Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Denisa, eu tot cu Tide spal in general si nu cred ca am sa schimb "reteta" pt. bebe decat daca va fi necesar...La Noemy ,am spalat cu detergent obisnuit (acu' 6 ani in Ro),se mai intampa sa spal cate ceva la mana si foloseam sapun pt. fata si nu am avut probleme! Si pe mine m-a lovit o pofta de ceva dulce,care pana acum mancam doar acru ,sarat sau usturoi pe paine acum m-am infipt intr-o cutie cu prajiturele
Eu cand am arsuri le rezolv urgent cu lapte rece cate un pahar si dispar instant !
O sa ziceti ca-s nebuna dar de-o vreme ma uit doar la filme horror si asta o fac de una singura ca saracul sot adoarme numai cat pun eu cd-ul ,cred ca nu mai am nici acel singur neuron

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bombo-mersi,a sa o sa fac si eu cred, doar ca o sa le clatesc de 2 ori sa fiu sigura ca is limpezite bine.
Ai griaj cu alea horror, eu nu prea le agreez nici ep alea cu alliens, al meu sot insa da..

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna dimineata,fetelor.Vreau sa va multumesc a nu stiu cata oara pentru ca sunteti alaturi de mine.Va multumesc foarte mult pentru incurajari si pentru faptul ca va rugati pentru Ayumi.
Aseara am fost la ea;doctorii spuneau ca nu e nici o schimbare,insa ea parea foarte bine.Nu avea stare,dadea mereu din picioruse si manute;in 2 zile a luat in greutate 19 grame.Acum are 581 grame.
Diseara o sa merg din nou la ea.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Urmaresc cu sufletul la gura subiectul vostru, si cum am vazut ca a scris "Ayumi", am intrat plina de sperante. Nici nu ai idee cit de mult ma bucur cind citesc ca a mai luat in greutate citeva grame.

Multa sanatate si putere lui Ayumi, ai aici pe forum o galerie intreaga Abia te astept sa mai intri cu vesti proaspete (ca sigur vor fi bune)

12+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Bianca LA MULTI ANI , sa iti dea Domnul tot ce iti doresti tu, SANATATE multa dragutei si luptatoarei de Ayumi, sa fii fericita alaturi de familia ta si tot binele din lume!!!!! La anul pe vremea asta tragem un party de mamici si de bebei, ce zici?

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Roxana,iti multumesc,dar nu este ziua mea.Este ziua altei fete de pe forum pe care o cheama tot Bianca.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Misto gafa! Sper sa ma ierti.... chiar ma gandeam, cum, deja a trecut un an de cand am petrecut noi pe ploaia aia... stii tu... Plus ca mai esti si "scorpiana inraita... da na te pui cu scleroza ...
si mii de scuze!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Nu-i nimic,stai linistita.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele!Mi-a plecat sotzul mai devreme la fabrica la mine sa imi iau ultimele 2 saptamani de concediu de odihna, dupa care voi intra in prenatal!!Nu am nervi suficientzi sa-mi rezolv singura problemele astea, plus ca drumul la Buftea singura cu mashina, nu ma tenteaza de loc!
Bianca, sper ca instintul tau de mama sa fie cel mai puternic si Ayumi sa fie bine!
Maraki, tu chiar n-ai mancat ciocolata? Eu sunt ca drogata! De vreo 2 luni, parca mi se face rau cand vad ciocolata (de pofta).CU toate eforturile mananc cantitati uriase! Ce e mai nasol e ca ma simt vinovata si renuntz la mncarea adevarata, ca sa "compensez" (cred ca doar in capul meu compensez). Asa ca Ursoaica stiu eu cum e cu ciocolata de casa, dar cum nu vreau sa pap o tava intreaga, ma lipsesc!
Bombonica si eu am o atractzie fatala spre filme nu horror cu allieni, dar sinistre oricum, sau politziste, thriller, etc. M-a prins sotzul acum 2 zile la o comedie si se minuna: "nu e sange imprastiat pe nicaieri?"!
LA MULTI ANI Fetelor care-si sarbatoresc azi zilele de nastere.
Cat despre fetele care se simt cu musca pe caciula, ca n-au mai dat si ele pe net, le asteptam cu drag.

Bee 27+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...eu astept cu nerabdare vizita la T diseara...ma simt foarte bine...bebelina ma boxeaza seara la culcare...vad ca si-a facut un obicei...ieri prietena mea, viitoarea nasa a Biei, a vazut-o de 4 ori cum mi-a zgiltait burta si a fost foarte emotionata....am pus in album la "burtici", burtika pozata ieri la 25 de sapt..sa vedeti ce mare este...pupici!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta24+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput