Copilasi de iulie-august 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ca sa ma laud si eu, sa fiu in ton cu voi: belita mea, mai nou, in loc de "pa-pa", da din minuta si zice "ca-ca", in rest, japoneza-i la baza

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

niste poze de ieri:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=a81f

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole sper sa te simti mai bine dupa cura pe care tocmai ai inceput-o...ai avut multe evenimente..deci nu-i de mirare starea ta...Dar tot ar trebui facute acele analize..Si voua la citi mai multi ani fericiti!
Anca...este bine ca are pe fisu linga voi...
Carmen....merge si "caca"in loc de papa...tot vorbit se numeste
Lia este normal sa merga in directia dorita de el si nu de tine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,ma iertati de panica mea astazi,ce sa fac,intru si eu in sfera paranormalului.N-a avut nimic deosebit astazi,deci nu e nici o problema.
N-am vorbit cu Felicia,dar o s-o sun maine.Maine plec la Amsterdam sa-mi reinnoiesc garderoba,de, s-.au schimbat tendintele,avem ceva intruniri sezonul asta si trebe sa-mi i-au toale in ton cu moda.Insa incerc s-o sun dimineata,si eu sunt ingrijorata ,ce-o fi cu ea oare?
Brava,fetelor,pai copilul meu nu vorbeste nici pe sfert din cit vorbesc ai vostri,desi torocanesc tot timpul pe linga el.La noi de fapt sunt si un milion de limbi in jurul lui,normal ca o sa vorbeasca mai greu,da si cind le-o vorbi pe toate patru o data!!!!
Deocamdata zice mama,papa,oma,opa,tata,ban(Serban),auto si .....TRACTOR.De citeva zile e calare pe cel tractor,jos e calare pe masina de tuns iarba (care-i tot tractor),noi toti pe linga el cu tractorul in gura,si n-a ca zice si el tractor,si foarte corect.Numa ca rrrrr e olandez,cum am zice noi ca graseaza,in olandeza rrrrr-ul e din git.Cutu,miau,bau nu zice,el s-arunca deja la complicheturi,maine -l invat sa spuna teleenciclopedia.
Sanatate la mamicile si copilasii bolnaviori

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

marcela,ma scuza daca poti,dar nu primesc e-mailuri,sincer nu stiu de unde-i buba,poti sa-mi trimiti pe PM depesa,ca PM-uri primesc.Cred ca a pus Mario ceva pe acolo ca era mereu disperat ca primeste e-mailuri publicitare.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Olivia si Carmen Alex NU sta singur pe balcon,usa de la balcon e inchisa mai mereu,el merge si o ia pe buni de mana sa-i deschida usa.Atunci cand am facut pozele era la vreo 2 m de mine,plus ca mama intindea rufe pe balcon(nu se vede in poza ca e lung balconu,are vreo 7 m).Normal ca mi-e frica.....doamne fereste!
Ma duc la nani....ca maine(azi de fapt) merg si la munca si iar se anunta o zi agitata,plus ca mai am si altele pe cap...uneori chiar stau si ma intreb ce o fi in capul meu??????????
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, fetili, astazi este o zi speciala pentru mine, acu` cinci ani, pi la 9,25 faceam o mitza de cupil, asa de mic ca barbatu` meu era sa se scurga pe peretii maternitatii cind i l-a aratat doctoru`. astazi este o minune de baiet, frumos, destept, sensibil si istet deopotriva (doar are cui semana), ii plac masinile si fetele in egala masura. cind ma uit la el mi se umple inima de fericire....
la multi ani, tzucurel, tot ce-i mai bun in viata!!
na c-am inceput triumfator si am ajuns sa nu mai vad monitoru`, ma`c sa beu cafeaua

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI IONUT !

Sa fii sanatos si sa ai parte de o viata frumoasa !

Carmen - felicitari, sa-ti traiasca tzucurelul !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !! Cam friguroasa dimineata asta - ce-i drept, dar se anunta sa devina o zi frumoasa, cu 20 de grade, asa ca am motive de bucurie !
Carmen, sa iti traiasca tzucurelul, sa creasca mare, sanatos si voios si sa ii bucure pe mami si tati ai lui !! LA MULTI ANI !!!
Io mi-s pe aici, la o vorba inainte de uichend ...
Pupici !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Carmen, LA MULTI ANI pentru Ionut!!! sa creasca mare si frumos si sa va aduca numai bucurii!
Andries, LA MULTI ANI lui Victor!
Simona, aniversare fericita si multi ani fericiti impreuna!!!
Ema, imi pare bine ca Ric a fost ok aseara. nu te preocupa ca erai ingrijorata....e normal! distractie placuta la shopping!!!!! (ma roade invidiaaaaaaaaaaa)
vazut pozele Marcelei si ale Andreei. fff frumoase!
ce bine ca azi e vineri.........am nevoie de ceva relax! ieri cnd am ajuns acasa am iesit la plimbare cu iepurakele si dupa aia am facut o placinta cu spanac.........o fi simtit el sa sunt obosita ca ma tot iubea si ma pupa. nu jtu ce ne-am face fara ei, zau asa!
o zi frumoasa si calda tuturor!

Mergi la inceput