechi –a dat tare din toate labutzele… mi s-a rupt sufletul de grija, am crezut ca a patit ceva, saracul. Dupa ce a colectat lichid, mi-a aratat ca ii bate inimioara si totul era OK. Dar nu m-am linistit decit la citeva ore dupa aia. Am dormit aproape toata ziua, mi-a picat tare bine.
Inca simt locul unde a bagat acul. Nu am singerat, nu am avut contractii, totul e OK, sa bat in lemn. Cu acul in burta nu a fost cine stie ce durere, aida, a fost cam la fel ca atunci cind iti ia singe. Rezultatele vin in 2 sapt, iar in citeva zile ma duc la un control post-amnio…offf, nici nu mi-am dat seama cit eram de stressata, pina nu m-a pocnit o durere de cap in noaptea dinainte…
BB mik a fost tare activ de data asta, ca era si el de obicei un puturos, cum zic si Adar si laura Ioana ![]()
Tcelen – sa ne zici noutati, ca acuma sigur vei afla!
Adar – incearca sa nu stai mult in picioare, sa nu mergi mai mult de o ora pe jos (chiar si la plimbare), sa nu cari mai mult de 5 kg si sa nu te apleci la 90 de grade sa ridici. Nici eu nu iau nimica pt durerile de spate… la durerile de cap mai bag cite un paracetamol, dar incerc mai bine cu un sfert de cana de cafea. Si ma chinui sa beau lichide, dupa cum mi-a zis dr.
Liris, imi pare asa de rau!!!! Nici nu stiu ce sa zic, iti tin pumnii tare ca sa fie bine data viitoare. Sa ai putere si curaj sa treci peste asta cit mai repede! Cu siguranta va fi bine! Ai grija de tine. Te imbratisez! Mi se rupe inima cind aud vesti din astea.
Va pup cu drag pe toate
Catrinel
15+
C+ bb mik
Laura Ioana spune:
Irina felicitari pentru
. Sa fie sanatos si sa creasca mare! Incearca sa porti prin casa pantaloni din aia cu snur, daca nici asa nu e bine atunci treci la pantalonii sotului
eu cred ca asa voi proceda cand va fi cazul
Must avem voie, dar sa nu fie din ala acrit sa ne strice la burta.
Cat despre nume de baieti, mi se pare cel mai greu lucru din lume
, nici unul nu-i suficient de frumos pentru copilul meu (mi se par urate numele de baieti); daca avem fetita m-as opri la numele Anastasia
, dar sa vedem, ca dr zicea ca s-ar putea sa fie baiat!
Laura
17+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Catrinel mama prin ce ai trecut
Draga de tine, cred ca ai avut niste emotii... Si te-ai uitat la acul ala? Bine ca s-a terminat cu bine, de acum sa mai vina rezultatele (care sunt bune sigur) si gata cu un stres!
Cat
sanatate si stai cat mai linistita ca sa nu mai patesti crize din astea! Dar de la ce s-a declansat?
Laura
17+
Puiutul meu
Pispirica spune:
deci pana acum avem 5 baietei si 4 fetite! as spune ca e un scor destul de strans...
catrinel 17 unde esti? te-a durut burtica de la acul ala? sper ca esti bine si ca nu treci eventual printr-o criza de nervi, cum se intampla destul de des pe la noi pe aici.
aida nici eu nu vad pozicile tale.
felicitari irina 71 pentru baietel. la mine e exact invers eu vreau baietel si cine stie, poate o fi fetita, asa ca ma gandesc ca nu mai conteaza, principalul este sa fie sanatos.
referitor la intrebarile tale, eu prin casa, de ex, port un pantalon de trening care intotdeauna mi-a fost larg si n-am probleme din punctul asta e vedere. la mine mai complicat e cand plec de acasa, ca nu mai am ce imbraca, ca toate ma strang si la birou stau numai cu fermoarele descheiate, dar asta e, mai dureaza un pic pana imi voi putea cumpara hainute de gravida.
dananita felicitari si tie pentru bebel.
Cat astmul tau e cronic? sau faci crize o data pe an, sau mai rar? ca stiu ca e destul de nasol cu crizele astea. eu sunt inconjurata de astmatici, si sotul si fratele, asa ca te inteleg destul de bine. succes si sa nu mai faci crize de astea.
nshiro mai sunt trei zile pana vine week-end-ul.
ma bati?
tcelen ma gandesc ca e minunat sa simti asa batai in burtica, parca abia astpet si eu... oricum ai intrebat doctorul de restul problemei? ce zice? banuiesc ca nu trebuie sa-ti faci griji. poate e si din cauza faptului ca trebuie sa stai mult pe scaun?
tina ma bucur ca ti-am starnit amintiri asa de placute.
va pupicesc pe toate si va doresc o zi cat se poate de buna
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Catrinel_17 spune:
Laura, nu am fost in stare sa ma uit la ac
m-am uitat numai in monitor, cum mi-a zis Serj. A avut dreptate, e mai bine.
C+ bb mik
mamaariadna spune:
Salutare la gravidute!
Gata, am fost la 3D. Am o mandrete de pui de 350 grame si 22 cm, care dadea din maini si picioare, se dadea peste cap si baga degetelul in gura. Totul este ok si am aflat si vestea mare: e baiat!! Asa ca o sa fiu in curand mamica de doi baietei.
Ciuf si Kim, va multumesc ca v-ati gandit la mine!
Cat, multa sanatate! E prima data cand ai criza de astm? Si de la ce s-a declansat?
Catrinel, bine ca ai scapat cu bine de amniocenteza...sincer, mie mi-ar fi o frica de moarte de acul ala. Cand au zis ca-ti dau rezultatele?
Va pup pe toate,
Ariadna,
19+ cu 
Catrinel_17 spune:
Pispi, am fost aproape tare de o criza de nervi DUPA aia
nu reuseam sa ma relaxez deloc, si-mi venea sa pling. Imi tot aminteam de bietu’ bebe mik cum s-a zbatut. Durere nu a fost prea mare, a fost ca si cind iti ia singe, asa ca nu se face nici un fel de anestezie. Toata burta mi-a fost portocalie de la iod
A durat putin, vreo 3-4 minute, pina a fixat pozitia, dupa ce a bagat acul cred ca au fost 30 de sec. Nici nu m-am uitat sa vad ce culoare are lichidul, s-a uitat sotzu meu si a zis ca era “ca pipi-ul, galben pai” ![]()
C+ bb mik
Pispirica spune:
Catrinel lasa nu mai conteaza bine ca ai trecut cu bine peste toata treaba. Ma bucur mult pentru tine ca n-a fost asa de rau. Ca de rezultate nici nu-mi pun probleme, pentru ca sunt sigura ca sunt OK. nici n-are rost sa-ti mai bati capul cu ele. Pupici la tine
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album