Copilasi de iulie-august 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Acuma,sa va spun ca Ric are 8 dinti si 4 masele in dotare,ce-o fi zis omul:I-a sa vad daca pot sa farimitez lemn,ca de altfel,suntem adjutantul Ilincai,absolut totul trebuie bine,bine blenduit.Daca gaseste o farimita de ceva mai mare o scoate cu limba afara.Dar aschiile le tinea cu strasnicie in gara,dupa ce i le-am scos a inceput a plinge asa cum plinge cind ai i-au din mana ce-i place lui tare.M-am uitat in gura si n-am vazut nimic,asa ca i-am dat sa manince.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema - io zic ca nu a inghitit nimic mai mare, iar daca a inghitit ceva-ceva, o fi mic si pe langa cate baga copii astaia in gura nu i se va intampla nimic.

Lia - io o las pe Giulia in casa in voia ei, atata de plimba si nu pica, daca o apuca oboselile se sprijina de pereti de zici ca e , iar cand cade ... asta e, ii trece. Afara ne plimbam pe jos, o tin de manuta si mergem si cate 2 ore, numa` io obosesc, d-soara nu. Ham avem, in dulap ca nu e bun

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dac-a trecut pe vreascuri poate incerci si cu mincare neblenduita

quote:
Originally posted by ema

Acuma,sa va spun ca Ric are 8 dinti si 4 masele in dotare,ce-o fi zis omul:I-a sa vad daca pot sa farimitez lemn,ca de altfel,suntem adjutantul Ilincai,absolut totul trebuie bine,bine blenduit.Daca gaseste o farimita de ceva mai mare o scoate cu limba afara.Dar aschiile le tinea cu strasnicie in gara,dupa ce i le-am scos a inceput a plinge asa cum plinge cind ai i-au din mana ce-i place lui tare.M-am uitat in gura si n-am vazut nimic,asa ca i-am dat sa manince.

Dana,Serban si Ricardo

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hello, hai sa ma laud si io, ca am cu ce....

in primul rand cand Victor a invatat sa merga nesprijinit a avut multe cucuie vinete (frunte, tample, nas julit, barba), da'i-au trecut bine mersi

de cand merge la gradi are vocabular bogat: mama, tata, papa, caca, pipi, oala (apropos'nu vrea domle sa faca pipi la oala, se ridica in picioare si se pisa pe perete taica-su zice ca-i normal cica asa fac baietii), apa, caa..ne (carne0, caaa..tea (cartea), ham ham, miau, pui pui, hilauuu (hello), baiiiiii (de la bye bye), vummmm (asta e pentru masina), daiii (da i se dea ceva), mamaie, tataie, bebe si inca ... dar nu-mi vin acum toate....mai fetelor dau o carutza de bani dar merita fiecare leu, eu nu reuseam nici pana la 1 an jumate'sa-l invat atatea!!

La Multi Ani Victorasul meu!!! azi ai 15 luni!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - pentru Vitor, e din 5 iunie ? Si la ce fel de gradi sunteti (presupun in Bucuresti ...) ?

Noi zicem tati si salutam gesticuland si zicem ceau, ne arata in carticici am-am la caine, tzitz la pisica, cuac-cuac la broscuta, tucu-tucu la masina (asta nu stiu de unde i-o venit), tui-tui la gaina, si toata ziua vorbeste pe limba ei si se iubeste la greu in oglinda unde sta si cate o juma de ceas si se maimutareste, isi da pupici, isi flutura pletele , canta un fel de iaiaiaaaa si da din fund si din umeri si se auto-striga cand o strig cu Uliaaa la asta io ma cocolosez de ras ca e asa figura.
Deci NU vorbim si nu ne procupam de asta, inca !

Fetele, io tot mai rau ma simt ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

e nascut in 6 iulie 2004 !!

la o gradi particulara in Bucuresti care are o grupa de cresa si care ma usuca de o suma fabuloasa lunar...

multa sanatate Daria, ai fost la medic? si eu am fost f racita acum 2 saptamani si mi-a trecut cu multa vitamina C si paracetamol, dar sincer am zacut vreo doua zile...

si al meu danseaza in oglinda, isi da pupici... e mortal, mortal...as sta toata ziua sa ma joc cu el dar cineva trebuie sa mai si munceasca fir-ar sa fie ca salariul lui tati nu ajunge

azi i-am luat un ursuletz cadou (de la o benzinarie OMV, mama denaturata ce sunt ca nici la cumparaturi pentru copil nu ajung....), laptele dimineata l-am pus in biberon si l-a baut in masina in trafic, ametit saracul de atatea frane ce mai... diseara facem bairam... cu ursuletzul si cu napolitane Alka.

la gaina din poza (si la cocos dealtfel), precum si la gasca spune "ga ga iiii" - e un fel de 3 in unu cuvantul asta!!!

nu se striga, nu-si spune in nici un fel.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen - acu' am vazut ce ai scris la "nick-uri"

ati plecat acasa? sau mai sunteti pe-aici... am pus poze noi. unele vechi pe care le-am re-gasit si unele de la nunta de sambata.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gagice ..azi este o zi speciala pentru mine ..eu si sotiorul meu aniversam 4 ani de casatorie ..4 ani minunati cu multe impliniri si o minune de 1 an si 2 luni !!!
sa-mi traiasca familia !!!

Andries , da-mi si mie mai multe detalii despre cresa , pls ...pe pm ..dc altfel nu se poate ..sunt direct interesata
ma duc sa vad ce-ati mai scris ..
eu am cam absentat ptr ca in timpul zilei sunt cu bona ..iar seara merge foarte prost internetul ...
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare gagici!
Vad ca v-ati apucat puternic de discutii:)
In primul rind...Simo ...la mai multi ani impreuna...multi si buni...Sa-ti traisca familia!!!!
AndreeaB...vreau pozeeee!!!!
Carmen da-i o dieta foarte saraca in sare..sau fara sare daca poti..imi pare bine ca Ilinca este mai bine.....He,he..mi-a placut concluzia...so...arunca hamul....
Marcela sanatate!
Daria si tie la fel...dar tu ce ai..ca nu am fost pe faza...
Si Uka intra in rindul celor cu vocabular bogat: mama, tata, vu(avion), si(pisica)si foarte rar papa....Dar el este dintre pitici..asa ca nu ma ingrijorez...iar la virsta asta...si o saptamina conteaza in evolutia lor...
Andries...cum este la cresa , esti multumita? Cit costa? Cum s-a acomodat? Si ...La multi ani pentru cele 15 luni!
Ce mai stiti despre Felicia? Intreba cineva de Adema..este la munte...
Ina ...succesc atunci...sa fie usor...
Roxi spor la filmari...muncesti nu te-ncurci!
Anca ,cind plecati in Ro ..ce faceti cu MP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana stai linistita ..nu cred ca Ricardo a papat...sau daca a papat ..nu a papat mult..si o sa se elimine prin scaun.
Nicole ..unde esti?
Adina..dar tu...eu astept pozele...

Mergi la inceput