Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ca vorbiti de lapte, eu parca v-am mai spus ca Dami bea de 3 saptamani Dorna rosu si chiar ii place. O bagasem pe maneca ca nu mai vroia lapte dar de cand ii dau Dorna s-a dat pe brazda

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

LA MULTI ANI Miron Radu, Omar !!!
sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Ioana si Ovi va urez multi, multi ani fericiti alaturi de puiul vostru drag.dupa cum vad se inscrie toata sectia...
dar.... eu ma autodeclar sefa de camera ca sunt cap de lista
deci in coloana dupa mine si va rog si mainile la spate
cine nu ia tratamentul la colt pe coji de nuci plus are 2 zile pline cu toti copiii de sept oct 2004
atat pentru azi maine va rezolv eu altfel hihihi

ma bucur ca lui Dami ii merge bine cu dorna, cat bea pe zi?
eu inca mai am pe stoc bebelac plus tata ii ajung 2 feluri de lapte, bebelacul il bea ff bine ieri a baut dimineata 240 la pranz 150 cand s-a culcat si seara 210 cu cereale plus tata, eu ma bucur ca vbea atata lapte pt ca noua nu ne-a dat dr nici ca si nici fe sa luam, a zis ca atat timp cat manaca echilibrat, are pofta de mancare nu ii facem analiza si nici suplimente
nexus taman am citit la parintii intreaba ca cica fe si ca, nu se dau ca profilaxie si doar ca tratament
ninuta da-ne si noua cu parerea? intreaba dr

frosa asa si eu dat petrecere cand va mai dormi o noapte intreaga, pana la 6 luni se culca la 3,4,5 dimineata, apoi 3 luni a fost excelent de la 10 la 8 fara nici o trezire, in schimb de 2 luni nu exista noapte sa nu se treazasca, azi noapte de curiozitate m-am uitat la ceas era 3...., plus ca nu vrea apa sau lapte din biberon, ea vrea tata si uite asa o luam cu noi si ramane cu noi pana pe la 6,30 cand vrea lapte de data asta cu bibe si atunci dupa ce bea o mut la ea pana se scoala de tot adica 9 sau 10

bye

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor eu am tras o sperietura groaznica, tata a avut ieri un accident de masina (el era pieton, a dat o masina peste el). Slava Domnului, nu a fost nimic grav, doar o intindere de ligamnet la umar. Mie nici nu mi-au zis ieri, ca am stiu panicoasa, mi-a zis mama dimineata cand am dus-o pe Dodo la ea.
Mai tare m-am speriat de ce se putea intampla, pur si simplu l-a ferit Dumnezeu, caci masina l-a trantit destul de rau, a cazut jos.
Eu sunt ingrozitor de speriata in general de accidente din astea stupide, ma gandesc ca poti sa vezi un om drag plecand si sa nu mai vina niciodata. Uneori cand ma despart de cineva ma gandesc "si daca i se intampla ceva si asta e ultima oara cand il vad?".
Cand realizez ca chiar se poate intampla asa ceva, ma panichez teribil!
(cred ca mi se trage de la faptul ca acum 3 ani asa a murit tatal prietenei mele, l-a omorat un nenorocit cu masina, plecase la tara si nu a mai venit, iar ea se maritase cu 2 luni in urma si tocmai aflase ca e insarcinata!).
Of, hai sa nu va intrsitez si pe voi,
ce mai, bine ca nu a fost nimic grav!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

M-am luat cu ale mele si am uitat sa zic
La multi ani
lui
Miron Radu si Omar!

La fel si Ioanei si lui Ovi, cat mai multi ani fericiti impreuna!

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Naty, ma bucur ca este bine tatal tau!

LA MULTI ANI IMPREUNA IOANA SI OVI SI ALESIO!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Nina, al meu nu e atras deloc de aspirator, dimpotriva, cand il folosesc se pune pe un plans si un urlat... de zici ca cine stie ce suferinta are.

Andreea, am vazut si eu pozele voastre, e tare dulce fetita ta.

Georgiana, m-ai induiosat cu Ioana. Si Theodora la fel face, il scuza mereu cand el o loveste. Mi-e tare draga, avem niste scumpe de fetite.
De ce nu vii draga pe la subiectele de scoala sa povestesti cum merge fata?

Mada, pupici de la noi pentru doua fete cucuiete (mama si fata) care se iau la intrecere cine face bube mai multe.

Andrei al meu e un tandru. Ieri cand am venit de la servici si l-am luat in brate, mi-a luat capul cu manutele, l-a tras spre fata lui si m-a pupat. Vaaaai, ce m-a emotionat! Pupat e mult spus, ca el avea gura deschisa si o tot inchidea pe fata mea. Oricum, intentia era clara.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Ca sa vedeti si voi cum face fata mea cand intra in case straine ....
Acum cateva zile eram la ai mei si am vrut sa ma duc cu ea sa o vada si vecinii mei, parintii prietenei mele cea mai buna.
vedeti aici
cum a facut Dodo!
(primele 2 poze sunt facute in fata blocului la ai mei de acelasi vecin care a prins-o ceva mai zambitoare!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Radu Miron si Omar!

Acu' sa nu ma injurati... nu stiu cine intreba... da' Meme dormea toata noaptea, de la 10-11, la 6-7 dim. Bea laptele si iar somn pana la 10-11. Si asta se intampla de muuult... de cand avea cateva luni. Asa ca m-a dat peste cap de 2 zile de cand se trezeste si urla din cauza dintilor... Nu stiu cum rezistati nedormite noapte de noapte... ca io fac urat daca nu dorm...
Nu stiu ce dinti ii mai ies... poate toti odata... ca la ceilalti nu a urlat asa...

Multumim pt. aprecieri... pt. Nina care a avut un rol important legat de felul in care m-am prezentat la nunti
May Danina... hai ca Meme e mai frunoasa ca mireasa... garantat... Da' io? De unde atat...

May Nino mai sunt locuri si pt. mine? pls. ca nu mai pot...

Naty ma bucur ca nu a patit nimic grav tatal tau... bine ca a fost doar o sperietura... Iar tu... mia lasa gandurile negre... ca nu ajuta la nimic... Si mie mai imi vin idei din astea, dar incerc sa mi le scot din cap cat mai repede...
Nu merge linkul... mai incerc odata... gata... asta-i link-ul bun
Acum vizionam pozele
ce suparata era pitica...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Naty, bine ca n-are nimic grav tatal tau!
Da sa sti ca si eu am momente de panica, destul sa sun pe cineva drag si sa nu raspunda la telefon ca imaginez cele mai tragice scenarii.

Sanatate multa la Inuta si la mamica ei. Neaparat vorbeste cu un medic sa vezi ce ai.
La multi ani Omar si Miron Radu!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, bine ca nu a patit nimic tatal tau.
Si noi am tras ieri o sperietura destul de nasoala cand a intrat unul in noi cu masina , nu a cedat prioritatea, pur si simplu nu s-a uitat si a intrat ca nebunul in intersectie. Noroc ca a fost sotul meu pe faza si a mai accelerat putin ca sa mai inaintam si asa nu ne-a lovit decat in masca de protectie din spate, ca altfel intra in plin in noi.
Numai nebuni circula pe sosele...
Uite asa am avut ieri o zi in care nu am mai ajuns la munca si a trebuit sa umblam pe la politie, asigurari si service.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput