Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Eu recunosc ca mi-e frica de nastere, de fapt mi-e frica de durere ca eu sunt f prostuta si nu rezist asa de bine durerii. De cand ma stiu am avut dureri de burta la ciclu dar dureri pe care abia le suportam si abia ma taram pana la wc sa vomit sau ca aveam diaree, nu puteam manca nimic, pur si simplu zaceam in pat leganandu-ma ....
Exceptie faceau lunile cand luam anticonceptionale.
Inafara de asta, urletele femeilor din maternitate...care cum am mai spus cand eram micuta credeam ca acolo mor femei.
Dar totusi, as vrea sa nasc normal pt ca este mult mai bine atat pt mine cat si pentru bocanila. As vrea sa nu fie nevoie taietura mai ales ca am vazut ca se poate si fara....dar as vrea epidurala pt orice eventualitate.
Nu stiam ca el este asa de mult adeptul nasterii cu cezariana cand m-am dus ca pacinta la el....Inafara de asta daca as sti ca actul medical in RO ar fi calitativ, nu mi-as face griji ca trebuie sa-l chemde acasa si ca nu vine....m-as duce linistita la spital si m-as lasa pe mana dr de acolo.
Afara, in anglia am vazut pe reallity tv, se naste mai mult cu moase dr este chemat daca intervine ceva neplacut, sau in momentul expulziei.
Dar AFARA ESTE AFARA.
Eu nu zic ca ei au sistemul perfect, ci ca este mult mai bun decat al nostru.

joy + bocanila31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

in legatura cu durerile in zona pubiana, eu am reusit sa le calmez stand
pe celebrul colac de plaja (de pe acum).
alinus si eu beau cafea, ca nu pot sa ma las.... ce sa fac altfel sunt

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

AAAA spune acum la stirile pe scurt pe ce vor cheltiuparlamentarii bugetul pe anul 2006....adica sute de miliarde de lei....Abia astept sa vad ca sa mai pot trimite un mesaj pe la guvern si presedentie...
Si eu beau cafea...cam o ceasca/zi...di cand in cand mai beau si un pahar de pepsi...sa fiu sincera ma bucur ca m-am lasat de fumat...nu ca cafeaua ar fi buna, dar parca mai rea este tigarea si nu numai pt bb ci si pt mine.

joy + bocanila31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am reusit sa-mi despatez bluza :))) fara foarfece
ina, anestezia nu trebuie sa contina adrenalina sau derivati si e OK. ma gandesc ca dentistul stia asta, ca nu-i asa mare filosofie.
eu vreau intalneala, ca, in principiu, nu prea am ce face pe-acasa. adik am ce face, dar nu prea mai am curaj dupa chestia cu contractiile, ca le-am avut tocmai cand faceam curatenie mai cu spor si m-am cam lasat de sportul asta.
la burtici
c & bbandrei maine 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicia articolul nu este pe net, adica este dar cu plata (trebuie sa fii membru in nu-stiu-ce organizatii pt care plateste). Mi l-a descarcat o prietena de-a mea. Daca vrei, ti-l pot trimite pe mail. Trimite-mi pe PM adresa ta de mail.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alina, si eu beau cate o cafea aproape in fiecare zi. Aici te asigura ca nu e nici o problema, atata timp cat nu faci abuz. O cafea pe zi e ok.

Lavi02, si mie imi place numele Natalia. Noi cred ca ramanem la Rianna Noelle. Nu suntem siguri de al doilea nume, dar primul cred ca va fi Rianna.

Meems 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noi nu ne putem hotari ce nume sa punem la bebelina noastra, sigur o sa fie Maria dar al doilea nume inca nu-l stim:Diana, Bianca, Andreea,Mihaela?Voi ce ziceti?Nu stiu la voi cum e dar pe noi ne-au inebunit cunostintele ca unde si cand facem botezul...stati fratilor ca inca nici nu am nascut!Mie i-mi e frica rau de nastere,nu am fost in viata mea in spital,internata,si pana acum de cate ori mergeam sa-mi fac analizele lesinam,i-am zis doctoritei ca sa nu zica ca nu am anuntat-o si a zis ca atunci nu o sa se intample nimic.Sa vedem...Catutza36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cora eu sper ca o stii ce face, dar dupa cum se repede sa lucreze fara sa dea explicatii...de cateva ori eu eram in plina operatie si nu imi spusese nimic... pai' mi-as fi dorit si eu sa fiu pregatita "sufleteste" ...oi fi tare de inima, dar nici chiar asa(mi-a spus ca sint "pacienta model" la capitolul curaj).

Vai fetelor, imi pare atit de rau ca pe linga stresul nasterii trebuie sa mai aveti si stresul cu contributia, grija sa ajunga plicul la cine trebuie ca altfel nu-ti da atentie, este cumplit
In alta ordide de idei aici nu te lasa cu celulare, am inteles ca la voi este permis, este postat afis mare la intrare sa ti-l inchizi fiindca interfereaza cu masinile lor de emisie plus alte aparate, asa ca avem la dispozitie telefoanele publice de pe holuri si atit.

Anamari, esti bine?
Coralia stiu ca este in concediu saptamina asta de-aceea nu a a mai postat.
What about you, Simina?

Oare fetele cu gemeni au nascut?

Pupicei,
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza mie imi place cum suna Andreea, dar fiecare cu preferintele lui...si eu am tendinta sa asociez numele cu unele persoane pe care le cunosc si am anumite retineri...Succes!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc fetelor ca v-ati dat cu parerea referitor la nume.

catuta stai linistita ca si eu lesin cand imi ia sange, daca nu-mi ia culcata si chiar si asa, trebuie sa mai stau o bucata de timp culcata, apoi ma ridic in fund, daca ametesc ma culc iar, mai beau apa, mananc ceva dulce, etc. E un intreg circ. La fel, ma ia cu ameteala daca vad cum curge sange din om. Si am nascut natural, bine mersi. Cand nasti NU VEZI "la fata locului", imagini ca in pozele alea horror vad numai doctorii si asistentele care-s obsnuiti. Il vezi numai pe copilas, dupa ce iese il ridica si ti-l arata, si iti arata funduletul anuntandu-te ce ai! Ooof! Ma emotionez numai cand imi aduc aminte! Si de abia astept sa o vad pe bebe Natalia! E plin de vernix si murdarel de sange si un pic dezorientat, bineinteles, dar e cea mai pretioasa comoara din lume!

Ina Pai cred si eu ca esti o pacienta model daca el te trateaza "pe ne-ve", adica fara sa-ti spuna ce-ti face! Eu cred ca totusi nu e inconstient si nu-ti pune sarcina in pericol. Dar dentista mea poarta totdeauna masca. Si imi tine aspirator in gura in timp ce imi lucreaza si este si chiuvetica aia in care poti sa scuipi. La voi poate e altfel organizata treaba. Apropo, la sf lui septembrie trebuia sa ma programez la un control dar n-am tiiiimmppppp!

Lavi02

Mergi la inceput