Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
karmenutza spune:
Bafta multa Kristinutza! Succes! 

Fata mea s-a trezit la fix 3 ore jumate, am schimbat-o de kk, a papat si acum doarme bine merci. Sa dea Dumnezeu sa o tina mereu tot asa!
b_irina_c spune:
kristinutza 

Bafta multa maine si nastere usoara!!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Carmi spune:
Seara buna la fete !
Oana, ce mare s-a facut Andrew, e foarte frumusel,
sa-ti traiasca ! Eu abia astept sa vad poze si cu baietelul Antoanelei23, adica nepotelul meu. Am vb azi cu Antoanela, sunt
bine amandoi....o sa va povesteasca ea ce peripetii a avut si cum de a nascut fara anestezie.
Kristinutza, bafta multa maine, tinem pumnii !
Fetelor, luni merg la control si marti la spital sa incerc sa conving medicii sa-mi faca cezariana la cerere. Sa-mi tineti pumnii, astia de-aici sunt foarte circumspecti cand aud de cezariana...
In rest, nu mai am rabdare...nu ma doare nimic, ma simt mai bine ca oricand si am slabit si 3 kg. Vreau sa vina bebe !
Pupici la fete,
Carmi 38 si bebe Fabiano
nanadana spune:
Karmenuta bine ati venit acasa 
Kristinuta curaj si bafta maine 
Oana frumos foc Andrew 
dana
poze
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Multumesc pentru urari!!!

Bun venit Dory!!!
Povesteste-ne una alta!!!
B_Irina, ai vazut ce fete frumoase are nCristina, 2 papusi gemene, sa le mananci, nu alta! De-abia astept sa se imprieteneasca toate 3!!!
Asa-i Ioana, cum ai zis, fetele tin la silueta, cam devreme, zic eu... nu-mi place deloc ca ia asa putin in greutate... si ca tot veni vorba eu stiu ca in prima luna trebuie luate cam 700-800gr dar cum? de la greutatea de la nastere sau de la greutatea aceea scazuta? ca Ana a avut la nastere 3300gr si dupa 2 zile 3050gr; deci la cat ar trebui sa ajunga, la 3750gr sau la 4000gr? Multumesc!!! Acum are 3480gr la 2 saptamani;
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Buna fetele! Nu va asteptati asa repede sa ma vedeti inapoi! Multumesc tare pentru mesajele voastre, am citit tot!
Faza tare e ca eu marti credeam ca nasc maine cu operatie si cand colo...
Tonnia, da, cred ca de frica s-a declansat. Va povestesc pe scurt. Miercuri am vomitat toata ziua, mi-a fost rau. Seara mi s-a facut mai bine, mi-am luat sotul de mana si ne-am dus la un restaurant unde eu mananc placinta cu mere si inghetata. Aveam pofta. Ne intoarcem acasa. Pe la 12.30 scriam mesaj pe DC ca m-a anuntat dr ca facem cezariana vineri. Aveam ceva contractii dar nu dureroase. Ne-am dus la culcare, sotul meu a adormit bustean,eu aveam o neliniste asa.
pe la 2.30 m-am dus la toaleta si pipi nu se mai termina. Mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva. L-am trezit pe tati, ne-am suit in masina, hop la camera de garda.
Dr Tutunaru era deja anuntat, il trezisem deja
Doctorul de garda baga cateva degete, stiti voi cum, valve din alea, dureri ingrozitoare, incep contractiile. Imi zice "mda, e bazinul stramt dar bebe e mic, poti naste natural". Eu, nici gand, Iosup zicea ca va avea 3,800 sau chiar 3,900.
Intrasem in panica, dr nu ajungea de acasa, iar eu aveam contractii. Dupa ce am lasat inundatii pe holurile maternitatii, mi-am dat seama ca bebe e mic, ca burta scazuse deja la jumatate.
A venit dr, a zis sa nasc natural ca e mica, mie imi era frica, ca doar Iosup stie mi bine decat ei.
Hai la operatie!
Abia mi-au montat epidurala si rahia, la contractiile ce le aveam, iar dilatatia nu era decat 2. Cred ca ma urcam pe pereti pana la 10.
La 4.20 a scos-o pe Alexandra, a intors-o de picioare cu capul in jos si a inceput s-o certe (doctorul). Ii tot zicea ca ne-a tras teapa si e mica tare. O cantaresc 3.100 si 49 de cm. Dar f f draguta (deh, e puiul meu).
Pac la post-operator, vreo 6 ore, apoi in salon, joi dupa amiaza.
Sambata la pranz mi-au zis sa plec acasa, bebe e super bine, are 2.900 acum, dar e fortoasa si fomista.
Problema mea mare e cu laptele. Nu iese prea mult, in spital a papat completare, mi-a facut sfarcurile zdrente. Nu e prea placut. Eu credeam ca va fi un sentiment inaltator, alaptatul si deocamdata e un chin...
Dar tot restul este absolut miraculos. Simt cum imi picura din inima dragoste, e un sentiment senzational.
Fug, ca tre' s-o trezesc sa pape. Ne facem noi mari si grasutze!
Aaah, gasca mare la Elias: eu, Aura si RalucaN. Ne-am gasit acolo si a fost tare bine. Aura, desi operata in aceasi zi cu mine, mai sta o noapte in spital sa se invete mai bine cu bebe. Oricum e optimista si maine va fi si ea acasa.
Pupici la bebici, mamici si burtici!
nanadana spune:
Si acuma sa va povestesc ce am facut azi la dr :
-bebita este sus
-colul deschis de 2 degete
-picioarele si mainile butuci
Ce au decis ;sa-mi faca analize si sa astept sa vada ce este ,si dupa vre_o 4 ore au gasit ca nu este nimic grav 
Concluzia :cum maine se implineste termenul trebuie sa ma prezint la ora 8 dimineata cu valijoara sa-mi provoace nasterea 
(daca bineinteles vrea si fiumeu sa iasa daca nu ma trimite acasa)
o sa va dau un sms daca o sa nasc 
dana
poze
miflore spune:
Felicitari Diana!!! Acum esti bogata, ai o pietricica pretioasa!!! Sa fie sanatos si cuminte si mancacios Petrut!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI