Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Bonaparte curaj

Anto buna audienta la monitoring

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce mai fac fetele? Soon soon ca sa parafrazez?

Noi sintem fornaiti pe o nara, bagam apa de mare si stranutam si din cind in cind mai si tusim... cica e normal sa nu ma sperii.
A venit tante asistenta astazi sa ne vada buricutul si a pus nitrat de argint ca sa se usuce si sa pice si nu avem voie sa ii mai facem baita. Am uitat sa va zic, noi am facut baie din prima zi acasica cu buric cu tot. Pe mine chiar m-a surprins azi ca m-a sunat asistenta si m-a anuntat ca trece in vizita fara sa o chem eu... avantajele inscrierii copilului la o policlinica de cartier, hehe.
De simbata iesim si afara sa speram ca e vremea frumoasa.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!
N-am somn!

Nanadana, mi-au placut pozele, arati foarte bine.

Jadi, si eu aveam de gand sa-l spal de la inceput in cadita, deci e gresit...

, 38+, AMR 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Noi iar sintem la ora de auditie, i-am luat ieri fetii si cutiuta muzicala 1, si acum imi notez melodiile pe care ramine fascinata, sa stiu sa i le pun cind scirtziie. As-noapte am trezit-o eu la 3, ca mi-era frica sa nu-i fie foame. Si pentru ca a dormit asa mult, dupa trezirea de la 6 n-a mai adormit. Trebuie sa ma gindesc sa fac in asa fel incit trezirea finala sa fie dupa 7, sa fiu si eu om.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetele, hai sa va zic ce teorie aplic eu; e americaneasca, de-aia imi si place (oana, ce mai face gineri-miu, a primit cetatenia?):

• Ziua tin fata intr-o camera de zi, doarme ori in bouncer ori pe canapea, pe unde apuca; tv deschis, se vorbeste in jurul ei; o alaptez eu stind in fund.

• Noaptea duc fata in camera de dormit, in patutul ei, facem liniste, si o alaptez doar lungita in pat.

Cik in felul asta bb face mai repede si mai usor diferenta intre zi si noapte. Am mai citit o masura cu care insa nu sint foarte de acord, ca unii parinti isi trezesc copiii ziua ca sa nu doarma mai mult de 2 ore odata, sa se invete ca doar noaptea e pentru somn intins.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Neata fetelor

Tonnia mersi

Ioana buna metoda ta ,poate o aplic si eu cind apare Antoine

dana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

fetelor, ieri am fost la dr la control...nu ma programeaza la cezariana, il lasam pe bebe sa vina el cand vrea...cica ar fi totusi mai "safe" sa se declanseze nasterea singura. In concluzie, stam si asteptam..mai nou, si-a dat seama ca-mi calculase DPN-ul gresit..deci, dupa UM, ar trebui sa nasc cam pe 26 octombrie ..inainte se luase dupa ce zicea echo, da cica nu asa se face..ma urc pe pereti inca 3 saptamani.
Macar bebe e bine..mi-a controlat colul, e bine, sigilat(desi eu am avut vreo 2 zile o scurgere gelatinoasa transparenta care aducea a dop), bataile de inima lui bebe se aud bine...
Cica sa iau calciu, ca mi-a cam scazut calcemia, asa ca-mi pun ceva sperante in el..stiu ca mai produce contractii..eu peste 2 zile implinesc 38 sapt, intru in 39..deci ar fi ok daca ar veni bebe acum.
mi-e groaza doar cand ma uit la cumnata-mea..ea este in canada si avea termenul pe 2 octombrie..si inca n-a nascut..cica o mai lasa pana marti..da sa vedeti de ce nu luni..fiindca e Thanksgiving Day si are dr concediu....Daca ne-ati vedea seara pe messenger cum ne plangem amandoua..mai rau ca doua babe..
hai ca ma descarcai..va spusai o intreaba poveste..
FELICITARI LA MAMICI SI MULTA SANATATE LA BEBEI!!!

bebe alex la purtator
37 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana as incerca si eu metoda, dar nu pot alapta culcata Vladut e mult prea agitat! Nu stiu cu cine seamana asa nervos...
Ziua si eu il tin in sufragerie, noaptea doarme singur la el in camera...

deeapui mult a fost, putin a ramas... Te-ai inteles cu cumnata sa fie verisorii de-o seama ?

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele!
Ioana, magazinul de pe Decebal si din Cora este Loris.

Si Ancuta doarme intr-o galagie ziua, tipa Victor, merg trenurile lui ca intr-o gara
De 2 nopti eu dorm cu amandoi copii in camera.

Mi-e asa de drag de ei
Ieri am fost cu ei amandoi la cumparaturi, nici nu se misca Victor de langa carucior. Victor, gata, s-a obisnuit cu Anca; o iubeste tare mult. Si ea se linisteste cand ii aude vocea.

Si mie imi e greu cu ei amandoi, sa vedeti cand vor sa manance amandoi in acelasi timp: e show. Aseara am lasat-o sa astepte un pic pe Anca, ca sa ii fac sandvich lui Victor. Si apoi am trecut la alaptat. Victor nu manca pana acum sandvichul cu coaja, dar a vazut ca n-am timp si n-a comentat nimic, a mancat painea cu coaja. Mi-e era asa drag de el cand manca coaja

ne descurcam noi pana la urma.
Fetele care sunteti la primul bebe, trebuie sa il faceti si pe al doilea ca merita

gata, ma duc sa fac si treaba, nu numai internet.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Help! ajutati-ma, am baut alaltaieri cateva guri de Cappy la sticla plastic in parc si de atunci am niste crampe si o diarie de nu-i adevarat.
Am trecut pe regimul de rigoare (paine prajita, uscaturi), asa ca am constipat-o pe Anca si nici eu nu mi-am rezolvat pb.

Aveti idee cum sa mai abordez pb asta ?

Multumesc mult,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput