Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Denisa foarte msito hainele sa le porti sanatoasa.
Maria ce bine se vad pozele insa nu as putea sa iti spun cucine seamana........
Catalina fa si tu ce zice T ca stie el ce zice . Sa nu pleci dc nu te lasa ca 
. Stai cuminte.
Bianca ai incredere in doctori . Noi suntem aici si ne rugam ca totul sa fie bine.
Giova tu stii bine la ce m-am referit, mai ales ca nu este pentru prima oara ( vezi faza cu Krelia...)insa asa cum ai zis am incredere ca ai curajul sa spui cand nu iti convine ceva. In legatura cu cartea este vorba despre " Ingeri si demoni".
Ana si eu am aceeasi problema cu pielea e foerte uscata si deci creme de corp la greu.
fetelor am mai intrebat si ieri este vreuna din voi care il simte pe bebe ca loveste puternic dar care are si perioade cand da mai rar adica zile in care abia ca da?
Irina 28+
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
Ca la mine e dimineata la ora asta, abia m-am trezit! Am vazut ca e frumos afara si vreau sa ies la o plimbarica.
CATA, stai linistita, asteapta sa vezi ce spune dr. Sunt sigura ca lucrurile merg spre bine si o sa-ti dea voie sa iesi. Oricum, sa faci exact ce zice el.
Cu camasa de noapte eu o sa caut in week-end si prin Victoria. Te anunt daca gasesc ceva frumos.
AYUMI, iti tinem pumnii si ne rugam pentru fetita ta! Cred ca toate facem asta! Ai incredere ca va fi bine!
GIOVA, iti doresc de pe acum sa ai o cununie reusita, sa iasa totul cum vrei tu, si sa nu lasi pe nimeni sa va supere pe tine si pe bebelus!
Eu iarasi am o tona de rufe de calcat, nu stiu cand sa ma apuc de ele, poate maine.
MARIA, foarte misto echografiile!
JANINA, poti sa incerci crema cu care ma dau eu de la Galenic. Este speciala pentru gravide si eu zic ca este foarte buna.
Fug la plimbarica, va pupic!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
ralirali spune:
Irina, sa stii ca si la mine bebeita are zile in care e lenesica. Eu din cate am observatm dupa o zi agitata, a doua zi misca mai putin si mai usurel. La voi cum e fetelor?
Giova, felicitari si sa va bucurati de acea zi din plin
.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
irinadum spune:
Raluca eu sunt ingrijorata ca de regual lovetse tot timpul in afara de noapte si lovetse tare iar de ieri din cand in cand si cand stau intinsa si nu stiu daca e normal ca ma obisnuisem cu bubuituri nu cu mangaieri de astea.Asa ca astept sa vedem ce se mai intampla.
Irina 28+
LunaNoua spune:
fetele
Bianca, as vrea sa iti transmit multa, multa incredere ca Ayumi o sa fie bine
Doamne ajuta !
Maria, f frumoase pozele cu printesa
Dupa cum arata acolo...as zice ca seamana cu bebica mea
Pupici, Deea 22+
LunaNoua spune:
Eu nu pot sa ma laud inca cu lovituri. Eu abia daca o simt pe bebica. Ma gadila asa, ca niste bule in stomac. cateodata se simte si deasupra, daca pun mana, dar raaaaaaaaar.
Deea 22+
ralirali spune:
Si eu am intrebat doi meidici de ce nu o simt mereu si ca lumea la mana si nu simt ca loveste tare tare asa cum ziceti voi...si raspunsul...
din cauza sunculitelor mele
si pentru ca e fetita
.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
J G spune:
Irina, am uitat sa-ti raspund ca si la mine e la fel, uneori bebelina e foarte agitata si loveste puternic iar alteori e mai cuminte si abia o simt. Doar ca de simtit o simt in fiecare zi.
Deci stai linistita ca nu e problema, bebeii au zile si zile, uneori sunt mai jucausi, alteori mai cuminti, depinde si de starea noastra psihica si uneori chiar de ce mancam in ziua respectiva.
Ce e cu Ingeri si demoni, ai cartea in format electronic? Ca o vreau si eu!!
J 22+
acina spune:
Buna fetelor,
cum va mai simtiti azi?
Maria -sunt super pozele de la eco.Bebele seamana cu tine.
Bianca ai incredere in doctori , o sa fie bine cu Ayumi.
Alina ce idee buna cu gimnastica , oricum te-ai simtit bine nu?
Catalina asteptam vesti dupa ce ajungi la dr. Iti tin pumnii.
Giova o sa fiti cei mai frumosi pe 15 .
Anca
21+
Pozele Noastre