Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata burtici!
Ptiu, Cata sa nu fii de deochi, dar frumusica mai esti. Radiezi toata .
Eu aseara am fost la medic pentru ca am avut 4 contractii in doua ore, adica din sfert in sfert de ore in urma cu doua seri(dupa patania cu marea soferita ) si sincer m-am cam speriat. Am avut si ieri cateva contractii destul de puternice si am zis gata, la doctor cu noi. Din fericire colul este inchis, dar cam scurt, dar e ok si de luni gata muncile. O sa intru in medical o luna si dupa aceea in prenatal. Am de gand sa mai stau in pat vreo doua sapta' si dupa aceea sa ma duc si eu la cursuri prenatale..fetele din Brasov, poate ne cuplam si mergem impreuna.
Va pupam pe burtici si o zi usoara.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor!
Ce mai faceti?
Cred ca o sa-mi fie cam greu sa ma pun la curent cu tot ce ati scris in ultmimul timp....dar o sa incerc.
In caz ca nu reusesc va mai intreb pe voi din cand in cand care mai sunt noutatile pana ajung si eu la zi.
AM TERMINAT CONTROLUL!!!!
Eu sper ca o sa iasa bine, dar rezultatul o sa-l am in doua saptamani!!!
Bianca, ma bucur ca AYUMI este bine; sa dea domnul sa fie bine in continuare si sa fie o mancacioasa.

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata!
Avem azi doua sarbatorite pe forum!
LA MULTI ANI ALINA M care implineste azi 27 ani!
LA MULTI ANI BIANCA 79 care implineste azi 25 ani!

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Bine ai revenit Toanca, sper sa fi iesit bine controlul sa nu mai ai batai de cap. Apropo ce inseamna Toanca (asa-l alint eu pe sotiorul meu spre exemplu).
Denisa sa porti sanatoasa pantofii cei noi si toate celelalte lucrusoare pe care le-ai primit.
Ralu ai grija de tine si relax total in concediu!
Cata bafta diseara la dr T, desi dupa cate vad eu in pozici nici nu ai de ce sa-ti faci probleme ca arati foarte bine!
Bee de unde stii ca esti tahicardica? Ce simti? Ca si eu cateodata simt ca-mi bate inima aritmic! Cine iti da tratamentul? Ginecologul?

daniela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LA MULTI ANI pt. ALINA M si BIANCA79!!!!!!!!!! Multa fericire si bebei cat mai sanatosi si frumosi!!!
Denisa sa porti cu placere pantofiorii noi.
Eu am avut noroc ca mi-am luat in primavara o pereche cu talpa joasa si acum imi voi cumpara numai cizme. Mai mult umblu in raiati si adidasi.
Bee, de unde stie dr. ginecolog ca ai probleme cu inima?
Ma speriati ca vorbiti toate de col scurtat si moale.
Dr. meu nu face control pe masa, din cauza ca exista riscul unor avorturi. Mi-a zis clar ca tot ce trebuie vazut se vede la eco.
Eu voi ramane acasa numai din noiembrie.

Ciocolata si eu am inceput sa mananc de vreo luna jumate.
Dar am mai redus-o ca in ultima luna am pus pe mine 3 kg. In total am pus 6kg. Sper ca maxim sa ajung la 10 si nu mai mult.

Cata foarte bine arati!!!
Nu degeaba se spune ca femeile insarcinate sunt cele mai frumoase!!!
Bafta pe deseara la control.Tin pumnii!!!
Bianca ma rog in continuare pt. Ayumi, sa-i dea D-zeu putere sa treaca peste hopul asta!!!
Ralu si tu veu ramane acasa in concediu?

