Mamici de martie-aprilie 2006(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

hai sa ma laud si eu cu burtica mea, care taman ce incepe sa se vada

13+2

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Aida, ma bucur ca ai scapat de probleme, si sa nu te prind ca mai ai!

Liris, gandeste-te ca e mai bine asa, ca asa a fost sa fie, ceva nu era in regula, asta e o selectie naturala si o sa vina si randul tau la un bb sanatos si mumos.

Ariadna, astept vesti bune de la echo 3D si un carucior vesel!

Cine zicea ca merge la amniocenteza, Tcelen? Suntem numai ochi...

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tcelen frumoasa famile ai! Si ce "cavaler" smecher! Ii sta tare bine cu sapca! O fetita cu par blond si cret ca al tau (e natural, nu?) va mai trebuie!

Aida inca nu am aflat din pacate si eram plina de "great expectation"!!... Peste trei saptamani, la urmatorul control sper... Ce burtica si mamica fumoasa mai mai

Ama_kaly in primul trimestru de sarcina se face numai eco transvaginala caci altfel nu se vede. Eu pana in saptamana 12 am facut chiar 3. Si cred ca si celelalte fete la fel.

Ce chestie in Canada, Olanda, America... sa nu te bage in seama pana la 12 saptamani. Trebuie sa fie foarte traumatizant. De fapt nici aici nu-ti face mare lucru pana in saptamana 12 cand incep analizele... Si imi aduc aminte la primul control, in saptamana a cincea, (am nimerit la Haplea) mi-a spus pe un ton foooarte glacial ca cica ne mai vedem peste doua saptamani in caz ca nu pierd sarcina. Am belit niste ochi ca na... nu intelegeam, e vreun risc, e ceva in neordine acolo si cand l-am intrebat a zis ca nu pare nimic in neregula dar ca tre sa stau linistita ca gainusa care cloceste oul ca asa e si la mine ca un out...etc... v-am mai povestit,nu ma mai repet. Oricum stiu ca a fost traumatizat faptul ca mi-a vorbit atat de rece si impasibil despre o eventuala pierdere... probabil ca sunt multe cazuri, din cauza asta nici nu isi dau prea mare interesul pana in saptamana 12.

Am facut un nou album cu ecografiile numai ca sunt de o calitate proasta caci nu le am cu tehnica in limba japoneza, scanat, setat etc, asa ca am pozat ecografiile!

http://community.webshots.com/album/474558499CLnVli

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'neatzaaa!

Am vesti pentru voi!Am fost aseara la CMU la dr Adela Dinu(o recomand din toata inima!), o domana draguta, amabila si foarte rabdatoare, la echo morfologica 3D. Mi-am vazut odrasla . Of, ce pudic a fost si ce emotii ne-a dat Dar dupa ce a facut cunostinta cu toata lumea ne-a aratat in toata splendoarea cat este de baietel 100%Si eu care am simtit ca am baiat inca de la inceput, l-am si visat la taticu' lui in brate...
Ehee si ce tatic emotionat am avut care a si uitat ca avem caseta video la noi noroc ca mi-am amintit si am pus caseta la destul timp dupa ce incepuse. Dar dr a fost asa draguta ca a reluat totul cu explicatii. BB Alexandru are DPN pe 19.03.2006, 191 grame si in jur de 17cm (cu totu').Are toate organele deja formate si este NORMAL.Bebe a fost grozav, e clar ca nu vrea sa fie fotomodel ca s-a cam ascuns, s-a tot scarpinat pe fata si pe nas mai ales. Eu cred ca-i cam deranjeaza ecografiile astea ca prea il fugarea ca sa-l prinda bine in poze
Se pare ca am eu o mica problema cu un IR pe artera uterina stanga marit 0.65 (trebuie sa fie sub 0.60) si un nodul uterin fibromatos intramural de 9mm (speram sa nu evolueze odata cu sarcina si sa-l rezolvam dupa nastere), dar una peste alta eu sunt optimista.
Joi seara merg la obstetrician sa-i arat rapoartele. Va tin la curent.
Nu am avut timp sa ma odihnesc in concediu si acum plec sa vad daca mai gasesc pe undeva un Master sau un curs de ceva sa ma inscriu.

PS: Uitam sa va spun ce mi-a recomandat dna dr: ca sa scada acel IR mi-a spus sa nu mai stau deloc in fum! Eu n-am fumat niciodata dar sotul meu e ca o locomotivaAseara am biruit pt prima oara datorita doctoritei desigur: a fumat incuiat in balcon si l-am urmarit si radea singur se gandea probabil la mandretea de baiat

Va pup cu drag!

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FETELOR mi s-au intamplat doua lucruri aseara:
1. burtica mea a inceput sa se ridice in sus pe unde trece sau se misca bebelul meu!!!!aseara mi-a tras doua sub coaste tare de tot si am vazut burta,acolo cum s-a ridicat!eram asa de fericita ,abia asteptam sa va povestesc!dar apoi.......
2. m-am dus seara inainte de culcare sa ma spal si cand colo,scurgerea aceea alba era usor rozie,m-am speriat foarte tare,m-am dus sa ma culc,ma incurajam singura,ca o fii din cauza oboselii,apoi bebelul meu a miscat vreo 5 min foarte tare si dupa ce s-a linistit uterul meu a inceput sa se contracte si a tinut-o asa vreo 10-15 min,am luat 2 no-spa,s-a linistit,dar toataa noaptea m-am foit ,imi faceam tot felul de ganduri care mai de care si de aseara ma dor ovarele jos,mai ales in dreapta,nu foarte tare,dar e o durere sacaitoare,de curs nu mi-a mai curs nimic,dar eu tot speriata sunt si abia duminica ma duc la doctor,voi ce spuneti fetelor????????????

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

AIDA multumesc mult!ai bine fie,daca nu-i spui sotului meu iti zic ce sex are copilul!aaaaa si nu-ti vad pozele!

KIM,eu nu ma duc la amniocenteza!!!!!!!!!!

NSIRO,multumesc foarte mult !da e parul meu natural ,si as vrea eu o fetita cu parul meu,tenul lui taicasu si ochii nostrii verzi!m-am uitat pe poze ,dar imi pare rau nu prea se intelege,oricum sa-ti traiasca bebelul!

ADAR,multumesc mult,iti dai seama ca sunt foarte mandra!

DANANITA,felicitari ptr. baietel ,sa-ti traiasca ,sa se faca mare,sanatos si frumos!

pupici la fete,si uitati-va la poze,ca va bat!!!nu numai la burtica si la baietelul meu,maaaaaaaaaa!cris 22+

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

aida_o nu reusesc sa iti vad pozele cu burtika
tcelen eu cred ca ar trebui sa iti suni macar medicul si sa-i expui ceea ce ti s-a intamplat si el va stii ce e de facut
dananita felicitari pentru flacau!!!!Unde ti-ai facut 3D?...cat te-a costat???si cu cat timp te-ai programat inainte???

Io 13+ bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna dimineata!

Am scris un mesaj si alaltaieri, am apucat sa-l si trimit dar, din cauza problemelor cu forumul cred , nu a mai aparut...Ieri n-am mai apucat sa scriu pt ca am ajuns la urgenta intr-o criza de astm, m-am speriat rau pt ca era ultimul lucru care imi mai lipsea acum. Au reusit medicii sa ma scoata din criza fara cortizon pe vena, acum mi-e mai bine, stau cumintica mai ales ca maine trebuie sa fac drum pana la München la control.

Dananita, felicitari pentru voinicel!!! Cred ca sunteti tare fericiti. De ce nu ai apucat sa te odihnesti in concediu?

Catrinel17, ce faci? Sper ca ai trecut cu bine peste amniocenteza de ieri si acum nu-ti mai ramane decat sa astepti cuminte rezultatul care va fi sigur bun. Ai aflat ce sex are bebu mik? M-am gandit la tine ieri, sa stii!

Flor cred ca sunt cam departe de tine, din pacate... Eu sunt in Bayern, la 100km de München si 47 km de Salzburg. Vorbim oricum pe forum!

Tcelen nu poti sa-l suni pe doctor acum?

Tina,iti raspunsesem si tie in legatura cu "problema". Noi n-am prestat 4 luni, de cand am ramas eu insarcinata, cu toate problemele de la infectia cu parvovirus nici nu ne-a prea ars.

Gata, ma duc in patut ca am obosit.

fetele

Pozele noastre

Piscotel mititel

Catrinel 18+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Dananita, felicitari pentru !Sa va traiasca prichindelul ALexandru!Hai ca iti adaug acum caruciorul!Deci a mea trebuie sa fie fetita ca sa ii punem pe felie nu?
Tcelen, eu zic ca sarcina la tine este mare, apasa peste tot,bebelu loveste in toate partile,si eu zic ca e normal sa mai ai dureri sau cum se zice si mici contractii!Tu nu ai voie deloc sa te superi si te stresezi acum!Asa ca take it easy!Numai face nimic astazi si vezi ce se mai intampla.Daca a fost doar putin putin scurgerea zic ca nu e bai de griji.Eu sa stii ca m-am uitat si la pozele lui IUlian si ti-am zis ca e un dulce, ca toti sunteti de fapt!
Aida nu se vad pozicile tale!
Fetele am adaugat si eu poze noi in toate albumele mai putin in cel cu nunta!Zilele astea o sa imi fac si eu niste pozici si am sa le adaug si pe ele!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dananita felicitari pentru Cred ca tu si, mai ales, sotul tau sunteti in ; aveti un baiat asa de mare

Tcelen felicitari pentru miscarile lui bebe. Abia asteeeept siii eeeuu (parca ma behai) Cat despre contractii, am vazut si la fetele de ianuarie-feb ca se plang de asa ceva. Ai facut foarte bine ca ai luat no-spa, dar, pentru orice eventualitate, ai putea sa-ti suni dr sa ii spui despre treaba asta. Sanatate multa Aaa si ai putea sa-ti pui un scopantil impotriva durerilor de burtica.

Laura 17+
Puiutul meu

Mergi la inceput