Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
ralirali spune:
Da, Giova, e clinica particulara si au si spital particular cu multe specialitati. Eu am fost la control la doctorul care mi-a facut si laparoscopia in martie, dr. Chicea Radu, un super meserias, pe bune.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
marchplayer spune:
Fetelor, lasati toate grijile si problemele si hai la o plimbare pe plaja ca este o zi superba
daniela 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Mersi, poate o sa-ti cer nr. de telefon, sa vb. si cu Clau, ca, daca tot mergem acasa in Alba sa dam o fuga si la Sibiu.
E aglomerat, adica daca sun luni pt. o programare pe 17 oct. se poate, sau nu ca are multi pacienti?
poze
gio
si bb Marco 26 fix
Maria28 spune:
Ralu ,merci de raspuns 
Daniela care plaja ,eu sunt la munte
,da e frumos si aici 
,hai tu la noi ![]()
19+
irinadum spune:
Ursoaica merci mult pentru explicatii . Stand intinsa il simt e adevarat insa loveste mult mai incet si probabil asta ma mira tare ca ma obisnuisem cu lovituri mai puternice . oricum parca m-am mai linistit un pic cand vad ca mai imi da cate una.
Daniela daca imi aduci tu marea nici nu as sta pe ganduri dar lasa ca al vara a mea e toata. A pardon a noastra si a lui bebe ca il uitasem. (Mai imi facusem eu planuri ca merg in februarie in excursie in Maroc ....
uitasem de bebe)
Irina 28+
Bee spune:
Buna fetele. Eu tocmai am venit de la o plimbare prin Unirii, care s-a sfarsit cu un semilesin, noroc ca eram cu mama si ne uitam la haine pentru ea. Dar dupa o escala la Mac si o inghetata cu caramel, mi-am mai revenit, desi si acum am o culoare..........si niste cearcane.....Brrrrr. Sunt galbena si vanata. Si am mai venit si cu metroul acasa, ca sa-mi fac nervi ca totzi barbatzii au viteza mai mare cand e sa se arunce pe scaune.
.
Bianca, sa stii ca ma gandesc la puiutzul tau, sa treaca cu bine peste hopul asta!
Giova, sa ne spui cum stai cu alergatul dupa haine pentru cununie.
Irina, eu pe fiica-mea o simt mereu destul de tare (desi e fetitza si deshi am si eu sunculitze), dar e adevarat ca dupa zile cu activitate foarte intensa, urmeaza zile in care mai linistita. Ce am observat eu? In general cand ma plimb pe jos sau cu masina e linistita (cred ca doarme), dar cand ajung la orizontala in zilele respective, recupereaza rapid: ma bubuie de nu ma vad. Ursoaica, sa stii ca la mine e mai ciudat, cand da cu piciorusele spre interior, si foarte jos, ma doare foarte tare, de ma stramb de durere! Si tot o explicatie filozofica am si eu: acolo tb sa fie placenta mea (ultima oara era jos inserata posterior) si probabil loveste in ea.
Alina, unde ai fost cu gimnastica? Te mai duci? CA si pe mine ma tenteaza? Asta dupa ce fac o ecografie sa vad daca mi-a urcat placenta, ca in conditziile in care e tot jos, s-a zis cu gimnastica.
Ana si sotzul meu e mort dupa cumparaturi!Mai ales cand ajunge in Germania, vine de-acolo cu toate minunile. Deja am n sutiene luate de el, bluzitze, chilotzei. Doar cu pantalonii s-a lecuit, ca tot ce mi-a luat era mare! Si am patzit-o si cu o geaca, de m-am minunat ce urs polar sau balena m-a vazut barbatu-meu
! Evident ca am facut-o cadou! DAr e dragutz si bineintentzionat si de cele mai multe ori ma surprinde placut! Iar in ceea ce priveste pielea, eu sunt un caz fericit. Si eu aveam o piele foarte foarte uscata, dar de cand sunt insarcinata e muuult mai bine!
Fetele de la mare si munte, va invidiez tare de tot! Vreau si eu!
AM si eu o intrebare? Voi v-ati mai luat tensiunea? Ca a mea e buna, am un aparat micutz cu care pot s-o iau mereu. IN schimb sunt considerabil tahicardica! PUlsul sub 100 in repaus, nici gand!100-110. SI mi se par multicel. Voi ce stiti?
Bee 27+
si Fetitza
Denisam spune:
Neatza burtici,
Eu iarasi nau am dormit prea bine incepind cu ora 3, dar asta e, trebuie sa ma obisnuiesc, sper sa rezist macar pina in jur de 10-15 dec si apoi rezolv eu cu medical sau disability.Si astept ca martea viitoare sa merg la masaj sa vad cum e.
AYUMI-sanatate multa si ne rugam sa fie bine si sa ia repede in greutate!
Monica- bluzele intr-adevar nu sunt f. groase, dar merg ep sub plovare, am 2 cu fermoar si cu spatiu pt burtica si mai am 2 haine de iarna care au clar loc, ca erau facute sa le port cu sacourisi acuam nu voi mai lua sacouri, decat la ziel importante, cand am sedinte si ami am acuam pt toaman o geaca de piele special trimisa de ai mei cu un numar mai mare, dar va fi buna, oricum mie imi treb haine f. groase pt 2 min, cat am urc dimi in masina, de la usa casei pina in fata casei si cat am dau jos la munca, iarai merg 2-3 minute, atata.
GIova- sa ai o zi frumoasa si stai linistita ca cununia va iesi bine!
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Bee- la tine care e problema cu placenta, cum s-a expriamt medicul si ce ti-a recomandat?
Mie mi-a spsu al 23 de saptamini ca distanta de unde treb sa iasa bebe si pina la palcenta e de 1.5 cm si treb sa fie intre 3-4 pt o naster enormala si ca sa repet ecografia intre 28-30 de saptamini sa vedem dc urca( apoi nu mai poate urca), si dc nu vorbim de cezariana. Mi-a zis ca nu exista tratamnet si astea is cazuri rare, nu mi-a zis nimic de efort, nu prea fac asa ca inainte oricum zicea ca sa avem grija cu sexul( a se citi nu prea se recomanda).Ai grija de voi!
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
Irina, scuze ca am uitat sa-ti raspund. SI eu o simt pe Emma cand mai tare cand mai putin tare, siintensitatea lovituriolor depinde, mai ales cand stau jos, o apuca, are os erie de dimi, apoi in jur de ora 11-12, si mai spre seara, a si parca in jur de 3pm, iara, e adevarat ca seara dc pun mina ori eu ori tati, mai ales la el si al pupaturile lui raspunde imediat, dc ma agit sausunt in msicare nu o simt mai deloc, f. rar. EU zic sa nu te stresezi ca e ok.
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
Denisa neatza!!
A venit schimbul 2, cum zice o prietna de-a mea de la mamici de noiembrie-decembrie.
Nu ma mai stresez stai linistita.
Azi saracul Clau, ma intreaba: deci cum ma voi numi dupa 15 oct.?
I-am zis sa stea linistit, ca inca nu am hotarat, ca vom hotara in 15, daca se va numi Purdea sau Purdea- Nemes.
Bee de luni, voi incepe cautarea prin magazine.Acum sunt italienii pe capul nostru si nu pot fugi nici o secunda din birou.
Ma bucur ca n-ai fost singura ci cu mama ta.
Nu mai umbla prin locuri aglomerate si in ce priveste barbatii la fel de nesimtiti sunt si aici. Aseara m-am dus cu autobuzul acasa, dar nu s-a sinchisitt nici unul sa ofere locul. Am crezut ca, crap de ciuda.
Daniela si Maria voi sunteti norocoase!!!
Eu numai campie am aici.
Ce n-as da sa fiu putin si la munte ca la mare am fost!!!
poze
gio
si bb Marco 26 fix