Copilasi de iulie-august 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !

Si unde ati gast detalii despre gripa aviara ... asta ne mai lipsea

Papadieee ce bine ca esti bine, tine+o tot asa pan] la 40 de saptamani !!!

Am facut si io o poya sa vedeti ce baiat am

http://community.webshots.com/photo/439300887/470558375WVXZuX

Merg ca face precum sirenele mooor ma ygarie pe creier si nu stiu ce a apasat pe aici pe tastatura dar ceva nu e in regula ...

O noapte-yi frumoasa va dorim si we placut !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Fetelor, n-am avut cum sa intru pana acum pe net ca acum o ora m-am adunat acasa cu marmota umblatoare de prin parc, a mers in lung si-n lat peacolo, fugarit cainii, apoi acasa baie, lapte, fugareala.....

Io am ajuns sa nu mai bag la suflet suparari minore deci...nu ma deranjeaza alta chestie decat cand Dani nu e ok si acum asta cu ametelile, e de-a dreptu terifiant cand ma apuca in piata sau pe strada asa din senin....am mai avut prin mai asa un episod, v-am zis si atunci, si mi-a trecut in cateva saptamani pana sa ajung la analize, ca la medic am fost si-a ridicat din umeri, tensiunea era ok, ochii, urechile ok, altceva n-a putut vedea decat din analizele de sange(pe care nici pana in prezent nu mi le-am facut) si daca nici de acolo nu reiesea nimic anapoda urma sa merg la o radiografie cervicala pt o eventuala spondiloza si daca si aia era ok, urma sa merg la neurolog.... si cand n-am mai ametit mi-au iesit din cap complet toate....acum chiar trebuie sa-mi fac timp si pt asta. Si ma ia cu friguri sa fac atatea investigatii:((

asta e....

In rest, fiti linistite (Carmenp!!!) nu m-am lezat, imi cer scuze daca v-am facut sa va bateti capul cu mine ... pe mine ma sperie chestiunile de sanatate foarte tare insa.

Papadie, ma bucur ca sunteti ok!
va multumesc tutror ca va pasa de mine
pupici

Mergi la inceput

Si inca o problemuta, careia chiar i-am epuizat solutiile stiute: de 2 zile Dani se chinuie si nu reuseste sa faca kk DECAT cu supozitor...i-l pun de mila, dupa o ora de screamat, se face rosu ca focul si se vede ca se necajeste sa faca, apoi e asa indispus ca nu poate, are gaze, partzaie de miroase dupa el. Noaptea cred ca are si crampe ca azinoapte s-a trezit plangand de 2-3 ori...nu stiu exact daca de asta sau visa urat
Tre sa stiti ca nu i-am modsificat cu nimic programul si meniul, aceleasi chestii le mananca, deci nu i-am dat ceva special care sa-l constipe

De 2 zile de cand face numa cu supozitor si atunci faceniste cacareze chinuite rau, ca de iepure

-am renuntat la branza dulce si banane ca ma gandesc ca astea constipa si mai rau
-i-am dat pere, pere in compot si pere crude si pere la borcanel
-ii storc zilnic suc de portocala
-ii dau si suc de caise de la Hipp, din sticluta
-i-am dat si iaurt cu pere in intentia de a-l debloca cumva
-i-am dat si struguri zilnic
-nici macar omleta aia superunsa destinata mie nu l-a ajutat deloc, desi fetele de pe DC ziceau ca i-ar putea provoca scaun mai moale...uite ca nu i-a provocat scaun DELOC

Zau, nu mai inteleg, acum cateva saptamani facea de ma speria, si de 4-5 ori pe zi, dupa fiecare masa si nu asa oricum, ci muuuuuuuuuuuuuuuuuuult, si fara forma, iesea din pampers la spate uneori daca-l apuca stand in scaunelul de masa, si manca la branza dulce gramada si cate 2 banane pe zi uneori cand avea pofta ii dadeam una cu branza si mar dimineata, alta cu iaurt si para sau piersica dupa-amiaza.

Ce ma sfatuiti sa-i mai dau? ceva ceaiuri? sau ce combinatii de fructe ciudata sa fac sa-i dau drumul?
Io mananc cereale de-alea, ce trebe inmuiate cu ceva vreme inainte in lapte pana a fi mancate, natur, cand am probleme sau smochine..dar lui ce-i mai pot face?

maine vroiam sa-i gatesc spanac si ficatei de pui...astia constipa nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, prune.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

a trecut sezonul prunelor, n-am mai vazut la piata, ca am cautat sa fac galusti cu prune

Mergi la inceput

trebuie sa fie de-alea uscate, le fierbi ca la compot si-i dai zeama si chiar fructul daca s-a muita bine. astea sunt de fapt cele mai bune.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

imi pare rau ca te-a suparat cineva, sper ca nu vreuna dintre noi.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,
Carmen,sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati cu totii de el.Frumoasa petrecere si emotionante declaratii de dragoste.
Si fetelor care si-au serbat anii de casatorie,la citi mai multi dragelor.
Marcela,am primit depesa,te sun maine sa te si aud.
Fetelor,n-am sunat pe Felicia,dar promit c-o sun maine dimineata direct,m-am trezit tirziu si n-am avut timp.
Am golit magazinele,de doi ani n-am mai fost la cumparaturi pentru mine,asa ca azi am spart toate pronosticurile:18 articole acuma sincer sunt superbe toate foarte excentrice asa ca pentru o neconformista ca mine.De doua ore probez ca acolo n-am avut timp.Oricum,erau toti colegi de breasla de-ai lui Mario si mi-au aratat tot ce aveau mai nou.Ce sa mai vorbim,sunt incintata peste masura si Mario a spus ca sunt extraordinare.Un mic amanunt,toate casele aveau numai fuste,n-am vazut nici un pantalon si nici un jeans,lucru demn de apreciat.Era si timpul ,de trei ani s-au creat orice numai fuste nu,de parca n-am fi femei.Hai ca v-am facut capul calendar cu boarfele mele!!!

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he...pe aici prin California nu au aflat ca femeile mai poarta si fuste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Pai,acum serios Olivia,m-am saturat de blugi si de pantaloni, totusi nimic nu sta mai bine pe o femeie decit o fusta,parerea mea.
Am uitat sa va spun,l-am lasat pe Ric la oma lui si pe Serban cind vine de la scoala(el merge la scoala la soacra-mea in orasel,asa ca e navetist cu sofer permanent)iar cind ne-am intors,soacra-mea mi-a pus o caseta pe video cu copilul meu mic pe Mary Lou,sa lesin nu alta!!! Si el ridea de numa pe caseta cocotat pe cal si mai si mergea calul.Socru meu are un hobby in a sari cu caii peste obstacole are 4 si in fiecare zi se antreneaza pentru concursuri.Astazi s-a antrenat si Ricardo,eu nu sunt de acord si de asta au facut-o in lipsa mea.Cica vor sa-i cumpere ponei urmatoarea aniversare,ehe,doar daca oi fi eu moarta atunci,altfel nu.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput