Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
ANDREEABANICA spune:
Da asa este si autoritatile nu au spus decat sa nu atingem pasarile respective...dar cum ne dam seama?care e zona critica?etc...nu au spus nimic...mie imi suna un pic a panica.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kim222 spune:
Si eu cred ca-i groasa...daca se combina acest virus cu virusul uman de influentza...atunci transmiterea se face si de la persoana la persoana..si mi-e frica de pandemie...Vad ca Bush a ordonat fabricarea a sute de mii (parca) de vaccinuri...sa aiba in stock...
AncaMaria spune:
La Multi Ani Ionut!!! Sa cresti mare si sa ai parte de mult noroc in viata! Carmen, mamica mandra, sa-ti traiasca feciorul! asteptam poze
Felicitari tuturor celor care au implinit niste ani de la casatorie... sa fiti fericiti alaturi de sotiorii vostri!
Daria, da, zburam in prima faza 9 ore... apoi 1 ora stam in Amsterdam, si apoi inca 2 pana in Buc... o adevarata aventura pentru motanca mea.. sper sa suporte cu bine.. Iar cu jucariile, nu stiu frate ce pot sa ii iau pe avion... adica ceva care sa nu ocupe loc (sa tina in maini) si sa nu cante ca sa suparam pe ceilalti din jur...
philip, am vazut pozele de ieri... superbe..parca sunt din povesti...
Lia, esti OK? Da un semn ca sa stim si noi..
http://community.webshots.com/user/aneagu100
papadie spune:
Multi ani fericiti Nicole si Simona
IONUT carmencita sa va traiasca flacaul!
_
Dorsilie citii ce simptome ai: fa si tu un test :)) vezi sa n-ai o ipsa de fier ca asa se manifesta.
_
am fo aseara la dr. suntem in parametri. nu s-au vazut sangerari la eco iar sarcina e pozitionata departe de taietura:) mai mergem. cica sa ne ducem peste o saptamina sau maxim doua. ne ducem peste 3. s-a crucit dr cand a vazut ce relaxati sintem ca am innebunit-o data trecuta:)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima
vrabiuta spune:
andreea - frumoasaaaaaaaaa "aradeanca"... si tot cu piciorusele goale pe gresie ca fii-mea. si tot cu pampersi libero xl cu vedere la buric pupici
anca - am vazut o data pe o cursa swissair o jucarie pentru bebici adusa de stewardesa. era un fel de catel din piese de lemn colorate, tinute impreuna de un fir elastic. trageai de el si se deforma, iar apoi isi revenea. poate au si pe trans-continentale ceva cu care sa tina copiii ocupati, care sa nu faca galagie si sa nu ocupe loc. o calatorie usoara si mult somnic motancei!
foto
carmenp spune:
buna seara. multumim mult de urari, chiar a fost speciala ziua de azi, cu atit mai mult cu cit ionut a avut parte de petrecerea la gradinita si de multe cadouri frumoase (masini, role si restul nu mai conteaza) si, cel mai mult, fiindca tat-su a stat cu el toata dupa amiaza si toata seara, l-a invatat cu rolele prin casa (na, ca tot mai plingeam de galagia din timpul zilei) si au transformat casa in raliu. mai am nite pozici dar cred ca pe miine le voi adauga in album. surpriza serii a venit, tanammmmm, de la ilinca, care a clemfanit cu lingura zeama de la ciorba de perisoare. ptiu, ptiu sa n-o deoki.
andreea, sunteti niste fericiti cu peisajele alea.
andreeab, eu vazusem pozele, pupam desculta (brrrr, imi ingheata picioarele cind ma uit la ea)
vrabiuto, pozele voastre le-am vazut imediat ce ai pus linku` la bataie, imi plac toate, dar cel mai mult primele doua, aia in care face baie si urmatoarea.
papadiq, poate sarcina asta o fi una usoara ca va ajunge cit ati tras cu mielu`. ti-ai mutat laptopu` din locul ala, ti-ai facut rost de alt scaun sau tot pe ala de bar stai??
olivia, dupa ce termin de postat dau catare pe google la gripa asta ca ai reusit sa ma sperii si recusnosc ca nu stiu nica de ea..
lia, am recitit mesaju` care ti-era adresat, suna cam urit da` zau ca trebuia sa fie in spirit de gluma, in caz ca l-ai citit si te-a zgiriiat pe timpane insa din criza de timp, nu am folosit
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei