Mamici de martie-aprilie 2006(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Si io, si io ...
La ce nume de baiat (ca aici e problema mai mare) ne-am gandit noi care merg si aici si in Ro:
David
Stefan
Theodor
Paul
Alexander

Primele doua sunt preferatele mele asa ca ATENTIE!!
Mai ziceti si voi!
La fetita e mai simplu, parca v-am mai zis ca fi-mea a botezat-o deja ANA.
Tineti-mi pumnii si mie pt maine la control si poate aflu si ce e
Ariadna cum il cheama pe cel mare? Poate ne inspiram si noi!

,

Pozele noastre

Piscotel mititel

Catrinel 19+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

…si Tudor

Bafta la control, Cat!!! Tinem pumnii tare tare tare!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

cum mai fetele? nu se vede poza?
hai ca mai incerc o data, uite: poza burtica

in alta ordine de idei, azi-noapte m-am trezit fix la 2 pentru pipi, si iar au curs niste firicele de singe rosu... dar culmea e ca singerarea nu incepe de capul ei, ci apare numai cind vezica e aproape goala (deci cind aproape am terminat de facut pipi, odata cu ultimele picaturi).
dupa ce am vazut ca iar s-a intimplat asta, am mers in pat si am reusit sa adorm. povestea e copie la indigo cu cea de simbata: acum dimineata am tot o scurgere maron, fara cheaguri.

o sa sun la clinica sa le zic ca iar s-a-ntimplat, si probabil ca o sa astept pina luni la prinz, cind sunt programata oricum la o ecografie. nu mai sunt asa de speriata ca simbata noaptea, ma bucur ca nu au fost decit acele firicele de singe, ca pe tampon nu am gasit dimineata semne ca ar fi fost mai mult de atit.

fetele care ati aflat sexul bebeilor, super! ieri mi-am dat seama ca sotul meu isi doreste baiat, dupa ce m-a tot pacalit ca "fie ce-o fi" oricum n-am nici un stress, si daca o sa fie fetita tot va fi fericit

Catrinel, s-a zburlit pielea pe mine! parca eram acolo linga tine la amnio, ce senzatie! o sa fie bine, o sa vezi!

acu' tre sa va las, ca-s la birou si stau astia cu biciu' pe mine :P de saptamina viitoare or sa vada ei, ca am dreptul sa lipsesc 7 zile pe an din motive de sanatate, si sa vezi ce mi le iau eu incet-incet, pina se termina anul :)) doar n-oi fi fraiera sa le pierd, ha!

13+3

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Oliver, Filip, Vlad, Roland, Alex, Daniel, Cristian…

si Karl-Heinz, Wolfgang sau Ingolf (am glumiiiit!!)

C+ bb mik

Mergi la inceput

Aida, ai grija de tine, incearca sa nu te obosesti, sa nu cari… E bine ca e mai putin, cred ca se opreste incet-incet!!
Te pup!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Multumesc fetelor de urari si voua va doresc prunci sanatosi!

Mamaariadna, pe copiii prietenei mele din germania ii cheama Stefan Daniel si Felix Nicholas si mie imi plac mult si li se potrivesc de minune in ambele limbi (germana si romana)

Lady Hawk, am facut 3d-4d la CMU-Arcul de Triumf si a costat 3820000 (3500000echo+30000*4poze+200000inregistrare/caseta video). Te poti programa si de pe o sapt pe alta. Important e sa suni si sa stii ca nu e obligatoriu sa mergi la un dr renumit, cu un asa dr au luat "plasa" cateva fete ieri. Dr a intarziat si le-a trimis la altcineva sa le faca echo! ceea ce nu mi se pare corect.

Va felicit si eu fetelor pt copilasi si va doresc numai bine. Mai vorbim luni.

PUp

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Cat, succes!Iti tin pumnii si ma rog pentru tine!SPer ca al tau bebel sa nu fie asa rusinos ca al meu!Si numele meu preferat pentru baietel tot David este!EU deja i-am scris si in carticica lui, la intrebarea "la ce nume v-ati gandit?"Asa ca pe al meu bebel daca e baiat, o sa il cheme NIcholas David!Iar daca e fetita o sa o cheme Sarah Anne-Marie!
Aida, super burtica!Draga mea, te rog eu mult de tot din suflet, nu te panica, nu mi-o lua pe urme.Hai sa iti spun cum s-a intamplat la mine!
Prima data, eram la bucatarie, vb cu sotu si am simtit ca, curge ceva.M-am dus la baie si am vazut un sange nu foarte rosu..!M-am panicat, am inceput sa plang!Bun...ca si tine primul instinct m-am pus direct in pat!Nu s-a mai intamplat nimic...cand m-am dus la toaleta sa fac pipi..surpriza..putin dar foarte putin sange!M-am dus la spital, rapsuns, ca luni sa ma duc la ecografie.Asta se intampla VIneri seara.Sambata, am avut niste scurgeri spre maro..putin, dar desute asa..!Si uite asa am stat eu intr-un stres continuu 3 saptamani!Ca sa aflu ce?Ca placenta e putin jos..dar urca!Pentru ca se vede o diferenta la ultima ecografie.Iar scurgerea maro este un sange mai vechi.In orice caz, asta nu afecteaza pe bebe deloc.SO stai calma!OKI?Hai ca uite cat am scris, sper macar sa te mai linistesc!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute!

Dananita si Irina, vaaai ce cu capul in nori am fost in ultimele zile, abia acum am realizat ca si voi ati aflat ce o sa aveti, amandoua baietei. FELICITARI la amandoua!!!

Kim, multumesc din suflet! Si hai sa-ti spun ca azi dimineata m-am trezit si m-am gandit, hm, cred ca Eric ar putea fi o solutie de nume...si apoi citesc ce-ai scris tu...gand la gand... Robert imi place mult si aseara discutam cu sotul meu despre numele asta, singura problema este ca are pentru noi o conotatie usor negativa (in schimb Alfred und Arnold nici nu intra in discutie...mai lipseste Adolf...)
Cat priveste burtica, ai deja 14 saptamani Kim, e normal sa nu mai incapi in lucruri normale. Eu sunt mandra nevoie mare de burticul meu, si port aproape numai lucruri mulate pe corp, ca sa o vada si cine n-a vazut-o pana acum

Luizax, hai ca mi-am amintit de problema carceilor cand am citit de tine...ce m-au mai terorizat sarcina trecuta...insa lipsa de calciu nu aveam, asa ca nu am luat...trec si de la sine, si revin, asta e sigur...de scapat de tot abia dupa sarcina.

Ce m-am mai intins in dimineata asta...
Un pupic la fiecare in parte,
Ariadna, 19+

Mergi la inceput