Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI,MIRON RADU!...sa traiesti ,sa cresti mare,sanatos si sa-i bucuri mereu pe parinti... si pt mami tau dragalas!
LA MULTI ANI si pt. OMAR!... si numai bine!

LA MULTI ANI FERICITI PT.PUFYMIC!sa traiti fericiti pana la adanci batraneti....mii de si !

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LA MULTI ANI, MIRON RADU si OMAR!

LA MULTI ANI SI LUI ANDREAS pentru ziua de ieri!!
LA MULTI SI PENTRU IOANA SI OVI!!! MULTI ANI INAINTE SI TOTI IMPREUNA SI IN BUNA INTELEGERE!!

Ups, am scapat( ca in ultimul timp mai citesc si pe diagonala uneori), felicitari pentru Ramona si sotul ei, desi nu m-am prins de ce , dar cred ca e tot ceva legat cu timpul de cand sunt impreuna)

Fetelor, multumesc ptr raspunsurile privitor la calciu.
Acum mai am o intrebare. Imi cer scuze daca va stresez, dar doctorita mea e mai nerebdatoare si cum alta mai buna nu stiu, apelez la ea in caz de necesitate mai mare doar.
Eu stiu ca se discuta o data ca nu stiu cum, calciul nu se da odata cu... fierl? sau fierul nu se da in acelas timp cu altceva... Luminat-ma si pe mine cum e, ca eu acum ii dau si fier si nu stiu daca pot sa le combin, sau sa fac o pauza cand dau calciul... merci mult de raspunsuri.

Ma inscriu si eu la mama de cupil capricios. Eu deja incepusem sa ma ingrijorez. Daca e nervoasa si nu are chef, in cur nu are cum sa se tranteasca dar incepe sa fluture din cap nervoasa si sa tipe incordandu-se. Arunca toate jucariile jos din pat.
In ultimul timp a inceput sa se tarasca foarte repede prin pat asa cu tot cu ghips( pana acum o facea numai pe burta) si tr sa stau numai cu ochii pe ea altfel sare jos din pat( a se citi cade ca o piatra ca o trage ghipsul mai repede in jos.. plang de fiecare data cand se intampla desi nu e prea des)

Noaptea se trezeste si ea de mai multe ori. Dar ma consider norocoasa cand adoarme imediat ce ii dau suzeta sau apa... dar are si nopti cand urla si vrea sa stau langa patutul ei( de fapt vrea sa o iau cu noi in pat, dar mi-am propus sa nu o mai fac.. decat in cazuri imposibile)

Va pup cu drag pe toate

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Miron Radu!
La Multi Ani Omar!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va fie viata plina de bucurii si impliniri!
Andreea, super Nathalie tunsulica. La voi inca mai este asa cald pentru maneca scurta?
pufymic la multi ani si o casnicie trainica si frumoasa.
danina eu nu am folosit deocamdata mierea de albine pentru bb. Lapte i-am dat la un moment dat Dorna verde(1,5% grasime), l-am schimbat apoi l-a indicatia medicului cu Similac Gain.
anielas dai din una in alta... sa va reveniti cat mai repede si tu si Ina. Ina ce simptome mai are, tot febra?
Mirela ati mai rezolvat ceva cu bilutele fugarete?
Despre Arthur...mai nou ii place sa se lipeasca cu gurita de pereti...si ca sa-mi faca in ciuda ca ieri ma vaitam ca nu doarme azi noapte a dormit de la 23 la 7 cu o singura sculare cand l-am luat in pat cu noi...dragalashu' lu' mama.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Lilia, eu la indicatia medicului ii dau 10 zile pe luna Ca pharco (1 lingurita de 3 ori pe zi) si urmatoarele 20 de zile din luna fier (Fer-Sol - 5 picaturi de 3 ori pe zi ii dau eu, dr. zicea 10pic de 3 ori pe zi, dar mi s-a parut cam mult). Deci niciodata nu suprapun Ca cu Fe. Noi am inceput profilaxia cu Ca de la 5 luni (pana la 1 an am luat 1/2lingurita de 3 ori pe zi) si cu Fe de la 6 luni(recomandat 8picaturi de 3 ori pe zi, dat 5 pic de 3 ori pe zi). Mentionez ca dr. la care mergem noi recomanda tuturor copiilor acest tratament profilactic cu Ca si Fe in dozele specificate mai sus.
Va pup dulce mai ales pe micutza Amelia.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

DANINA nici eu nu am folosit deocamdata mierea de albine dar parca se zicea ca dupa un an se mai da.
La lapte de vaca noi inca nu trecem. Dr-a a zis ca situatia ei cere cat mai multe vitamine, pe care laptele de vaca nu le contine.
Ca tot a zis, Mihela( Nexus) mi-am adus aminte, MIRELA ca am vazu un subiect la tema cu bilutele plimbatoare: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58763, poate il stii.

ANIELAS, multa-multa sanatate voua.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Andreas, Miron Radu si Omar Sa cresti mari, frumosi si sanatosi.

Multa sanatate bebicilor bolnaviori si mamicutelor bolnavioare. Sa va faceti repede bine.

Vad ca se fac inscrieri serioase la balamuc...cred ca ma inscriu si eu in curand, dar ca si Nina nu accept tratament

Si Alexuta mea are o predilectie pentru butoanele de la aragaz si de masina de spalat.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

auzi fetili? sun sa fac o rezervare pt un salon ? sau mai bine pt o sectie intreaga? ca io facusem rezervari doar pt doo...

danyce...mishca-tzi fizicu aci, pe dulshele plai mioritic, sa traesthti deplin placerea unui balamuc! nu de alta, da poate p etine te lasa sa intrii usor...noi daca iesim in haita ne deviaza...si poate nu acolo unde am facut rezervari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Andreea nu as fi spus ca o fetita poate sa arate dragut tunsa o, Nathalie e chiar haioasa.

Eu aseara l-am lasat sa plinga pe al meu (linga mine in pat). S-a trezit pe la 4.45 si nu mai vroia nimic, aveam niste draci, eram cu ochii scosi de somn .. se mai trezise de 2 ori dar i-am dat suzeta si a fost ok. Cind am vazut cit este ora, dupa 3 drumuri facute pina la el la pat, l-am luat (ca sa nu-l trezeasca pe cel mare) si l-am lasat sa urle linga mine pina cind a obosit si a adormit. Am adormit si eu pe o dunga de pat, dreapta perfect ca sa nu cad si ne-am trezit la 8.30 EL vesel EU intepenita si amortita. Sa stiti ca in momentul in care va dormi toata noaptea dau petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Miron Radu, Omar !!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by aissa
A, sa nu uit papucii, care sunt desertul favorit, ii linge pe talpa de zici ca au miere.

Aissa, dar fierul vostru nu are pipeta lui, putin mai mare decat cele de sticla pe care le gasim in farmacii?

eu ma impac foarte bine cu seringa de la Nurofen (o folosesc si pentru Calciu Pharco - tot zece zile pe luna); fier (Fer Sol) ii dadeam cu pipeta (am facut pe ea un semn cu marker-ul, pna unde sunt 10 picaturi), iar ser fiziologic in nas ii pun cu doua seringi mici, de plsatic...
Cred ca ii place senzatia, se distreaza si cand ma vede cu seringile, si dupa ce i-am pus.

Lui Vlad i-a iesit bine fierul la analize in iunie, si mi-a zis doctorita sa-i mai fac analize in decembrie.

am intrebat si de control la ochi, si mi-a zis s-l mai las pana la anu', sa fie mai mare (pana atunci sa-i acopar cate un ochi, ca la pirati, ca sa verific ca vede la fel de bine cu ambii ochi...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput