Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
Bee ai grija cu mersul prea mult timp prin magazine,asa am patit si eu prin luna a 4-a, eram singura si mai aveam putin sa cad jos in cabina de proba cand eram doar cu bikinii pe mine
De transportul in comun ce sa zic.....asa a fost intotdeauna la noi
Cand eram gravi in luna 7 cu Robert asa de rau imi era,un tip statea binemerci pe scaun, eu ma rugam in gand sa imi vina sa
chiar pe el
Asa merita cei care nu se sinchisesc![]()
Denisa ai inceput si tu cu insomniile? Sa speram ca a fost ceva intamplator si nu devine obicei
Ma duc sa atac siropul ca am arsuri la greu
oare fursecurile provoaca arsuri???
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica- fursecuriel dc sunt simple pt ceai sunt ok, dc au si altceva cioco sau mai stiu eu ce, nu sunt buen, dau arsuri.,eu aseara am avut un pic de la niste popcorn light, dar de..
Nu sunt insomnii propiu-zise ca ma foiesc si dorm iepureste, dar au inceput de vreo 10 zile, doar cand sutn epuizata si fizic e mai bine un pic..
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa bine ca mi-ai spus
erau cu ciocolata la greu
Azi noapte am visat bebelinul ca il nascusem si era asa frumos
Imi venea sa il pup mereu
Abea astept sa vad cum arata
mult a fost, putin a ramas dar uite ca incet, incet devenim nerabdatoare
Servici usor in continuare
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
ACINA, e interesant cu gimnastica, dar cam obositor daca nu ai conditie fizica.
BEE, daca te tenteaza, eu am fost la un centru pe Str. Eremia Grigorescu. Daca iti da voie dr. eu iti dau si numarul de telefon si adresa exacta. Sa-mi spui.
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ana_m spune:
Hola fetelor !
Va multumesc tuturor pt sfaturi si raspunsuri. In final se pare ca mi-a trecut starea de rau care o aveam si mi-am promis ca ma voi menaja. Oricum mi-a crescut burta , cred ca in ultimele zile si acum am inceput parca intr-adevar sa ma simt mai gravida. azi a trebuit sa imi tai unghile de la picioare si vai ...... Si gafai pe strada ca o locomotiva ( asta si din cauza kg in plus) .
Florinini parca tu intrebai de testul de zahar. Eu ma voi duce manine sa mi-l faca. Mi-a zis ca imi va da sa beau un suc de portocala cu zahar si imi recolteaza sange dupa o ora. Am sa iti zica maine cum a fost.
Marchplayer , aceasi problema cu indemnizatia de nastere o cam am si eu. Cu deodebirea ca aici in Spania , trebuie sa fii lucrat si cotizat la asigurare 6 luni in ultimii 5 ani. contractul meu a inceput pe 12 iulie si se termina pe 12 ianuarie. Data nasterii la mine 15 Ian. Daca nasc cu o zi inainte de 12 , am piredut o gramada de bani pe care acum ii platesc din buzunarul meu pt ca nu lucrez. Asa casa ne tinem pumnii sa nu nastem inainte de vreme.
Giova multa sanatate bunicului si o zi cu mult soare pe 15 !
Bee si eu imi iau tensiunea si o am mica. Si cu pulsul de multe ori simt ca imi iasa inima din piep , si am 88. La tine 110 ? Cred ca e cam multisor.
Ayumi multa sanatate bebelinei !
Bombonicaaaa spune:
Salutare burticutelor ! Eu abia am reusit sa ma trezesc
, ca de somn nu duc lipsa... si ca de obicei i-mi fac siesta citindu-va 
Bianca ,sa-ti dea Dumnezeu putere si incredere si sa o ajute pe micuta Ayumi sa treaca si peste asta ,ma gandesc in fiecare zi la voi 
Irina si bebelina mea face cam la fel, are momente cand face adevarate reprezentatii ,ca apoi cate o zi intreaga abia sa o simt...eu cred ca e ceva normal
Giova
Casa de piatra !Sunt convinsa ca are sa fie o zi superba pt. voi ,iar cu numele inima i-ti va spune ce alegere sa faci 
Eu abia astept sa merg maine la echo ,am programare la 11am ,dar mi se pare o eternitate pana o vad pe printesa
(sper sa nu se fi schimbat in print
) nu v-a fi echo morfo. va fi pt. verificarea lichidului ,asa ca nu cred ca o sa am parte de masuratori ...poate macar niste poze.
Astazi sotia bossului merge sa nasca, va fi indusa, dupa ce acum doi ani exact tot pe 7 oct. a mai nascut o fetita si e si ziua sotului ei ...frumos cadou! Si sa vedeti mai fetelor ce curaj si incredere are ,parca merge la un control obisnuit
Am vorbit azi cu ea si era cu masina pe autostrada ,se ducea sa ridice niste cec-uri pt. firma ceea ce inseamna ca are de condus cam 3 ore cu (120 km)
si diseara la 8 trebuie sa fie la spital...
sincer o cam invidiez putin pt. curaj, vreau sa fiu si eu asa lipsita de griji ![]()
Oana
27 weeks
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
asteryaro spune:
Buna! Ce mai fac fetele? Sunteti bine, din cate vad.
Bee, am citit ca, din luna a 6-a, pulsul creste cam cu 10 batai/min. fata de normal. Probabil ca n-ai motive sa te agiti. Da, si eu, in pozitia culcat si repaus, am tahicardie, nu stiu sa-ti spun de ce, in plus mai am si extrasistole (le aveam dinainte). Am invatat sa nu ma mai stresez din orice, dar este bine sa spui medicului tau ce te framanta, el te poate linisti.
Bianca, sanatate lui Ayumi! Ma gandesc la voi, sa treceti cu bine prin toate!
Dana, n-am avut noroc azi... cica pana luni esti acasa, mi-a spus un domn de la intrare. Nu-i nimic,
nu ma grabesc.
Denisa, frumoase hainutele tale, sa le porti sanatoasa!
Irina,
!
Maraki, ti kaneis, kala ise? Mai lasa fursecurile cu ciocolata
, ca nu fac bine! (eu am dat gata un borcan de Nuttela ![]()
).
Mai, eu niciodata nu va tin minte pe toate... da' va
oricum!
Kiki super-
22w
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Astery- bine ca ai dat un semn si sunteti ok.
Bee nu esti pe acolo sa-mi spui ce stii de placenta?
Restul fetelor deja faceti nani?
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Hola frumoase gravidute!
Am facut o plimbare superba pe malul marii si acum mi-e tare somn!
Fetelor, tare mi-ar placea sa ne intalnim atunci cand o sa veniti cu bebelusii la mare
!
Bee mai lasa shoping-ul mai ales in magazinele aglomerate!
Nu va mai enervati atunci cand cineva nu va ofera locul, ei nu sunt decat niste nesimtiti care nu merita sa va stresati din cauza lor!
Felicitari Giova pentru cununie si sa stii ca din punctul meu de vedere pe langa ce vi se intampla acum, adica faptul ca in curand o sa fiti parinti, asta mi se pare o banalitate! Oricum, sa aveti parte de o zi splendida si nu lasati nimicuri sa va intunece acea zi!
Monica, orice contine grasimi iti poate produce arsuri, mai ales "cocaturile", eu am mancat o placintica de dovleac intr-o seara si n-am putut dormi din cauza arsurilor.
Ana,, la noi bine ca nu au aprobat astia noul proiect ca eram in pom! Asa pe vechea lege stau linistita ca trebuie sa ai 10 luni platite si stau cat de cat linistita, ma rog sa nu nasc mai devreme decat trebuie, adica pe la 7 luni, doamne fereste.
Oana, bafta la eco maine, cred ca abia astepti sa vezi ce mai face comoara.
Eu cand am fost acum o saptamana la eco morfologica mi-a spus ca s-ar putea sa fie o problema cu rinichii (dilatarea bazinet 5-6 mm) si ca trebuiesc monitorizati si in afara de asta mi-a cerut ca in 2 saptamani sa ma intorc pentru o vizualizare mai buna a inimioarei (evaluarea morfologiei cardiace fetale). In mod normal as fi intrat in panica dar am decis ca trebuie sa fiu puternica si totul se va rezolva. Nu I se poate intampla nimic rau bebelusei mele!
daniela 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Eu inca sunt la munca, mi-a fost lene sa merg cu autobuzul si acum am aflat ca, Clau a dat masina la o colega.
mor de draci.
Oana bafta maine la eco!!!
Daniela ai mare dreptate!!!
Burtici un pupic la toate.
Pe maine.
poze
gio
si bb Marco 26 fix