Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

salutare, salutare!

mai bine mai tarziu decat niciodata, va multumesc tare mult pentru toate urarile de dinainte si de dupa nastere. sunteti superdragute si atente, nu stiu cum de reusiti. as vrea si eu sa va pot adresa fiecareia multumirile sau felicitarile de rigoare, nominal, ca sa zic asa, dar mi-e imposibil

eu, de cateva zile, imi pun serios intrebarea: ce mi-au trebuit mie doi copii, nu eram linistita cu unul???? fara sa exagerez, mi se pare ca am nu doi, ci o droaie de copii . in concluzie, sunt mama cu norma intreaga, noroc ca ziua are doar 24 de ore ...

sunt intre doua alaptaturi, asa ca tre sa fug acasa.

FELICITARI NOILOR MAMICI, MULT SUCCES VIITOARELOR!!!

pupici , mai trec eu pe aici
na, ca fac si versuri

ioana, cu muuulti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

kid a nascut prin cezariana, iar alexandra a avut 3100. sa ne traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

pun si eu niste poze cu butica cit mai este

poze

sper sa se vada ceva

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Antonela 23

In sfarsit ca se simte cineva ca mine.
Exact asa cum ai descris tu simptomele asa le am si eu.

Credeam ca sunt pe "moarte"

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ma ingrijoreaza erorile astea de ecografie!Pai Kid dupa masuratori ar fi trebuit sa aiba un bb de cel putin 4 Kg, de-asta s-a si decis cezariana ca era prea mica in bazin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ioana cu multi copii, nu ma speria, ca si eu mai vreau copii. Sanatate sa fie, ca ii faci tu mari, si poate le mai faci un fratior sau o surioara.
dana, frumoasa burtica! Iei si maimutsoiul de pe bagaj cu tine la spital?

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Felicitari Natydea si Kid!!!!!!!!!!!Sa va traiasca micile comori!!De-abia asteptam povestea venirii lor pe lume! Si succes burticilor care au mai ramas,curaj,curaj ca mai e putin!!!Imediat o sa fim toate "la dublu"..

Tonnia,eu stiam ca baita se termina cu spalatul pe cap,chiar aseara am citit in "mama si copilul" treaba asta,ca altfel ar raci..noua ne-a cazut buri-buri de 2 zile si deja aseara am experimentat baita,asa "ca la carte"..puiul e foarte fericit in apa,dar la schimbat,fetelor e dezastruuuuuuuuu...sunt pampersii pe post de sperietori oare??

,
Moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

kid, felicitari, proaspata mamica! am intrat sa vad ce spun proaspetele mamici si mi-a sarit in ochi numele tau.daca te intrebi de unde ne cunoastem...de la lamaze. doar ca eu n-am mai apucat sa vin la toate sedintele pt ca am nascut mai repede. imi amintesc ca era sambata..si vroiam sa cobor la voi. nu puteam pt ca nu ma lasa cezariana!:) toate cele bune si ale harului!

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Moki, mersi mult, si mie mi se parea logic asa-capul la sfarsit, dar ma derutasera fel de fel de chestii citite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana maimotiasul il las acasa ,dar acuma rade de mine ca mi_am facut de atata timp valiza si nik nik

poze

dana

Mergi la inceput