Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare fetelor. Va mai urmaresc din cind in cind ca doar se apropie si la mine cu pasi repezi.

Felicitari multe tuturor mamicilor. Din ce scrieti v-ati intrat foarte repede si firesc in noul rol. Sper sa fie la fel si la mine.

quote:
Hilde, si eu ma trezesc cam tot o data pe noapte pt pp. In schimb ma dor groaznic oasele bazinului si mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. Plus ca gravitatia nu ma mai ajuta si odata pusa in pat ma comport ca un gandac cazut pe spate. Ma zbat pana ma ridica cineva pentru ca altfel ma doare rau daca ma incordez.

Sofia, simpatizez total cu tine. Exact la fel ma simt si eu. De ce credeti ca scriu eu la ora asta? Pt. ca iar am insomnie! Tare faza de la magazinul de mobila.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, si mie mi-a zis dr Ancai sa ii pun 3 picaturi in lingurita, ca sa fim sigure ca ii ajung in gura 2. Poate de asta ti-a zis si tie.

M-am tot gandit, nu cred ca e agitat bebe al tau de la Vigantol.
Eu i-am dat lui Victor Vigantol mult timp, si acum ia, in perioada rece, si nu am observat la el ca l-ar agita.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Anya bine ai venit acasica si mult curaj

ce liniste este pe aici ,eu ma duc sa fac un dodo cit mai am timp ca sa profit

dana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!
As dori sa ma alatur la mamici de octombrie, intrucat la mine DPN este 26 oct. 2005.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari noilor mamici , sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de cit mai multa liniste !

Mie dr neonatolog mi-a spus sa ii dau lui Tudor 4 pic de Vigantol, iar med. pediatru 3 pic .

Marlena nu cred sa aiba vreo legatura Vigantolul cu agitatia lui Alexandru .I-ai dat cumva zilele astea si Ca ? Eu asa pateam cu primul baiat .Avea dureri de burtica si era constipat in perioada in care ii administram calciu gluconic .

Cristina , iti sustin si eu parerea ca merita sa faci si al doilea copil , oricit de greu ar fi . Victor al tau e destul de maricel , mai intelege cind vorbesti cu el , dar Mihnea al meu nu are decit 1 an si 8 luni si inca nu vorbeste .Abia acum se chinuie sa spuna "coca" dar el inverseaza silabele si spune "caco", si repeta cuvintul asta toata ziua :"caco,caco, caco".

Spuneam ca e greu sa ai 2 copii. Nu mai apuc sa ma culc si eu putin la amiaza decit in zilele in care mama il ia pe Mihnea la dinsa . Flacaii mei sint in contratimp , doarme cel mic , cel mare trebuie hranit , scos afara etc.Adoarme cel mare , se trezeste cel mic , schimba-l , hraneste-l , fa-l sa rigiie , adoarme-l etc.Ma las si eu in sfirsit in pat , se trezeste cel mare . Abia apuc sa maninc si eu citeodata .Am mare noroc ca mamele ma ajuta : soacra face piata dimineata , mincare ,iese afara cu cel mare ; mama vine dupa -amiaza si il hraneste pe Mihnea apoi iese afara cu el sau vine chiar de dimineata si il ia la dinsa .

Insa e atit de placut sa il vezi pe cel mare cum se trezeste si se duce direct la patutul fratiorului, cum vrea sa ii dea pupici toata ziua , cum se culca si el linga bb, cum vrea sa il hraneasca etc

Am uitat sa spun ca ieri am fost si noi prima data la pediatru , ne-a cintarit si am luat in greutate in 10 zile( de la data iesirii din maternitate si pina ieri) 460 g .

