Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ISABELUTA atunci iti urez spor la . Si te rog stai cat mai linistita si relaxata. Cat poti de mult!! Nu te gandi prea mult. Nu-ti fa sperantza. Ca in cazul unui esec nu vei cadea prea adanc in butoi. Incearca aceste zile sa faci ce-ti place mai mult. Eu azi sunt in ziua a 8-a. Deci, sunt aproape de zi cu tine. Eu am inceput prestarea din ziua a 6-a. Asa "gigeii" au timp sa se refaca. Si voi presta in ziua a 10-a, pe urma din 2 in 2 zile. Si incerc sa ma relaxez cat de mult pot.Azi am fost la LAGO DI GARDA. Un lac aici imenssssssss. A fost atat de frumosssssssss. Am facut si poze.Dar nu stiu cum sa le pun. As vrea sa-mi fac si eu album. Dar eu am poze format JPEG . Si mie imi cere poze format JPG sau GIF. Si nu stiu cum sa le transform. Nici nu stiu unde sa caut vreun raspuns. Deci, luna aceasta ne incurajam una pe alta. Ok?

ANDICU si tu esti in zi cu mine. Asa-i? Tu ai pregatit terenul? Eu am inceput cu TB. Si am inceput sa iau din nou acid folic. Si am sa incep sa iau si vitamina E.

LACHIONE ce mai faci?? Eu sincer am luat acid folic la prescritiile doctoritei mele. Imi zice ca asa imi pregatesc organismul. Deci, ca de obicei sunt pareri si pareri intre medici.

MADANA
SIMONETTE
MIRONA
IONICA ce mai faci scumpa? La tine cum mai merge treaba? Ai inceput deja sa , sau trebuie sa mai astepti?Pana la urma ai gasit informatii bune despre New York? Imi zice o colega( care a fost aceasta vara la NY), ca atunci cand pleci la NY i-ati un geamantan gol. PENTRU HAINE!!! Zicea ca nu sunt scumpe. In schimb mancarea ustura!E scumpa tare! Sa-mi zici si mie cum a fost daca te duci. Ok?
AMELY
CAMI30
MISHULINA
M_OANA
BUGNAR
SORICUTZA
IEPURILA
DICIU
SI TOATE CELELALTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mirona...pana la urma...cauza infertilitatii voastre sunt numai ovarele polichistice?...e totusi foarte bine ca ai nimerit la un doctor in care ai incredere si care povesteste cu tine...e f important asta...eu nu stiu in ce mod ovarele polochistice sau micropolichistice afecteaza infertilitatea...la conceptie...sau la mentinerea sarcinii deja instalate...dar ma gandesc ca avand in vedere ca se poate inseminare si FIV...inseamna ca ele influenteaza negativ conceptia in sine...eu nu stiu inca mare lucru despre asta...noi de abia am inceput lupta si probabil ca dupa un timp voi stii mai multe...din pacate D-na Protopopescu nu mi-a zis mai nimic...a fost grabita...insa nu ma grabesc s-o caracterizez negativ prea tare...pentru ca prea multe vorbe bune am auzit despre ea...merg inca pe mana ei...din pacate la noi problema e si sotul meu care are oligoastenospermie severa...si probabil...chiar daca s-ar putea ceva "lucra" la mine...tot la FIV ajungem..
iti doresc succes la ultima stimulare!...sa fie bine si sa reusesti sa ai bebeul pe care ti-l doresti pe cale naturala!
eu continui cu tratamentele acuma pentru infectii si apoi vom vedea...
madana...nu stiu ce e cu ultimatumul de 12 luni de care zici...inca nu mi-am stabilit un ultimatum si nici altcineva...binenteles ca la 34 de ani nu mai pot spera pe termen asa lung...dar voi incerca cat pot eu de mult...dar vorba ta...in timp se pot intampla multe...sper sa se intample si de bine..si tie iti doresc la fel!
danagie..pupici dulci si tie
eu sunt inca pe tratament cu ciprofloxacin pentru bacilul E Coli si apoi trebuie sa incep altul...tot cu antibiotice pentru chlamidia...insa nu stiu cat timp sa las intre ele...1 saptamana ar fi de ajuns?...mi-am luat un hepatoprotector...mai mult nu stiu ce sa fac....n-am luat in viata mea atatea antibiotice odata...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Diciu, ai grija cu antibioticele, vezi sa mananci bine in perioada asta... da, eu zic ca o saptamana ar fi suficient, nici sa lasi prea mult ca scopul nostru e sa ne facem bine cat mai repede si sa ne apucam de alte treburi, mult mai serioase, cum ar fi pt. bebe, nu? Apropo, ce inseamna la tine endometru subtire? pt. ca la mine niciodata nu a depasit 8,5 mm, max. 9 mm dupa ovulatie, cat despre ovare micropolichistice, si mie mi s-a zis mai demult ca posed asa ceva, ce-i drept ultimii doi dr-i nu mi-au mai zis nimic...ceea ce nu inseamna ca nu exista inca problema asta... Oricum deja m-au luat racorile, cred ca trec iar pe naturiste.

Lia, a fost tare haioasa povestioara ta cu inseminarile, si scumpul meu sotior a venit acasa cu un asemenea exemplar de revista, care de altfel i-a fost o "companie" fidela in conditiile "de lux" puse la dispozitie de CFR II pt. spermograma... prietenii stiu de ce!. Hai, capsorul sus, sa pregatim terenul, ca se apropie ovulatia! Tu prima data ai ramas tot cu inseminare?

Shoricutz, fata si mercic pt. ca mi-ai tinut pumnisorii...
Vineri va zic rezultatele la analizele hormonale, iar azi merge sotul sa ia rezultatul spermogramei... da, Doamne sa fie buni !!!

Danangie, acum ca ti-ai incarcat bateriile si te-ai plimbat la lac, mult succes cu prestatul, e buna strategia ta cu imediat dupa CM, si eu o aplic, iar pana in ziua 11-a au tot timpul din lume!

Chiar asa, Mishu, Iepurila, ce faceti fetelor, ca si mie mi-e dor de voi? ce vesti mai aveti?

Va pup cu mare drag pe absolut toate si va daruiesc cate o floricica primavaratica, chiar daca-i toamna.... Cum spunea cineva... la mine-n suflet este doar primavara!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely...endometru meu era la echografie de 4,2 mm...dar eram imediat dupa ciclu...prin a 9 zi...si mi-a zis ca e asa din cauza lipsei de progesteron...si ca la un endometru asa subtire...el nu poate fi capabil sa tina o sarcina...nu stiu insa cat este endometru la ovulatie..de fapt ea mi-a zis ca nu prea ovulez...
despre ovare micropolichistice nu mi-a zis mare lucru..decat ca se trateaza cu anticonceptionale dar ca nu are rost sa-mi dea asa ceva pentru ca scopul nostru e sa facem bebe repede...deci m-a cam lasat in ceata...mi-a zis doar ca pentru progesteron...imi face tratament atunci cand se da startul la sarcina...deci n-a zis ca e imposbil in situatia data sa incercam un bebe mic....dar sa termin cu infectiile...si da...voi incerca sa mananc mai bine si mai bine pentru stomac...
merci frumos de sfaturi.....si tie iti doresc succes la analizele hormonale si la spermograma....hormonalele le-am facut si eu si putem sa comparam daca vrei...si spermograma o vom repeta si noi in cateva saptamani...
pupici dulci

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

'Neata, viitoare mamici!

DANANGIE Ma bucur ca te-ai plimbat si ca te-aud in sfirsit ca ceva ti-a facut placere ca, in ultimul timp... parca erai un personaj dintr-o tragedie greaca. Tu cit esti de mica sau de mare? (cica nu-i frumos sa intrebi o femeie citi ani are, asa ca am gasit si eu alta formulare)

AMELY Prima oara cind am ramas, adica prin aprilie, a fost fara inseminare. A fost intre prima si a doua inseminare, cind cabinetul era inchis pentru ca urmau sarbatorile de Paste. Si evident ca habar n-am avut ca am ramas pt. ca sotul meu are oligospermie. Si la citeva zile dupa, m-a muscat si un ciine (urmarea - antibiotice multe si 5 antirabice) de picior cind pedalam vesela spre piata spre a achizitiona o telina care-i lipsea sotului din salata (facea pe bucatarul) si am mai facut si o radiografie pulmonara (fara legatura cu ciinele). Si, Bingo! Eram gravida.

OANA Cum a fost la munte?

ISABELUTA La multi ani cu intirziere... Da' probabil ca azi deja nu-ti mai face nimeni urari, asa ca ale mele vor fi binevenite. Iti doresc sa ai un an pe care sa nu-l uiti niciodata, adica sa fie pentru tine anul in care s-a nascut aia sau ala micu'. Si sa fii iubita si sa iubesti.

Cind tot ce ai e un tirbuson, totul in jur iti pare dop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Liutz Ai aflat ce te interesa despre teste de ovulatie, temperaturi, ca eu am lipsit de la apel de vreo doua zile si nu stiu daca ai aflat raspunsurile. N-as vrea sa ramai fara un raspuns dar nici sa repet aceleasi lucruri. Ai trecut la tirbuson? Sper ca numai in dop... nu si in ...cap...

princess LA MULTI ANI!

anic Bun optimismul...

diciu Eu cred ca nu stai rau. Ovarele micropolichistice se trateaza. Progesteronul il poti face sa creasca. Infectiile le tratezi cu antibiotice. Optimism, sanatate si curaj mai ai nevoie.

simonette ca sa nu mai fie fata suparata.

Voi reveni!

marrina

Mergi la inceput

marrina...da stiu ca se poate si mai rau la mine....sper sa fie numai atat...insa rau stam cu sotul meu-spermograma......dar nu ma dau inca batuta...de abia am inceput lupta...din pacate nu pot sa-i spun altfel...si ma asteptam sa ma tot lovesc de diferite bariere..mie niciodata nu mi-a fost usor cu nimic...ce-am obtinut am obtinut cu greu....dar am obtinut pana la urma...
pupici dulci

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, am fost azi la spital, m-am internat si mi-a luat sange pentru analizele pre operatorii. In acelasi timp cu mine mai era acolo si o fata din Buzau care a ramas in spital. Drept pentru care T mi-a zis ca pe mine ma face miercuri si o ia pe ea maine. Dar ce conteaza o zi, nu? Oricum luna asta e compromisa ca mi-a plecat sotiorul pentru 12 zile, asa ca daca si luna asta mai am simptome de gravideala, ma duc eu de buna voie la nebuni
Mai fetelor, cat stateam eu la coada la internari venise o femeie cu sarcina 7 saptamani pentru avort la cerere! Incredibil, am ramas fara cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mai intai vreau sa va doresc o zi minunata tuturor!

Eu voi mai face absente pe aici ca am intrat in...audit...

Dar tot citind despre ovare (micro)polichistice mi-am amintit o chestie de care n-am auzit pe aici. Stie cineva ceva despre "ovarele de portelan" ?

alexia27 Iti tin pumii sa fie totul bine la operatie.

diciu In tratamentul Liviei sunt plantute pentru ovare polichistice.

isabeluto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata fetelor,

Parca sesizez asa o nuanta mai optimista in dicutiile voastre.

Cata, ce bine imi pare ca va simtiti ok, tu si Biencuta. De fapt, recunosc, am mai tras cu ochiul la discutiile de la Mamici si m-am bucurat inca de acum cateva zile, cand am citit ca esti bine.

Simionette, sunt si eu alaturi de tine si iti tin pumnii pentru luna urmatoare.

Ingeras, hai ca esti haioasa cu masurarea TB. La cate feste ne joaca viata, nu m-ar mira sa aud ca ai ramas insarcinata exact in perioada asta, cand nu ti-ai mai luat temperatura in fiecare dimineata.

Cami, bafta la monitorizari si sa dea Domnul sa vina bebe cat de curand. Cat priveste analizele de toxo, eu, spre exemplu, trebuie sa le fac inainte sa incerc din nou sa raman insarcinata(asa mi-a zis dl.doctor), pentru ca nu am imunitate(sa vad daca nu cumva s-a produs vreo infectie recenta). Insa daca ai imunitate, am auzit ca trebuie sa refaci analiza doatr dupa ce ramii insarcinata.

Alexia, succes cu interventia si asteptam vesti de la tine.

Cat despre mine, am avut un weekend ocupat cu ceva cursuri. Totusi, cele cateva ore libere petrecute in fiecare seara alaturi de sotul meu au fost un prilej de regasire si de apropiere(caci resimteam din plin lipsa unei comunicari afective in ultima perioada). In plus, cred ca organismul meu incepe sa isi revina(am ceva semne de ovulatie) si asta nu poate fi decat o veste buna.

Salutari

Barza
Adriana

Mergi la inceput