Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kid, Diafera, Natydea, felicitari, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi !
Mifloricika, la mai multi ani frumosi ! Ti-am vazut bebelusha, scumpica foc !
Fetele mai experimentate, nemernicul de dop e musai sa fie cu firicele de sange in el? Ca mie mi se tot scurge ceva galbui de cateva zile, da nu ma prind ce e... In fine, luni ma duc la control, sper sa ma lamureasca dr., iar marti merg la spital sa discut de cezariana, am emotii, ca astia de aici nu-s de acord cu cezariana la cerere.
Nu mai am rabdareeeeeeeeeeeeeeee !!!
Pupici la fete si bebei,

Carmi 38 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara fetelor!

Am intrat numai sa spun ca e dezamagitor de slaba activitatea pe forum in ultima vreme: 4 pagini in doua zile. Pai inainte faceam de-un capitol in aceiasi perioada.

Nimic palpitant de raportat: am fost la doctor si singura schimbare este ca mi s-a mai scurtat colul oleaca insa tot sigilata sunt. Cateodata am impresia ca o sa raman asa toata viata... gravida si plictisita.

Dory bine ai venit. Mai ingrosam si noi numarul gravidelor de sfarsit de ortombrie...

Ancris, iarta-ma de plecarea mea brusca de azi, dar ma astepta "caleasca" in fata blocului. Te prind eu maine la cotitura si nu te mai iert.

Va pup si noapte buna!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Pe unde o umbla Tonnia?

Ah, am uitat sa va zic: sa ma stergeti din agenda de telefon ca netrebnicii de la birou mi-au inchis telefonul definitiv si irevocabil

O sa trimit pe adresa comuna noul numar de telefon.

Pup

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Pe aici, pe aici, ma uitam la stirile astea cu gripa aviara...Nasol!Cica obligatoriu trebuie facut vaccinul antigripal anul asta! Noi avem voie? Si c\ica se transmite mai degraba de la porc la om, decat de la pasari la om...

In rest, si eu plictisita rau...Parca de o viata sunt gravida.
Sofia, eu taman pe tine te trecusem in agenda, dar oricum era o idee proasta, ca poate nastem pe aproape.
M-as duce maine la o eco sa il cantareasca pe bb dar parca mi-e frica, ultima data nu mai era mai mare cu o sapt ci mai mic cu cateva zile...

Jadi, de la ce producator e umidificatorul? Ai si higrometru? mamaaa, ce de cuvinte stiu!

38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Luni 3 octombrie la ora 11 l-am nascut prin cezariana pe Peter Theodor. A cantarit fix 4 kg, lungime 52cm, cand mi l-au aratat prima oara dupa vreun minut deja tuguia buzele si plescaia din limba, a ramas in continuare la fel de disperat dupa papica. Are multe nume, de baza sunt Petrut si Pietricica Pretioasa

Diana si Petrut 4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Felicitari fetelor care au nascut in ultimul timp si sanatate si liniste celor care asteapta sa fie mamici.
Merita asteptarea si dupa cum zicea una din fete acum vreo 2 saptamani: nu va mai faceti ganduri ce/cum/cand o sa fie, ca momentul vine sigur si e savurat mai bine cand esti odihnita.

Diana si Petrut 4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dianafelicitari pt Petrut sa creasca mare ,frumos si sanatos

dana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Diana! Sa-ti traiasca Piatra Pretioasa si sa va bucurati de ea!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Diana!!! Sa fie sanatos, frumos si destept Petrut al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Diana felicitari! Sa cresteti mari si frumosi!
Am vazut ca mai multi bebelusi au probleme cu nasucul infundat. Si noi avem aceeasi problema si tati ne-e trimis ieri la doctor. Doctorul a zis ca nu e raceala si ca e o problema foarte comuna la bebelusi pina in 2 luni. Solutii? Sa doarma cu capul si spatele putin ridicate (intr-un bouncer de exemplu) iar pentru subtierea mucusului putem folosi solutie salina si umidificator in camera in care doarme. Astept si eu acum cu mare interes sa ii treaca pentru ca mi se rupe inima cind o aud cu firniie noaptea si se chinuie sa respire.

Anca

Mergi la inceput