Ai vostri copii la cit timp si-au reglat mesele la un anumit nr de ore?Al meu inca mai papa si dupa juma de ora sau o ora .Sta la sin 5 min , adoarme tun , dupa 15 min -30 min se trezeste si iar mai papa 5 min , si tot asa . Si chestia asta o patesc mai ales cind e agitatie mai mare in casa , musafiri .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Scuze, fetelor, ca va raspund mai greu la intrebari, dar serviciul asta e tare solicitant!!! Si non-stop!
Tonnia, nu stiu sigur daca e uzuala ecografia dar doctorita pediatra a Anei este ecografist si are un aparat sofisticat si i-a facut eco generala; in orice caz, cat am stat eu pe la spital mai era un bebelus tot asa de mic care a facut si el ecografie; dar nu stiu daca e chiar necesara, drept sa-ti spun; nici rau nu face, ca nu sunt raze;
B_Irina_c, am fost la control oftalmologic din cauza ca-i curge un ochisor printesei, asta chiar din spital; asa mi-a zis pediatra, ca e mai bine s-o vada un oftalmolog de copii; are o conjunctivita, asa cum au gramada de copii dar s-a uitat tanti doctor in ochi (mi s-a facut rau cand am vazut, a venit cu un fel de sarma indoita cu care sa-i deschida okiul larg sa vada bine) si mi-a zis ca nu e afectata corneea sau altceva; de fapt scurgerea aproape nici nu mai e, am dat-o pana acum cu ser fiziologic si cu genticol picaturi; daca recidiveaza, mi-a spus sa reiau tratamentul si de-abia dupa aceea, daca tot mai e, ii verifica canalul lacrimar sa nu fie cumva infundat; Vladut are vreo problema la oki?
Si inca ceva, Irina: eu am aceeasi problema cu Ana, nu vrea sa manance mai mult o data cu toate ca eu am lapte; nu mai vrea si pace, indiferent cum incerc s-o stimulez! si eu m-am gandit sa-i dau mai des, de fapt ea si cere ceva mai des daca mananca putin; cam 50-60-70ml la o masa acum, la 2 saptamani; mi-a mancat o data si 100ml; si nu prea mi-a luat asa de bine in greutate; nu stiu ce sa fac, deocamdata suntem in tatonari cu proba suptului si cantarit ca sa vad daca-i necesara o completare cu laptic;
Astazi serbez 5 ani de casatorie!!! Nu stiu insa daca vom merge pe undeva, astazi Ana e cam mataita!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

DORY stai linistita..fetele te vor vedea si te vor adauga in lista. Asa m-au trecut si pe mine si m-au incurajat.. Eu tot 26 oct aveam dpn dar acum s-a mutat de la ultima vizita a dct pe 31 oct

ANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dory bine ai venit la noi! Imediat te trec pe listuta. Povesteste-ne ce faci, cum te simti, ce mai ai de cumparat, daca astepti baietel sau fetita, la ce spital ...
Anya bine ai venit acasa.
miflore, multi ani fericiti impreuna!

Mai eu vad ca fetitele tin deja la silueta si iau mai putin in greutate decit baieteii. Si a mea, si a mfloricicai, si a cristinei ... ce se intimpla?

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dori bine ai venit si iti doresc sarcina usoara pt ultima suta de metri

Miflorva doresc multi ani fericiti impreuna cu multeeee bucuri

Ioana se pregatesc fetitele deja pt baieti nostri

dana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Dori si nastere usoara!

La multi ani Miflore!

Au venit cei de la chic bebe, au livrat coletul, am instalat aparatul si acum astept.

Astazi repetam programul de ieri... aceleasi ore de mincare, somn , etc. Sistemul mamei da roade, ne-a pus sa ne notam tot, cit suge la un sin de la ora la ora, daca face kk mare sau mic si cit doarme... avem o treaba la facut tabele...
Mama a plecat astazi acasa, era racita cobza si a fost la doctor acasa la ea la Braila si are o pleurita si a intrat pe injectii cu antibiotoce la 12 ore dar mi-a promis ca se intoarce marti. Am ramas cu sora mamei, adica mama 2 si avem niscavai probleme cu eliminarea aerului dupa mese si ne distram ca nu stiu ce ii facea mama dar avea rezultate mirifice!
Tot pe marti, miercuri va veni si soacra mea si atunci mama2 va pleca ea la Braila. Oricum apreciez efortul celor 3 care stau in poponeata la bb.
Acum stam la teve si asteptam ora urmatoare de masa... eu incerc sa nu ii dau mai repede de 2 - 2.30 ore si am ajuns la 6-7 mese pe zi.
Sa vedem cit tine sistemul militaresc.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput