Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
andiaroro spune:
Giova, e bine si nu cu un sot care participa la cumparaturi. Avantajul e ca nu ai nevoie de munca de lamurire sa te insoteasca(oricum e prin magazine mai mult decat mine) si ca nu se plictiseste, dar a tr sa duc munca de lamurire cu el ca nu tot ce iti place iti e si necesar si ca, oricat te-ai potrivi cu cineva la gusturi, exista si sansa ca 1% din prod cump pt cealata persoana sa nu o extazieze.Si asta-i o situatie f delicata, fiindca el pune muuult suflet in ce a achizitionat.Alt dezavantaj: isi cunoaste fiecare ciorapel si batistuta
si fix camasa care nu e spalata sau tricoul care nu mai e de gasit sunt cele mai potrivite in ziua respectiva.dar sunt o norocoasa!
Janina, crema cu care ma dau eu senumeste LIPIDERM si habar nu am daca exista sau nu in Rom.Pacat ca sotul meu e deja acolo, ca nu ma deranja sa-ti trimit un tub..M-am uitat cu atentie la componente ca poate gasesti ceva similar.principalele sunt:
- beurre de karité(ca un fel de unt de migdale)-care se obtine de la un copac din africa(verisor cu nucul) si care da elasticitate pielii si o hidrateaza
-glicerina-care atrage si retine apa si celeleate substante
si "multe si marunte" cu denumiri f "chimice".aici or intra si alea care folosesc la tratm dupa arsuri
Eu am observat ca cele mai multe creme hidratante de aici au in comp ac beurre de karité, asa ca am fosrte incantata cand am gasit o crema cu 100% beurre de karité, dar n-am fost f multumita de ea. de unde am tras eu concluzia ca in cazul pielii uscate pe langa un component care hidrateaza puternic e nevoie si de ceva care face sa ramana apa cat mai mult in tesuturi.ma opresc aici ca o iau pe aratura cu teorii si nu sunt de meserie, ci doar un amarat de cumparator care tot incerca sa-si fericieasca piele proprie si personala- care cateodata mi se pare ca se strange si nu mamai incape![]()
Numai tineam minte cine e cu connex-ul, dar itimultumesc pt amabilitate si o sa-ti trimit datele pe pm
cu fiecare mesaj trimit si un gnad bun catre Ayumi si Bianca
ana
18+
irinadum spune:
J G da si tu un email ca asa nu pot trimite . Ioana mi-a dat cartea si de la Giova mai aveam vreo doua. Iti trimit ce am.
Ioana unde estiiiiiiiiiiiiiii?
Irina 28+
maraki spune:
Buna dimineata fetele,
Bianca santem alaturi de tine si ne rugam sa treaca Ayumi peste hopul asta si sa nu ma intervina vreo problema de sanatate
Te asteptam cu vesti bune
Denisa sant frumoase lucrusoarele, cu pantalonii si fustele esti asigurata, totusi bluzitele sant subtiri pt. iarna.Eu am noroc ca am doua plovare groase mai largute, urmaresc sa bage sarafane la gravidutze si nu mai imi trebuie nimic.Am 3 pantaloni , o salopeta trei sferturi bej,3 fuste,2 bluze( elegante )si paltonul care il doar pt perioada asta
Am mai vazut la magazin o fusta frumoasa rau, este pt. gravi, are banda din aia lata elastica in talie si este de iarna, in 3 volane, material raiat cu imprimeu marfa
Cred ca o sa o cumpar si pe asta ca mi.a placut mult, deocamdata mai astept![]()
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Bianca iti tin pumnii pentru Ayumi...o sa fie bine!
Fetelor mercic de sfaturi
...o sa incerc sa stau cit mai cuminte....momentan asa am facut!![]()
Hai ca maine sper sa am parte si eu de ceva vesti bune cu privire la col
...o sa incerc sa o mai cintaresc si maine pe Bia...eu cred ca este o grasana!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
24+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Janina, cu numele a ramas sa decid eu. Asa ca-mi va fi mai greu, dar pana pe 15 ne hotaram noi.
Eu am mai multe carti in format electronic. da-mi un PM cu mail-ul tau si-ti trimit.
Asa, asa Catalina, ca de nu asculti de noi.... de ne punem toate cate suntem cu gura pe tine... vai s-amar va fi.
Monica eu genul ala de fusta cum ai zis tu am vazut prin magazine si as vrea sa-mi iau pt. cununie, dar mi-e frica sa nu fie masuri mici sau sa stranga prea tare banda aia.
Cum te mai simti azi?
Cu toate ca am avut sunculite il simt pe bebe foarte tare, poate si din cauza ca e baiat. asa am auzit ca baietii misca mai tare si mai mult decat fetitele.
Si cand trece ceva timp si nu a miscat, incep sa ma rog de el, sa-l mangai, etc pana da un semn de viata.
La tati raspunde urgent, au ei un limbaj al lor: el ii face cu degetele pe burta-bate asa usor si bebele urgent ii raspunde. Asa ceva n-am vazut.
poze
gio
si bb Marco 26 fix
maraki spune:
Maria frumoase pozele cu bebelina voastra
Toti bebelusii au nasucurile mici de tot cand se nasc![]()
Ana asa sot mai rar sa-i placa sa colinde magazinele cu imbracaminte
Al meu vine cu mine insa se plictiseste si nu e genul care sa isi dea cu parerea, spune ca daca mie imi place sa cumpar![]()
Oofff..trebuie sa ma apuc de curatenie
va pup. pe mai tarziu
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Maria28 spune:
Mei fetelor eu o simt pe a mea ,in fiecare zi incepand de saptamana trecuta ,miscari usoare ca de pestisor
se trezeste cam de 3-4 ori pe zi si face miscare ,si noaptea la fel ...am observat ca se trezeste in special dupa ce mananc sau beau ceva .
Deea ,tu de ce nu pui pozicile sa le vedem si noi ,plss...m-ai facut curioasa acum .
Anca,merci
m-am
pup fata 
Ana daca al tau e asa meticulos nu 's ce sa zic,dar e super ca ai place sa viziteze magazine
Cata sa faci poze cu Bia ,abia astept sa vad cat de mare s-a facut 
Ralu ,tu intelegi ceva din masuratorile de la Sibiu ? Ti-a explicat doctoru ce reprezinta ,ca daca merg acolo pentru 3D ,as vrea sa aflu mai mult ,eu nici acum nu stiu cati cm are bebelina mea ,de cate ori m-am dus nu's ce au doctorii astia acorda o mare atntie capului cat de dezvoltat e ...si lungime ,greutate ,
.
19+
Ursoaica spune:
Buna ziua fetelor!
Irina parerea mea este, ca ii simtim mai tare sau mai incet in functie de cum sunt ei pozitionati.
Eu am stat si am studiat-o cand este cu fata in sus (adica spre burta unde stratul de muschi este mai subtire si nu are suport osos) o simt mult mai tare si ii vad si miscarile mult mai clar, iar cand este cu fata in jos (adica spre coloana, spre bazin sau spre cutia toracica) loviturile sunt mai domoale. Dupa parerea mea asta se datoreaza masei musculare mai mari (groase) si a suportului osos care mai absoarbe din socuri.
Poate este prea filozofat dar am luat-o pur si simplu ca atare; de cate ori am cadea in fund daca nu am avea musculatura (densa) de pe fese cred ca am urla 1 luna de durere, nu mai zic, ce ar insemna daca am simti toate loviturile in coloana vert. fara musculatura.
Insasi uterul este un muschi foarte poternic, care, spre buric neavand suport osos este mai sensibil datorita elasticitatii, intinderii la care este supus in timpul loviturii bebeilor.
Eu inaite de a ramane insarcinata nu ma gadilam deloc, iar de cand o am pe bita in burtic, numai sa ma atingi pe burtic si mor de ras.
Ma rog, intelegeti voi ce am vrut sa spun aici.
Va rog sa-mi scuzati "aberatiile", cred ca la ora asta am capul mai mare.
Sa nu credeti ca sunt vreo paranoica, pur si simplu imi place sa inteleg de ce aia si aia.
Cred ca o iau razana!
Bianca ii doresc lui Ayumi multa putere sa treaca peste aceasta incercare si sa se faca mare, bucurandu-te de zambetul ei si de toate nazbatiile pe care le va face!
Ayumi sa vina toti ingerasii copiilor langa tine sa te ajute!
Ursoaica 27+
ralirali spune:
Maria, mi-a explicat totul in amanunt, adica perimetru biparietal si lungime femur si alea alea, dar cu tot ce am ramas e ca e dezvoltata uniform si BINE conform varstei ceea ce e numai de bine si ca la momentul respectiv avea 900 grame. Dar sa stii ca medicul a avuit o rabdare de fier si cred ca poti sa il intrebi ce vrei tu.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel