Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, bafta maine!
Kid, bine ai venit acasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza si nanadana, bafta multa!!!
Nasteri usoare!

Kid, bine ai venit! Sa-ti traiasca frumoasa! Sa ne pui si noua poze! Da-ti cu Garmastan pe sani!

Oana, e frumos foc baietelul tau! Si mie mi se pare ca seamana cu al Irinei! Ce ascundeti, fetelor?!

Carmi, cica daca slabesti, esti aproape tare...

la mine nici o schimbare...

, 38+, AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Aaaa, uitam, gemenele nCristinei sunt extraordinare, frumoase foc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu va cunosc mai bine, ca nu pot sa va fac galerie la fiecare in parte pt nastere, dar sa stiti ca va tin pumnii la toate, si spun cate o pt voi.

Am reusit si eu sa pun poze in albumul nostru.
Iata url-ul: http://community.webshots.com/user/tachemas.
Rog si eu sa-mi atasati adresa cu pozici. Cine se ocupa de asta? Cine e mamica de sept-oct ca nu stiu?

si duminica faina!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit acasa Kid sa ne spui cu cine seamana mindra ta si sa ne pui niste poze!

Noi am inceput sa avem program de 4 ore fix intre mese si azi noapte nici nu am mai stat linga el pina a adormit, l-am pus in pat si a adormit singurel... am ajuns la 6 mese pe zi si cred ca vom stationa la acest numar pina vom scote masa de seara, dar asta mai incolo pe la 3-4 luni. Facem kk in nestire, ba intre mese, ba la titi, cum nimerim basca din cind in cind facem pp pe bunica si mami.
Mucisorii sint pe calea buna, ii gasim in laptele regurgitat deci e ok cu apa de mare, are rezultate plus noaptea bagam 1 ora umidificatorul si mai umezim aerul...
AAAAAAAAA, ne-a cazut buricutul ieri seara, azi intram la baita de seara din nou.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mariana, septoct2005 este un id comun pentru toate... am trecut eu linkul pe prima pagina. Sa iti traiasca baietii sint amindoi foarte frumosi si fotogenici, poti sa ii scoti pe piata modelelor!

Kid folsoeste silicoanele de protectie si sa te speli cit mai des pe titi si sa te ungi cu ce unguent de titi ai... si eu am suferit in primele zile si acum din cind in cind imi dau lacrimile cind sare baiatul pe titi dar a trecut.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Oana asa e... Baietii nostrii seamana .Tatal meu de de prin jud. Sibiu , langa Medias... Sotul e Clujean... Deh... ardeleni... Mai stii...

Kid bine ai revenit!

Acum sa va povestesc faza tare de azi noapte... S-a trezit bb pe la 1 l-am auzit si ma intorc catre sot si-i zic "Vezi ca plange Ioana" (sora mea care are 15 ani acum)... Apoi imi dau seama si rectific "vezi ca plange copilul nostru" si foarte nauca continui "plange asta mic... cum il cheama?!?" La care sotul cat se poate de natural "Vladut!!!" Si apoi f. natural ne ridicam si mergem la el in camera fara sa comentam faza... Azi de dimineata cand am rea;lizat am ras cu lacrimi... Auzi mama denaturata "cum il cheama?!?".... Si acu rad de ma stric de una singura...

Ieri noapte la fel... S-a trezit si soacra si statea cu el pana adormea dupa ce ii dadeam papa... Si ieri dim la 6 cand s-a trezit ii zic sotului "scoal-o pe maica-ta sa stea ea cu el"... La care sotul "sa-i dea si sa suga?!?" Am luat-o razna...

pupici....

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata pe la pranz!
Nanadana, succes astazi in ziua cea mare!
In prima noastra noapte acasa ne-am inteles tare bine. Pitica mea este tare cuminte, o schimb, papa si doarme. Aseara ultima masa a avut-o la 12 si s-a mai trezit dimineata la 4,20. A papat si a dormit din nou pana la 9.30. Si eu am dormit cat ea. SUPER! Sper sa o tina tot asa mereu. Cu o singura trezire pe noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!!!
Antoanela, felicitari!!! Sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si frumos si sanatos!!! Si tie refacere grabnica!!!
Karmenutza, bine-ai venit acasa!!!
Oana, ce baiat frumos ai!!! Un adevarat cavaler!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

FETELOR, VESTE MARE!!! A NASCUT MIHAELA_E UN BAIETEL DE 3300GR, NATURAL CU EPIDURALA!!! SA-I TRAIASCA, SA SE FACA MARE SI VOINIC!!! FELICITARI!!!
M-a sunat acum, deci dupa o ora de la nastere!!! Se simt bine si ea si puiutul; a nascut la ora 11.10 azi 9 octombrie, dupa un travaliu de 12 ore; ieri i s-a rupt apa; cine stie sa actualizeze listutza? si daca tot se umbla la ea, eu am nascut la ora 10.05, atunci am uitat sa spun!!! Multumim!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput