Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 65

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Princess, a fost ziua ta? pai in cazul asta, iti urez si eu (cu intarziere) LA MULTI ANI, multe bucurii, si un cat mai curand!

Liutz, tare nebanuite sunt caile Domnului, te duci la piata sa cumperi telina, si... hatz! imi dau seama cat de greu a fost , eu am pierdut sarcina din cauze 100% naturale, si nu m-am resemnat usor... asta e, ce-a fost greu, a trecut, acum trebuie sa ne concentram pe prezent si sa gasim strategia perfecta pentru a ramane . Mai nasol e cu ceasul biologic, care ticaie intruna si-si face de cap cu nervii mei/nostri. Dar mergem inainte cu curaj!

Alexia, chiar ma gandeam ca azi ar fi trebuit sa te operezi, acuma azi sau maine tot aia e, eu iti tin pumnii sa decurga totul bine si mai ales sa dea rezultate dupa, si in cel mult trei luni sa apara bebicul mult visat!

Diciu, mie endo 4,2 mm imediat dupa ciclu nu-mi spune nimic, pentru ca el creste foarte mult in preajma ovulatiei, nu ti l-a masurat si atunci? daca e peste 8 e bine... oricum tratamentul naturist cu tincturi, cretisoara si naprasnic e foarte bun si pentru endometru... Iar cu sotul, poate pana in decembrie se rezolva si cu spermograma, ca sunt foarte importanti! ce tratament ii dai?

Simonette, ce mai faci tu? sper ca n-ai mai fumat! vezi ca luna asta numaram impreuna, da?

Fetelor, sotul n-a reusit ieri sa ajunga la CFR sa ia rezultatul spermogramei, ca a fost foarte prins la serviciu, si eu la fel... azi o sa-l ia... va dati seama ca fierb....

Va pup si acum fug la treburi...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Neata dragele mele.

Eu am ratat momentul luna asta. Sunt extrem de dezamagita de testele de ovulatie Dr. Sigur.
Nu mi s-a pozitivat nici un test si totusi ieri am avut toate simptomele de ovulatie (intepaturi la ovare si apoi seara mucusul specific). Si nu am prestat nici cu o seara inainte si nici aseara pentru ca al meu era foarte obosit (a stat pana la 1 si a montat mobila). Asa ca luna asta e compromisa, nici nu-mi fac iluzii.

In rest sunt ok, cu serviciul e ok si saptamana viitoare o sa ma duc la dr. sa vedem ce facem mai departe.

Sper si eu sa aveti o zi buna.
Va pup pe toate.

:Dana

Mergi la inceput

Princess eu vin ultima sa-ti spun La Multi Ani si sper sa primesti cel mai pretios cadou cat de curand .

Alexia iti tin pumnii maine.

Mergi la inceput

Cattycare mai e treaba? sper ca totul e ok. Hai mai da si tu un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

"Neata viitoare mamici!
MARRINA Mi s-au dat raspunsurile la intrebarile mele despre ovulatie si alte alea. Danangie si-a facut pomana. Oricum, mi se pare tot mai simplu si sigur cu monitorizarea ovulatiei. Mai ales ca eu n-am cum sa evit monitorizarea din moment ce am imbratisat aceasta cariera de cobai inseminat. Dar ma framinta ca nu intelegeam despre ce tot discutati cu temperaturile voastre si cu numaratul zilelor. Multumesc oricum si-ti doresc burtica.

AMELY Da, Amely, la mine a fost din filmele cu prosti avortul si toata intimplarea. Toata lumea a zis "Da, da' bine ca ati vazut ca puteti." Da, numai ca atunci cind sotul are oligospermie, sansele sa se intimple a doua oara minunea asta sint ca alea ca o bomba sa cada de doua ori in acelasi loc. Si ceasul meu biologic ticaie mai tare decit ai crede cind imi citesti discursul infantil. Dar, Doamne ajuta-ne!

SIMONETTE nu-mi spune ca faza cu ciclul te-a redus la tacere. Da-l incolo! Avem toate motivele, conditiile si sansele sa raminem luna asta. Asa ca pune mina si scrie aici sa stim de tine. Sau te pomenesti ca stai turceste cu o cafea in fata si fumezi ca un sarpe?

DANANGIE Ce mai faci, amica?

ALEXIA 27 Curaj la operatie! Si sa-ti fie cu noroc!

OANA Tu te-ai dus in virful Everestului? De ce nu-ti mai auzim glasul intelept pe-aici? Transhumeaza-te la ses si hai sa-ti dai cu parerea despre a fi sau a nu fi gravida.

"Cind tot ce ai e o batista, totul in jur iti pare muc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bugnar, scumpa mea colega de intelepciune si infertilitate, am fost pe muntii romanesti din Poaiana Brasov si m-am intors sanatoasa si aerisita pe la cerebel, numa' ca ieri pe lumina am avut treaba, iar pe seara a avut treaba forumul, caci a fost inchis pentru imbunatatiri, care se vad din plin.
Eu inca nu sunt gravida (ziua 4), dar sper sa ajung, fapt pentru care azi la ora 16 sunt la Moisa la cabinet cu dosarul in fata si ma examinez din propria infertilitate cu cauze de repetentie inca nedeslusite.
S-ar putea sa ma transform in cobai pentru inseminari, asa cum bine ai punctat, de aceea te-am intrebat duminica de preturi.......
Cat despre intelepciune, e atat de rar mirosul asta, incat atunci cand il simt, sigur nu ma insel......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata.
cam rar in ultima vreme. Nu va suparati pe mine,dar am treaba multa si mult de umblat. Acasa ne baga gaze si stau dupa centrale, tevi,etc. La munca ma trimit sefii sa fac un afurisit de curs care cica (era sa lesin) tine 6 luni si numai in week-end (naiba o sa se duca saptamanal!),si am alergat dupa acte si inscrieri...iar acasa ma chinui cu 'netu' prin telefon care merge ca naiba si-mi pierd rabdarea.
Sper sa se calmeze lucrurile cat de curand.
Eu ziua a10a CM, ca sa-ti raspund Danangie, nu m-am pregatit in nici-un fel, si nici nu-mi bat capul inca. De luna viitoare o sa reiau acidul folic si Maca (am luat doar vreo luna si m-am oprit,ca nu am vazut efecte),iar pe 30 noiembrie m-am programat la dr Denisa Protopopescu la Medsana, pentru prima infatisare. Doamne ajuta!
Princessita, si eu cu intarziere, LA MULTI ANI! sa fii fericita,sanatoasa si sa primesti bebele ala pe care ti-l doresti cat mai curand!!
Si pentru Ratzusca, tot cu intarziere si scuze: CASA DE PIATRA !multa fericire,sanatate,prosperitate si cat mai repede !

Si cu pozele,tot n-am reusit,asa ca nu vedeti decat 3 amarate cu hotelul, ca mi-a luat 40 de min sa le pun (de-acasa).

Pup toate fetele !!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Andicule de cate ori ma uit la poze cu tari straine imi zic: uite, Doamne, ca perfectiunea exista,pacat ca doar pe la altii!
Printesa vezi ca vineri seara am facut la 'oligospermie' chef in cinstea ta..... A fost o nebunie totala, ca de obicei... Ti-am dedicat poezioare cu printi, cantecele, Peterpen ne-a inchiriat castelul lui....
Din cate retin eu, azi, pe 11 e ziua ta....., dar poate ma insel.....
Am verificat la 'oligospermie' si nu ma insel. Pe 11 e ziua ta, deci

Ratusca cum a fost nunta? Ai fost fericita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Eu astazi z27CM, 11 DPO, deci mai am de asteptat, ca faza luteala dureaza 14 z intotdeauna la mine... nu am simptome de nimic, sper, dar nu cred :((

Ratzusco, cum fu? cred ca minunat! acnm ma gandesc ca esti in luna de miere...poate se lasa cu bb de la atata fericire :))

MOana, succes la dr, sper sa fie bine!

Princess, La Multi Ani si de la mine, sa fii sanatoasa i sa vina bb rpd de tot!

Catty, ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult aici...

Bugnar, imi pare tare rau, scumpa, ce poveste trista :(( n-a fost sa fie atunci, dar stai linistita, ca va fi curand :))

Amely, Madana, Diciu, Alexia, Adriana Mica, Marrina si celelalte fete scumpe pt fiecare!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andicu,

Mergi la inceput