Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetele care ati botezat deja copilasii- am si eu o intrebare. Care sunt obligatiile parintilor fata de nasi? Trebuie sa le luam vreun cadou? Ce alte traditii de botez ati mai aflat voi?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by ancadm

Fetele care ati botezat deja copilasii- am si eu o intrebare. Care sunt obligatiile parintilor fata de nasi? Trebuie sa le luam vreun cadou? Ce alte traditii de botez ati mai aflat voi?

Anca

da, da, vreau si eu sa stiu. mai ales ca la noi e incurcata rau: eu sunt ardeleanca, popa-i moldovean si nasa regatzeanca si nu ne potrivim deloc la obiceiurile si traditiile legate de botez
si avem botezul peste doua saptamani ici-sha in capitala Ioropii
Asteptam invataminte de la cele mai experimentate...

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Felicitari Diana pentru baietel!

Cine e pe lista lui soon, soon?

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Diana si sa ai grija de pietricica!

Tonia, este de la chicco , cel mai ieftin, l-am pus in priza de vreo 2 ore si tot astept sa pufaie, pina acum nimic. Plus ca nu stiu unde sa il asez in camera sa nu ne nimereasca , hehe. fara higrometru !

Anca la fel si la noi, sa ne auzi cum papam titi dreapta si avem nara stinga acoperita cum facem, parca sintem tren in gara
lansind semnalul de plecare. Pentru botez, depinde de nasi, noi am cumparat cite ceva de fiecare data adica la logodna si nunta si va fi la fel pentru botez... Cind am botezat, am primit si noi cadouri de la fini, simbolic sau nu, in functie de veniturile lor dar nu am pretins niciodata nimic ba chiar am incurajat sa nu ne cadoriseasca in acest sens.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Intru si eu pe la voi cu vesti despre Diafera..Are un tonus extraordinar, astazi era deja in picioare, se reface foarte bine, se pare ca se tine departe de depresia postnatala, Gabriel a avut 3600 gr la nastere, este un voinic sanatos si papacios.

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Iar e tarziu si iar mi-e somn! Nu reusesc nici cum sa-mi gasesc timp liber la ore mai rezonabile!

Vreau sa felicit noile manici, iar noii sa fie sanatosi, cuminti si norocosi!

Si daca tot ati pomenit de nume mai ciudate, va spun cum il mai cheama si pe Simon : Papadia lui mami. DEe ce? O sa vedeti in poze (maine le pun) ce par are flacaul lui mami si asa o sa vedeti cum i se potriveste acest nume.

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.05)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Felicitari Diana, sa ai un baietzel sanatos, cuminte si mancacios. Tu cum ti-ai revenit dupa cezariana?

Somn usor fetelor,
Anto, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, felicitari noilor mamici, multa sanatate si bucurii din partea puiutilor, sa fie sanatosi cu totii si cumintei.
Daca ati stii de cate ori am inceput sa va scriu zilele astea si s-a intamplat in asa fel incat sa nu apuc sa continui..Si acum Andrew e maraie in pat langa tati care doarme tun, nu-l aude...iar intrerup, sper sa continui curand.back Rama mea imi sta pe umar si se uita pe geam. pt cateva min o sa uite de foame. tare solicitanti bebelusii. Papa non-stop, daca se poate (si la Andrew chiar se poate)sa manance si cand doarme. Daca se poate sa stea non-stop in brate si cu titi in gura, tare fericit ar fi. De aceea de cele mai multe ori il pun in pat si cu titi in gura, iar eu mai atipesc sau ma uit la TV. Sta cu titi in gura si doarme. Daca indraznesc sa i-o scot din gurita se trezeste imediat si incepe sa scartaie. O bagam laloc si tot asa. Daca ma credeti nu am ajuns sa fac dus de 2 zile. Fuga seara sa ma spal in partile esentiale si..gata. Mai pompez un pic ca vreau sa cresc productia de lapte ca abia ii ajunge fomistului meu, in acest sens am comandat o pompa electrica dubla ca sa pompez la ambii sani odata sa scurtez timpul. si beau ceai de fenicul si chimen cam 1 l/zi plus o bere fara alcool, doar-doar. Upss...am uitat de ceapa cruda dar se rezolva.
Abia astept sa vina mama pe 17 oct si sa imi ia de pe umeri gatitul si ordinea in casa ca zau ca Andrew imi ajunge. Am mai facut niste poze, sper sa ajung sa le pun curand.
Deea, puiule intrebai de hainute. din proprie experienta iti spun cat mai putine care se trag peste cap pentru ca "e grele" body-uri cu fermuare si capse care se inchid peste piept si unul sau ambele picioare.
Antonia, parca tu intrebai de spalatul pe cap. Si eu tot ultima data spal caputul, nu are rost sa il tin cu capul ud in tot procesul de baie.
Ioana asteptam sa vina in posta certificatul de nastere al lui Andrew, a venit cineva de la spital care lucreaza in colaborare cu primaria si ne-a luat datele cat timp am fost in spital si urmeaza sa primim acasa certificatul. O sa ajungem si pe la consulat sa scoatem unul romanesc, sper pana face 1 an. Gagica misto Miruna cu fustita
Miflore si fetita ta este frumoasa foc.
Gina, asteptam pozici si de la tine.
Anca, bine ca ai spus tu ca e normal pana pe la 2 luni sa fie nasul infundat. Incepusem sa-mi fac griji de nasucul lui care produce zilnic mucisori, ma gandeam sa nu fie insuficient solutia salina, ma gandeam ca poate ii trebuie tratament.Abia astept sa mai creasca un pic si sa se duca si o parte din problemele de acum (dar vin altele noi)
Va las, intre timp a venit cumnata mea si i l-am plasat un pic, uite asa am reusit sa termin si eu mesajul, sa stiti ca suntem bine. mai putin cu mesele la care vomita in jet..

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Multumesc tuturor pentru felicitari, as fi vrut sa trimit mesaj pe adresa de la yahoo, dar in spital erau interzise mobilele si desi puteam sa-l trimit de pe mobil sotul nu m-a lasat sa incalc regula.

Anto, cezariana a fost foarte rapida, au operat medicul si rezidenta. Sunt adevarati profesionisti. Sotul care ma tinea de mana (a fost un paravan de hartie albastra la nivelul gatului meu si nu vedeam nimic) zicea ca toti care erau acolo faceau cate ceva specific, nu se calcau in picioare. Un lucru care m-a impresionat si mi-a placut a fost ca la inceputul operatiei medicul, rezidenta si o sora au numarat in cor pansamentele.
Anestezistul stia de Nadia Comaneci si Bart Connor, o asistenta era impresionata ca stiu si franceza si zicea asta tuturor care intrau in sala.
Plus ca medicul mereu ma intreba cum ma simt, pe ziceam "i'm fine", el imi zicea c-o sa simt o presiune, iar ma intreba ce fac, iar imi zicea ce face el .
M-a operat asa de bine ca n-am avut nimic pana acum: nici taietura umflata, nici roseata, nici macar o picatura scurgere de sange. Aici nu pun nimic pe rana, doar ti se dau la cerere pastile pentru dureri. Se considera ca trebuie sa te vindeci din interior spre exterior.
Nu m-au lasat sa ma ridic din pat 24 ore, apoi am venit o asistenta sa ma duca la baie sa-mi faca o "baie" cu prosopul, apoi m-au lasat singura la baie a 2-a zi, a 3-a zi m-au lasat sa fac cativa pasi pe coridor. Acasa timp de 2 saptamani nu am voie sa ridic nimic mai greu de cat cantareste Petrut.
Nu stiu daca vreuna din fete a povestit ce inseamna cezariana in Romania, dar e cam la fel?
O prietena care a nascut la Giulesti a facut-o pe viteaza (desi i-au spus sa se odihneasca) si la vreo 6 ore de la cezariana a urcat 1 etaj pentru exercitiu, in urmatoarele zile la fel s-a miscat mult si apoi a facut hernie. Aici au fost cu ochii pe mine sa fac doar ce trebuie, asa ca acum ma simt foarte bine.

Diana si Petrut 4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Azi se pare ca Miruna vrea doar in brate. Compenseaza pt ieri cind a dormit aproape incontinuu.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput