Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
ncristina spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BEBICILOR!

Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
SPECIAL, SPECIAL!
Mihaela (miflore) sa va traiasca Printesica-Papusica e o scumpa, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea si sa aiba parte de mult noroc!!!
Seamana si cu tine si cu Gabi (fericit tatic, n-am ce zice!!)
Va pupam dulce si asteptam ca fetitele noastre sa se imprieteneasca

Cristina mami de BB Teodora
si BB Alexia
(29.10.2004)
http://community.webshots.com/user/christinutza
b_irina_c spune:
ncristina ai niste fetite de poveste... Minunate

! Fetelot trebuie sa va utati la pozele ei...
cge mie pt constipatie la bb mi-a zis pediatra sa-i dau DULCOPIC (prospectul zice ca de dat seara se vede efectul dimineata, la noi asa a fost). Incearca sa mananci si branza (eu asa stiu ca aduna...) sau ceai de menta... Zic si eu...Succes!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
deeapui spune:
b_irinia_c, adevarul e ca nici daca ne-am fi vorbit nu ar fi iesit asa..chiar in aceeasi luna:)
din pacate sunt cam la distanta, in canada..verisorii nu se vor cunoaste decat la primavara..si mi-e asa mila de ea saraca, e singura acolo, nu-l are decat pe frate-meu..pe mama ei nu a reusit s-o aduca ca s-o ajute..mi-ar fi placut mult sa fim amandoua aici, gravide in acelasi timp..mai ales ca eu ma inteleg SUPER bine cu ea...daca intri la pozele mele, in albumul Fam.Tomacu o vei vedea..
pupici la mamici si burtici..
..still counting..
bebe alex la purtator
37 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
anya spune:
Buna, mamici, pitici si burtici
Am venit si eu ieri acasa si incerc sa fac un program comun copiilor.
Despre nastere, pot sa va zic , pe scurt, ca nu a fost deloc traumatizanta. M-am dus marti pe la 10 la spital, la 10.30 m-a consultat d-na doctor. Col sters, dar fara dilatatie. De comun acord am hotarat sa facem declansare, asa ca "am chemat barza" si la 16.20 a aterizat. Asa stie pustiul meu cel mare, ca la maternitate e aeroport de berze...
. Si joi la 13.00 am plecat din spital. Amanute si povesti... dupa ce ma mai adun.
Tanara generatie pare OK. Astept maine medicul sa-l vada. E cam plin de bubite - la fund iritatie de scutec, pe fata sudamina... dar le rezolvam noi. A mancat cam la 3 ore, azi noapte i-am dat si supliment lapte praf, dar azi mi-a venit laptele si nu i-am mai dat decat titi.
pupi, mai vorbim
anya
jadi spune:
Iaca am facut un dus si am pus o masina de spalat pentru ala mic si am intrat sa vad ce mai faceti.
Alina bine ati venit acasa!
Fetelor, bb e fornait in continuare si nu am ce face, am sunat doctorita si mi-a zis ca trebuie sa ii pun ser fiziologic sau apa de mare si sa umidific camera asa ca am facut o comanda de umidificator de la chic bebe sa vedem in cit timp vor veni. A mai comandat cineva ceva de la ei?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
mysweetest spune:
Buna fetelor,
felicitari proaspetelor mamici 
...
Am inteles ca voua mamicilor vi s-a recomandat cate 2 pic de vigantol pe zi? Mie mi s-a dat cate 3 si are niste reactii ciudate dupa ce i le dau....de cateva zile...dureaza cam 5-6 ore si papa continuu cu mici pauze, se constipa, tipa si e balonat..apoi dupa ce trec acele 6 ore isi revine.
Astazi i-am dat picaturile dimineata (de obicei le ia la pranz) si am observat acelasi simptome..voi ati observat ca dupa ce iau vigantolul sunt mai agitati bb-ii?
In prospectul vigantolului se precizeaza 1-2 pic si nu 3...cred ca lui i-a dat dr. prea mult
.
In restul timpului papa la 2 ore ziua dar dupa vigantol e program anapoda iar eu stau numai in dormitor cu el.
Ioana e foarte adevarat ce zici tu referitor la "educarea" copilului cu diferenta zi-noapte..eu ziua chiar stau cu perdeaua trasa sa fie cat mai multa lumina( asa mi s-a zis din spital) iar noaptea nu deschid decat tv cand il alaptez...am facut greseala o data sa deschid lumina si pe la 5 dupa ce a papat a stat o ora si jumatate treaz si fara somn
.
Si Alexandru se trezeste la 6, 6.30 si ma rog de el sa doarma dimineata dar nika iar eu sunt cam zombie fiindca de cateva zile nu am mai dormit dupa amiaza .
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
nanadana spune:
Sint asa mandra de mine azi am iesit la cumparaturi mare lucru pt mine
,dar vreau sa spun ca ma doarrrrre spatele si burta
,sper sa treaca
Fetelor dar ce faceOana ??? ca nu a mai intrat pe forum ,un pupic pt amandoi 
dana40+4
poze
b_irina_c spune:
deeapui am vazut pozele. Ce burtica mare are cumnata ta. Nastere usoara ii doresc!
Jadi eu am comandat la chic bebe. Dar eu am luat masa de infasat (din pal) care se face la comanda si a durat 2 saptamani parca... Dar au magazin aici (afacere de familie) si sunt draguti si cred ca vor fi promti. Sper sa nu vorbesc aiurea
.
Marlena la Vladut nu e asa. De obicei si eu ii dau vigantolul la pranz, dar ieri am uitat si i l-am dat dupa baita, la masa de seara si a avut o noapte buna fata de anterioarele(fara legatura cu vigantolul sunt convinsa
)... Sa fie oare de la a treia picatura? Ca eu ii dau 2... Schimba orele de mai multe ori, poate a fost coincidenta. Eu ii dau vigantol odata cu cateva picaturi de sab ca e uleios tare vigantolul si ma gandesc ca poate nu-i place asa gol....
Irina si
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Irina am sunat la chic bebe si se pare ca imi trimit azi comanda. sa vedem ce si cum. musai trebuie sa fac putina umiditate in camera ori risc sa i se fornaie si cealalta nara.
eu inca nu ii dau vigantol, de saptamina viitoare , doar ca trebuie pus in lapte sau altceva, asa mi-a zis doctorita. 2 picaturi pe zi.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Jadi la mine a durat atat ca lucreaza cu ceva firma de mobila. Si am vrut o anume culoare sa se potriveasca in camera. Deci nu mi-am batut gura aiurea cand am zis ca sunt promti
. Sper sa-i treaca lui Vldut (al tau) fornaiala.
Irina si
Vladut (26.08.2005)