Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Am cam lipsit azi de la apel, dar nu dati, ca nu-i nemotivat ! Juma de zi am facut de mincare - sufleu de conopida, ciorba si friptura la cuptor si in cealalta am alergat dupa copil, ca nu mai sta doua secunde intr-un loc ! Si culmea, de fiecare data este exact acolo unde NU trebuie sa fie !!!
LA MULTI ANI, Andries, pentru Victor !! Sa creasca mare si sanatos !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
gongutza spune:
Hmmm,eu sunt pe aici...
Olivia linku la poze l-am pus in capitolul trecut pe la pagina 4,dar cum n-a zis nimeni nimic am banuit ca nu au fost interesante
http://community.webshots.com/album/468342070iznpJX sper sa le gasesti aici,daca de ale mele poze intrebai.
Ce e cu Felicia(pako)?Ema ai vorbit tu cu ea?
Restul de fete,pe unde umblati?
Al meu copil,mai nou la orice intrebare,dar in special la intrebarea mea:"Ce face iubitul lui mama" imi raspunde invariabil sec si razand:"caca"....eu ce sa mai zic?
I-a "botezat" pe ai mei parinti....mama este "mama-aba" si tata este "momo"....stie sa zica cartea(catea zice el),papa,mama,tata,apa,apte(lapte),cata(incalta-ma),baca-muuu(vaca-muuu)si pisica este "amti",nenea si geoge(care este un vecin george)...mai stie el ceva cuvinte da nu-mi mai aduc aminte.Astea le zice zilnic,deci stie ce inseamna,restul sunt chinezisme sau imitatii....
Zic si eu ca si Carmen:lasati hamul,puneti-l bine pt urmatorul copil ca altfel nici la doi ani n-au sa stie sa cada si respectiv sa-si tina echilibrul ca lumea....si vb din experienta nasei mele care din prea multa frica n-a lasat-o pe fi-sa fara ham pana la doi ani,si rau a facut pt ca Daria(asa o cheama pe finuta) nici acum nu stie sa cada,cade ca bolovanul....
Haideti ca m-am intins cat o zi lunga de post...ma duc sa mai butonez si revin
gongutza spune:
Si tot am uitat ceva....LA MULTI ANI Simona,aniversare frumoasa,sa traiti fericiti mult si bine si sa va bucurati impreuna de Pufulici.
kim222 spune:
Adina...eu nu am vazut linkul..pina acum..eu tot asteptam sa-l postezi./ Vazut Alex nazdravan si frumos...Auzi nu ti-e frica sa-l lasi pe balcon..ca am vazut acel spatiu liber intre ciment si geam...
Felicitari pentru vorbaret...mi-a placut cel mai mult..momo...he,he..L-ai adus acasa?
Fug sa-mi fac un nou carnet de conducere...sper sa nu va culcati toate pina revin
AncaMaria spune:
LA Multi Ani Victor (Andries)!
Olivia, plecam pe 28 octombrie si stam 3 saptamani... MP o sa stea la noi... dar o sa se mai duca si la fiu-su... deci nu e o problema..
De abia astept sa vad cum o sa reactioneze Bianca 9 ore pe avion...
Simona (blue angel) felicitari pentru aniversarea casatoriei!... io nu mai imi amintesc cati ani avem ...
Ema.. Bianca a bagat de multe ori bucatele din acelea de lemn in gura... si Dumnezeu stie daca nu a si inghitit din ele... eu mi-am facut probleme numai sa nu se inece..
http://community.webshots.com/user/aneagu100
rain spune:
Olivia, eu sint pe aici, de dimineata io am deschis capitolu' ...dar am fost asa de ocupata, am gatit pentru moata, am calcat, am fost in parc, uneori ma mir din ce sint facuta de pot rezista toata ziua in picioare, iar un ultimul timp m-am simtit cam rau, ameteli, stari de voma, fara pofta de mancare, cel mai grav e ca imi era rau in fiecare zi, am inceput sa iau calciu + maganeziu + vit D si de doua zile mi-e mai bine ...asta pana ajung la doctor sa-mi fac si eu niste analize, sper sa ajung anul asta ...
in rest, profitam si noi de toamna cu soare, iesim in parc in fiecare zi, moata cu piticii, eu cu mamicile la taclale, tare bine mai e, am zis ca dupa ce vin ploile si frigul vom face vizite prin rotatie, sa se mai joace si piticotii!
sper ca nu ati uitat de petrecere si mai sper ca vine toata lumea, in weekendul asta ar trebui sa merg la zig zag si sa vorbesc cu tipa de acolo despre party! Simo, duminica dupa amiaza poti venii si tu sa ne intilnim cu Claudia? As vrea sa nu merg singura!
aaa si ca tot mi-am adus aminte, ieri a fost si ziua noastra, am sarbatorit 3 ani de casatorie ...ne-am facut de cap!
Simo, va uram si voua la multi ani fericiti impreuna (in 4 !!!)
despre vorbit cred ca e prea devreme sa va faceti probleme ca nu vorbesc, au destul timp, abia au implinit un an si voi vreti sa faceti conversatie cu ei ...sint copii care nu vorbesc pana la 2-3 ani, dar nu inseamna ca au vreo problema!
moata repeta tot ce ii zic, ca nu iese tot, asta e altceva ...zice clar: mami, tati, papi (papa), papiii (copiii), apa, nani, am am (ham ham), cucuiii (cucurigu), mac mac sau bac bac (asta e rata), muuu (care e muuu), pis sau miau(la pisica), mie (adica ei), caca (fara vreo legatura cu kk), Adia (Andreea) si o mai zice ceva dar nu mai tin minte ...
Anca, sa-mi trimiti pe PM un nr de telefon din tara, sa stiu unde va caut, eu as vrea sa ne vedem ...daca vreti !
mai scriu si maine, va pupacim pe toti si toate !
P.S. As fi vrut sa scriu la fiecare in parte pentru ca am citit tot si am vazut ce "problemute" mai sint ...va raspund in gand cand va citesc sau daca am timp, ramane pe maine dimineata!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Dorsilia spune:
Nicole, exact aceleasi stari le incerc si eu de ceva vreme, vreau sa-mi fac niste analize, dar uite ca nu ajung....cel mai tare ma sperie ametelile ca ma apuca mai mult cand sunt cu Dani la plimbare si simt asa cum parca imi fuge pamantul de sub picioare si o senzatie ciudata in cap, la ceafa, ma ia cu calduri...D-zeu stie, dar mi-e teama sa nu lesin pe drum
Dorsilia spune:
Daria, dar Giulia merge asa intr-o directie anume sau cum ? ma refer pe afara, ca Dani o ia in toate partile, pe trotuar, pe alaturi, ba se intoarce iar de unde am plecat, ba trece pe partea ailalata, intra prin rondoul de flori....cu el nu ajung nici pana la ABC-ul din colt in 2 ore ca nu mere in linie dreapta sau unde vreau io, merge numa unde vrea el
AncaMaria spune:
Nicole... sigur ca vreau sa ne intilnim.. cand se apropie plecarea o sa iti dau numarul de telefon la care ne poti gasi.
Pupici tuturor motilor vorbareti si nu numa...
http://community.webshots.com/user/aneagu100
carmenp spune:
salutic.
vrabiuto, ma gindeam ca suntem din aceeasi famelee de pasari, hehe, mi-a amintit numele unor colegi de grupa de-ai barbatului meu: broasca, bounegru, creanga, corbu, pasarica si mai era ceva d`-mi scapa acu. vazut pozele, mi-a placut foarte, foarte mult cufarul cu amintiri, felicitari!!
kim, noi mincam nesarat, chiar nu pun sare in mincare cind gatesc, isi adauga fiecare in farfurie, da` iaca dimineata nu stiam ce sa-i dau sa pape si i-am dat cascavalul si kaiserul.
sa nu uit: Simona, felicitari, sa imbatrniti unul linga altul fericiti!!!
andries, la multi ani! si felicitari pentru progrese si vreau sa-ti zic ceva: dupa parerea mea meritul este al lui ca spune toate cele si mai putin al gradinitei. s-or fi ocupind de ei asa cum zici tu, dar daca copilul este unul ca ilinca sau atitia altii de pe aici, nu cred ca ar mai spune atitea cuvintele. oricum, va felicit inca o data!
adina, vazut pozele, pupici lui bubu, chiar asa nu ti-e frica cu balconul ala? biata pisica, cite are de-ndurat
rain, si voua felicitari!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei