Mamici Septembrie-Octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza si Nanadana, facem galerieeeee!!! Sa ne anuntati si pe noi cat mai repede!!!
Kid, bine-ai revenit!!! Cam asa a fost si la mine, tot cu programare duminica, tot cu rupt apa noaptea, tot cu rahie, tot fetita!!! Sa fiti sanatoase!!! Sper sa-ti revii cu sanii, pune-ti aparatori de san si da-te cu garmastan; Sa ai laptic bun pentru Alexandra!!!
Aura, te asteptam sa ne povestesti!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, esti !!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor,

Tin si eu sa felicit toate noile mamicutze care au nascut de cind nu am mai intrat eu pe DC. Sa aveti parte de puiuti sanatosi, cumintei si norocosi si voua sanatate multa si refacere rapida.

Am probleme cu statul pe scaun, am picioarele super umflate, dureri de spate si de bazin. A venit si mamica mea de o saptamina, mi-a preluat sarcinile in casa. Din punctul asta de vedere sunt extrem de fericita ca reusesc sa stau si eu mai mult in pat cu cite o carte in brate.

Dar altfel si eu zic la fel: "nu mai pooooot"!!! Nu dorm noptile de loc bine, ma innebuneste bazinul de cite ori trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta. Miine ma duc la spital sa "ma pling" si poate se milostivesc de mine. dar nu prea cred. La cita baza se pune aici pe "natural"... Nu se intervine decit la motive foarte serioase. Aici se nasc natural, fara probleme, (cu epidurala bineinteles), si copii de peste 4 kilograme.

Fetelor, dar ma uit pe listutza si vad ca in afara de citeva exceptii, ati fost in general grabite tare la nastere. Va tin pumnii celor care urmeaza, va urez nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!

Va

Daniela, 38++, AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, tare de tot faza!

Mihaela, felicitari! Sa fie sanatos si norocos baietelul tau!

Eu am experimentat azi, acum 1 ora, o supercontractie dureroasa (cred), adica m-au durut burta si mijlocul si creierul de nu mai puteam respira! Sa fi fost contractie? Daca da, de ce mi-a trecut? Adica, de ce n-a aparut alta?

, 38+, AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,
sunt cam suparata..azi e termenul nostru,am fost la spital si ne-a trimis dr acasa...nici o modificare de col!!a zis el ca e mai bine se mai asteptam ca altfel ne chinuim prea tare..
Ne mai ducem joia viitoare,poate se intampla evenimentul atunci.
Ma uitam si pe listutza noastra si prea putine fete au depasit termenul...mi-e frica sa nu ajung la cezariana,ca la cat mananc cred ca o sa fie cam mare fata.
Fetelor,stie cineva cum e cu provocarea nasterii??

Kid,bine ai revenit!!In sfarsit ai scapat!!
Kristinuta,Nadana
Tonnia,sa stii ca eu am avut multe contactii de genul asta pana acum...si nimic..imi treceau,mai apareau..sa fii atenta totusi daca mai apar trebuie sa fie regulate.

Maddy & 40
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

maddy si eu sunt stresaza de provocarea nasterii. As dori-o pe de o parte (si la mine e burta mare si se pp ca si copilu', o sa vad miine) si pe de alta parte mi-e frica de ea.

Eu stiu ca se fac perfuzii cu oxitocina pentru provocare de contractii, dar se pare ca aceste contractii provocate sunt mai puternice decit cele natur . Iti tin pumnii!!!!

si eu am mereu burta taaaare si dureroaaaasa destul de regulat, dar la aparatul ala de masurat contractii nu apare nika .

dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Mihaela_e si sa ai grija de bb si de tine!

Noi ne pregatim sa iesim afara, sintem gata dar avem un tati lipsa plecat la cumparaturi... speram sa vina cit mai repede!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Pauza sa schimb capitolul!

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59216&whichpage=1" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Anto si Mihaela! Sa va traiasca feciorii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

kristinutza si nanadana, bafta si nastere usoara!
kid si karmenutza, bine ati revenit acasa.
Daniela, n-am fost grabite; dupa ce bb implineste 37 de saptamini este considerat la termen, deci doar 4 au nascut prematur (daca am numarat bine).
miflore, cupilu tre sa ia intre 25-30 grame pe zi.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput