Copilasi de iulie-august 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Ponei?? Super!!!!
Si eu m-am saturat de blugi si pantaloni ..dar m-am adaptat..cind ma imbrac in fusta,sint intrebata daca este vreo ocazie speciala..si tot eu ma simt de pe alta planeta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ema/ema.jpg)
ema spune:
Tu vorbesti serios?Atunci cum Dumnezeu toate starletele noastre vin la tv si :Am fost in America si mi-am luat o valiza de Haine?Eu credeam ca America e mama tarilor deci si-a modei!!!Cred ca e ce se numeste si aici comod si practic,adica comercial.tocmai de asta merg la Amsterdam sa-mi i-au haine bune pentru ca aici chiar si marcile sunt tot pamintii,nu stiu cum sa-ti explic,asa monotone si banale,nemtii de fapt sunt predispusi la aste stari de spirit.Si Mario a renuntat in mare parte la creatie,pentru ca nu are piata pentru genul lui,asa ca s-a acsat pe comenzi de la concerne mari.Zice el ca e mai safe,cica lasa sa-si rupa altii gitul!
Cit despre de pe alta planeta,am trecut si eu la inceput prin asta,invatata de acasa sa ma aranjez mereu,eram tinta privirilor la orice intrunire altfel imbracata,acum s-au obisnuit mai ales ca oriunde mergem,E altcineva in centrul atentiei:Ricardo
Dana,Serban si Ricardo
pako spune:
Buna ziua
Suntem bine, multumim pentru ingrijorari...Adina stiu ca tu ai intrebat de mine si in capitolul trecut(care am reusit sa-l citesc)...pup dulce.
Week trecut am avut musafiri iar toata saptamana a trebuit sa am capul limpede pentru a lua niste decizii importante pentru viitor.Dupa multe discutii. fel si fel de calcule am hotarat ca in inanuarie sa ne intoarcem acasa.Nu mai trebiue decat ca tati sa dea preavizul.Noi zicem ca e un lucru bun ce am facut cu toate ca in tara nu ne asteapta(deocamdata ) nici un loc de munca.
Ne-am dat peste cap si planul cu bb2.Luna trecuta am amanat dincauza unor radiografii...acum tati spune sa mai asteptam pentru ca nu stim ce ne asteapta in tara.Dar poate reusesc sa-l conving, ca eu vreau sa-l am cat mai repede....asa simt eu...imi doresc f. mult o surioara pentru Andreea cat de curand posibil.
Ema daca ai sunat dimineata, nu am fost acasa...ne-am dus la un bazar unde se vindeau hainutze pt. bebelusi si nu numai.Am luat multe chestii utile si la pret de 1 euro fiecare.
Apropo de discutia cu imbracatu....eu am si uitat cum imi mai sta cu o fusta.Aici vezi numai blugi si adidasi.Daca te imbraci intr-o fusta , vorba Oliviei te intreaba daca te duci la un party cumva.Am renuntat de a mai purta tocuri si fusta tocmai din cauza asta.. nu te "asortezi"cu imprejurimile.Iar cand mergem in tara ma simt putin cam stanjenita comparandu-ma cu ce vad in jurul meu.
Ma duc sa vad pozici...
Adema spune:
ema,in final ai primit e-mailul meu??Sper si banuiesc ca da.
rain, vom face tot posibilul sa ajungem si noi la intalnire pe 23.
Nu am citit nimic din ce ati mai scris ca nu am fost acasa.Sper ca toata lumea sa fie bine, mamici, pitici si tatici!tuturor!
Adema&Codrut
Adema spune:
pako, si eu intrebasem de tine! Nu stiam cum te mai simti.
Nu imi vine sa cred ca renuntati la job acolo si va intoarceti in Ro.!Tu vorbesti serios?!
Adema&Codrut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Buna seara!
Am avut o zi super, a fost si frumos afara, am fost cu Stefi in Gradina botanica, si-a dat drumul la picioare si a alergat toata dupa-amiaza (si eu dupa ea, bineinteles). Si cand am intrat in casa a urcat singura 2 etaje! Se tine de grilajul de pe langa scari si urca singura, eu eram doar ii asiguram "spatele".
Felicia si eu ma intrebam ce e cu vvoi. Cred ca a fost o decizie greu de luat, sper sa va fie mai bine in tara.
Papadie, sarcina usoara in continuare si sa fiti la fel de relaxati.
Andreea (philip) vrei te rog sa-mi retrimiti link-ul cu poze? Vreau sa vad si eu privelistea din fata casei si am ratat pagina.
Ema, ce mi-ar place sa imi innoiesc si eu garderoba! Am un dulap plin de haine, dar nu cred ca port nici 10% din ce am acolo si nici nu mai spun ce demodate sunt .
Lia, vezi cum sta Danut cu lichidele. Si nu stiu strugurii daca sunt recomandati. Eu i-am dat zilele astea citeva bobite Stefaniei si s-a constipat. La noi functioneaza para, plus ca in fiecare dimineata bea o canita de suc de 150 ml (portocala, para, mar).
Luna asta voi mai lipsi de la apel, trebuie sa ma apuc de invatat si trebuie sa reduc serios orice de de "activitati recreative". Week-end placut la toata lumea si multi pupici la pitici!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Buna seara ... cam tirziu ce-i drept, dar abia acum am intrat sa mai arunc un ochi pe aici, sa vad ce ati mai facut ... se simte ca e uichend, cam liniste pee aici, a fost inca o zi frumoasa de toamna si mai mult ca sigur ca ati fost prin plimbarici ! Si noi asemenea !
Io am treburi gospodaresti, cica e simbata seara, dar am gatit si acum am program de pus muraturi - gogonele, castraveti si gogosari !! Pe bebe l-am spalat si culcat, asa ca ma duc sa ma apuc de treaba !
Va doresc o duminica super si sa ne auzim curind !
Pupici !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
pako spune:
Adema,Andrea, sunteti dulcele foc de v-ati facut griji....multumesc la toate, fetelor.
Si aici a fost o toamna superba, ne-am plimbat toata ziulica...imi pare rau ca n-am fost inspirati sa luam aparatul foto de acasa.
Andrea, tu o lasi pe Stefi sa mearga fara ham?De cand a cazut pe scari am asa o frica de numai pe nisip si iarba o las fara ham.Mititica stie sa cada, o vad ca pune repede manutzele in fata atunci cand se impiedica dar eu am ramas cu sechele.Spor la invatat!
Alice, sa ai spor in gospodarie!
Adema, reactia ta a avut-o majoritatea prietenilor nostri.Asta e!Nu ne putem integra aici, chiar si dupa 4 ani de zile.Ne este putin teama deoarece noi n-am trait viata de familie in tara, aici am capatat un anumit sedentarism dar speram noi ca o sa ne descuram usor, usor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata ! Sunt in verba, iar copiii mei inca dorm asa ca intru sa va salut mai lungutz :-)
Pako - si io am intrebat de voi Sincer iti spun am prieteni care s-au intors si nu au regretat, motivul fusese acelasi: nu au reusit sa se simta "acasa". A fost greu primul an, pana si-au gasit locurile de munca dorite. Iar cla faza cu hamul, da, te inteleg si si eu as face la fel !
Giulia a cazut mai zdravan o data, pe asfalt cand s-a incaierat cu celelalte, da` a avut noroc cu caciula trasa pe frunte, nu s-a julit deloc, a fost pur si simplu noroc.
Amironeanu - si io ieri am lasat-o pe Giulia sa mearga muuult netinute de mana, vreau sa va zic ca e haioasa, da` haioasa ... se intoarce si o ia inapoi cand vede scara blocului, iar noi ii strigam "tai-tai" si maraind venea si ea, o figura
Lia - nu-i da struguri, Giuliei i-au facut niste gaze Io votez cu para la acest capitorl !
lui Danut sa-si revina la program ! (Aci seamana cu Giulia, de 3/4/5 x / zi
) Si sa stii ca mai merge compotul de prune impotriva constipatiei !!! Incearca !
Ema - ioi, ai avut nervi sa incerci atatea haine ? Io la capitolul asta stau rau, da` rau de tot, io-mi iau haine la vedere, am asa o repulsie sa ma pun sa incerc, zici ca`s , nu suport, asa va blugi, adidasi scrie pe mine. Cand ma imbrac la costul, fusta, ceva, de obicei dau explicatii ca am cazut in dulap, ca toti ma intreaba daca am vreo intalnire cu vreun macho
Cum sta Ricardo cu buba ???
Alice - moama ce gospodina, io la capitolu` sta m-am limitat rau, m-am puturosit, m-am ales cu castraveti doar, noroc ca am sarit calu` acu` 2 ani si mai am cate ceva. si sa apuci sa te odihnesti !
Papadicu - ne bucuram ca sunteti bine !
Pupacionesuri tuturor, o duminica super insorita si linistita si o saptamana bogata va dorim !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
mamica_iulie_august spune:
Continuarea ... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59217" target="_blank">aici