Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bag de seama ca de ieri seara nu mai vrea nimeni sa scrie dupa ora 18. V-ati apucat toate de citit cartile sau va culcati mai devreme?
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

AM venit si eu acasa de la plimbari si doctor. Vestile eu le privesc in mare parte ca fiind bune. Evident, doar control pe masa, fara eco. S-a minunat si doctorul de "cat de bine am crescut", adica de burtica vizibil maaare.. Sarcina mea e sus, dar colul e "scurtut" si "molut", acum Doamne ajuta, ca in termeni mai exacti nu s-a exprimat. A zis doar ca sarcina e sus, deci nu am de ce sa ma agit prea tare la varsta asta de sarcina (cred ca de acum colul nostru se tot scurteaza si se inmoaie!). Sa nu fac efort, sa nu ridic, etc! Ce stitzi si voi. Denisa, de placenta am intrebat si mi-a zis ca daca nu am sangerat pana acum, n-am de ce sa ma agit. Vom vedea mai tarziu (robabil inainte de termen, cand se va decide daca e cazul sa fac cezariana sau nu).
IN schimb mi-a dat sa iau ceva de inima, ca am tahicardie! EU mai astept vreo 2-3 zile si daca vad ca nu se potoleste situatia ma duc sa iau si medicamentele alea.

Bee 27+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, monica, Bombonica, Florinini-m-ati lasat singura pe aici? Faceam si eu o pauza ca asa nu am energie astazi si vad ca nu mai scrieti nika..Mi-am gasit si eu o pereche de pantofi negri redusi pina trecem la ghete si cizme ca acolo is dotata

Fetel din State, voi spalati hainutzele cu detergent special de bebe sau ca si pt voi doar ca le punem separat ? Balsam nu e indicat, asta stiu sigur.

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare tuturor,
Acum am terminat de papat, si m-am gandit sa vad ce s-a mai scris. Am uitat sa va scriu ca aici carnetul de gravida este obligatoriu. De cate ori ma duc la control fie la medic fie la moasa , trebuie sa il am cu mine si in el se scriu toate datele de la control. Cel mai mult scrie in el moasa , medicul nu intotdeauna. Oricum pe primele pagini e in el tot istoricul meu medical si riscurricurile care le prezint ( de ex. ca nu am iunitatea la taxoplasmoza, ca am chist pe ovar). Oricum mi se pare o idee buna. Daca mi se intampla ceva ( Doamne fereste) si merg repede la spital iau carnetul cu mine si se informeaza ei de acolo direct , nu trebuie sa le zic eu nimic.
Voi nu aveti pofta de cioco ? Ca eu mai nou nu trece o zi fara .....Nu stiu ce m-a apucat.
Bine, v-am pupat , pe maine.

Ana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Uraaaaa..prietena mea din Viena mi-a trimis mesaj ca se duce la spital sa nasca Are DPN pe 13 oct. dar au apucat-o durerile pe la orele 14.00 astaziE baietel bebeAbea astept Si ea e la fel ca mine,are o fata de 17 ani, baiat de 12 si acum bebelinul
March vai de mine ce arsuri am avut si inca mai am Ori imi place ceva si am arsuri, ori nu tolereaza organismul si
Bombonica sa vii cu vesti bune despre fetita
Asteraki ma bucur ca poti manca aproape oriceLa mine a fost prima oara astazi cand m-am riscat cu fursecurile si ai vazut urmarile
Irina mie nu mi-a mers mess-ul dupa masa...nu stiu de ce....te pup ca a inceput serialul meu

noapte buna fetele si sv usor la cele de la schimbul doi

24+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee ai grija si nu face efort, sa ajungi la 35 sapt fara probleme .Cat priveste medicamentele pt. inima, din moment ce ti le-a prescris medicul de ce mai amani? Cred ca trebuie sa le iei!Cat mai mult posibil, stai intinsa in pat
Denisa sa porti sanatoasa pantofiiEu astazi am picioarele umflate la greu
Ana mie imi este pofta de ciocolata de vreo doua sapt. dar inca nu ma risc
hai va pup pe toate

24+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki dar de ce nu te risti? E ceva riscant ? Sau din cauza arsurilor pt tine ? Nu are ciocolata contraindicatii, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana, Maraki nu se risca ca si asa vomita de la te miri ce dar de la ciocolata.......
Si pe mine ma cam apucat mancatul de ciocolata si e super bizar ca eu nu ma omor dupa dulciuri din contra...
Denisa eu am spalat azi hainele la bebe cu detergent obisnuit ca nu am gasit special pnetru bebe si daca ii priseste asa asa o sa si ramana.
Irian 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana, da asa e cu ciocolata, uneori poate produce arsuri, depinde de organism, la Monica e cam clara treaba.
Irina, mersi, si eu mai stau vreo 2 saptamini si eposibil sa incerc cu detergent de al nostru, folosesc 99% tide, asa ca sper sa fie ok!
In 10 min pelc is eu ca treb sa fac ceva d emincare, si apoi sa ma ingrop in hartiile de firma ale sotului..
Pupicei acuma!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu stiu daca mai este cineva pe aici, mie imi merge net-ul din 2 in 2.
De ce nu va faceti ciocolata in casa? Nu provoaca arsuri si este mult mai buna si sanatoasa. Este adevarat este mai multa si eu una cand o vad nu ma pot opri, dar este marfa!!!
Eu am niste pofte in ultimul timp... cred ca recuperez timpul pierdut pana acum, caci nu am avut asa ceva!
Mai lasati Nutella, este mult mai buna asta si hranitoare.
Si iese cel putin un kg!

Ursoaica 27+

Mergi la inceput