Azi dim. l-am luat pe Clau in brate si mi-a zis ca l-a simtit pe bebe miscand.
Nu stiu ce are azi ca misca mult si tare.
El incepe de la 7 dim. si pana seara.....
Am citit intr-o9 carte ca bebeii se misca de 50 de ori/ora.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Da, Giova, si eu raman acasa pentru ca e senisbila treaba la mine. Sa stii ac si mie mi-a masurat colul la ecograf, dar de vazut daca e deschis sau nu prin tuseu si am noroc de un doctor finutz tare.
Deja doi medici in care am mare incredere mi-au spsu sa stau mai mult in pat si trebuie sa ii ascult. Aseara imi zicea ca doamne ajuta ca am ajuns la 26 de sapta, ajungem si la 28, hai la 32, dar mai mult de 35 nu imi garanteaza, asa ca trebuie sa am mare grija de bebita si nici un job din lume nu conteza in situatia asta.
Eu acasa sunt mai mult calare pe forum, asadar va astept la taclale, chiar daca sterg laptopul de 10 ori pe zi de praf, la molozul pe care il am acasa, dar nu conteaza.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Nu-ti mai fa atatea probleme Ralu si stai linistita si repaus la PAT.
Daca doctorii ti-au zis ca nu e nici o probleme ca Anastasia sa vina la 35 sapt. nu stiu de ce te necajesti.
Uite la micuta Ayumi!!!

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, eu sincera sa fiu am mare incredere si in mana unui om care se pricepe!De asta cred eu ca un control "pe masa" e indispensabil. Parerea mea e ca la ecograf, nu se pot sesiza chiar toate particularitatile anatomice (colul moale,chiar nu are cum sa-l vada, e chestie de consistenta). Si sa stii ca pe mine chiar nu ma traumatizeaza cu controalele astea, fiindca e foarte atent si bland si n-am avut nici o problema. Cat despre inima si tahicardie, eu l-am intrebat. Am depistat problema intamplator, ca mi-a adus sotzul aparat de masurat tensiunea si pulsul. Si mama are probleme mari mai nou cu tensiunea asa ca i l-am facut cadou, dar mergand vesnic la ea, de o vreme, cand isi ia mama tensiunea mi-o iau si eu. Si Tensiunea mea e ok, dar pulsul, hat peste 100 vesnic, si fara sa fac efort. Si am intrebat doctorul daca e normal. SI cand i-am zis ca am observat treaba de mai bine de o sapt, mi-a dat 5 zile sa iau propanolol. Cam asta e treaba.
RAli, grija multa si sa speram ca ajungi nu la 35, ci macar la 38!
Toanca, bine c-ai scapat de control. Sper ca nu te-ai stresat prea tare!
Catalina, frumushica burtica ta cu Bianca, dar de unde pana mai de curand te invidiam pentru burtica ta maaare, acum realizez ca eu sunt imensa!! Si sotzul cand ma vede se uita asha de luuung, ca sunt maaare! Ma intreb si eu oi avea lichid mult sau fetitza mare?

Bee 27+
si FEtitza

Mergi la inceput

Nu te stresa Ralu, eu sunt sigura ca o sa ajungi pana la capat cu bine daca ii asculti pe doctori. Asa sa faci: sa stai in pat si sa te odihnesti! Si la mine este moloz ca am pus termopane si acum zugraveste, si m-am gandit sa bag o culoare: lila, sper sa iasa frumos. Abia astept sa se termine debandada asta!
Mie imi tot ia tensiunea doctorul si nu mi-a zis niciodata ca ar fi ceva in neregula, dar nimeni nu mi-a masurat pulsul, Trebuia?

daniela 22+

Mergi la inceput

Ok, Bee.Eu am tensiunea buna si pulsul chiar la inceput batea mai repede.
dar acum e totul ok.
Si mie mi se pare ca am ditamai burtoiul. Promit sa fac poze in weekendul asta si luni il veti vedea.
A crescut din Grecia, ma uit cu groaza in oglinda si am observat ca cele 6 kg nu sunt pe mine ci pe burta.
Sper sa fie tot asa pana vine bebe.

Am vazut ca fetele intrebau cu ce detergent sa spele hainele bebeului.
Aici am vazut la Sensiblu, detergent pt. bebe si eu din ala voi cumpara. e o cutie destul de mare si parca costa in jur de 250.000 lei. Pe urma voi trece pe detergent normal, dar macar pt. inceput sa iau special pt. bebei.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput