Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavisi eu cand merg sa-mi iau sange merg cu ceva dulce cu apa si cu ceva de mancare.Ultima oara se uitau toti batranii la mine pe hol!Dar sa stii ca de cand sunt gravida nu am mai lesinat niciodata mi sa mai facut rau dar nu am mai lesinat!Poate ca ma gandeam ca daca lesin ii fac rau si la copil?Cine stie...iar despre nastere am auzit ca atunci nu mai ai timp sa te gandesti la nimic,doar sa se termine mai repede!Catutza36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ola fetelor!

Cam tirzior si eu pe aicea, dar mai bine mai tirziu decit deloc!
M-am adunat de pe drumuri pe la 20.30, cu promisiunea facuta de mine in gind sa nu mai merg seara singura pe drumuri, FARA masina.
Recunosc ca ma mers in schimb o statie, cu blatu' cu autobuzu', ca nu era deschis la casa de bilete, iar varianta de a trece la ora aia intunecata pe linga parc...no way!

Noi suntem in principiu bine, mai lalaiti ca zilele trecute, adica tragerea de inima spre balet, a cam plecat...in favoarea unei stari cam proaste...mi-e cam greata...ma doare stomacul...etc. Dar ce sa facem, asta este treaba cu graviditatea...

M-am cam intristat si cind am vazut ca se iclina balanta catre 5 mil. la o nastere normala. Io ma gindeam la 4 mil...dar poate ca aveti dreptate- 5 in caz de peripetii sau noapte.
Asta e stresul meu nr. 1. Cind ma gindesc ca voi fi tot timpul stresata daca am dat cit trebuie si cui trebuie, daca nu am uitat pe cineva, cind sa dau si cum...imi vine sa turbez...
Dar o sa treaca cumva. O sa ma inarmez cu o maaaare doza de nesimtire!

Va pupicesc acuma pe toate! Ma duc sa-mi intimpin barbatusul care acuma a juns glorios de la serviciu!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cand va mai apuca revolta fata de sistemul nostru medical (care e plin ochi de bube, e foarte adevarat) urmariti un pic discutia dintre Siminaf si liris la subiectul cu razele X. Cu bani sau fara, pe noi totusi ne vede un ginecolog cu 6 ani de medicina + 5 de rezidentiat in spate! Ne-a facut prima eco la 6-7 saptamani, etc, etc. Fiecare sistem cu defectele si calitatile lui. La noi se sta foarte prost la capitolul confortul pacientului: atat fizic cat si psihic. Si cu constiinta unor medici (si alte cadre medii), intunecata serios de bani. In rest... ar mai merge!

Mandy ma faci sa zambesc un pic: cum sa nu fii o mama buna? Uite-ne pe mine, pe Lavi, pe Cristinamh, pe monet, pe Mirela: ti se pare ca suntem perfectiunea intruchipata ca oameni? Neee, avem o gramada de defecte, avem momente de depresie, de frica, de furie, de indoiala, de una, de alta. Dar ne iubim puiutii mai mult ca orice pe lume si asta e suficient ca sa ne faca sa fim mame bune! Nu mame perfecte, dar mame bune!

Iar sa-ti iubesti puiutul... vine de la sine! Sunt sigura ca deja il iubesti! O sa te descurci foarte, foarte bine ca mama! Peste vreun an, daca o sa te compari cu cea de acum o sa te vezi schimbata: ai devenit mama!

Noki n-ai cum sa uiti sa le dai, stai linistita! Iti vor aduce aminte prin ceva. Iar daca nu, si uiti, cu atat mai bine! Ramai cu banii!

Lavi02, invatacelul de la miezul noptii, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, stai tu linistita ca asta nu-s chiar inconstienti si nu ti-ar fi facut nimic care sa fi pus in pericol sanatatea bebelusului. Stiu ca exista anestezii care se pot folosi chiar si in primele luni de sarcina.

Leea, ei tu voiam sa intreb de tine si mai ales sa-ti spun sa fii mai optimista!
Dar nu-mi place ce i-ai zis lui shoricutza
Nu-i adevarat ca urmatorii feti dint neviabili. Nu exista asa ceva.
Uite-te pe urmatorul link:
http://my.webmd.com/hw/being_pregnant/hw135945.asp?pagenumber=1

Tu esti deja senzivizata (ma rog, cum s-o spune), deci sarcina ta trebuie urmarita indeaproape de un medic bun. Cel mai probabil ca ti se vor face teste care sa constate daca celulele rosii ale bebelusului au fost atacate de sistemul tau sau nu. In functie de asta vei vedea mai departe. Sfatul meu este sa-ti gasesti un medic bun care are experienta cu Rh-urile negative. Bafta!

Fetelor cu mesterii: nasol cu ei, tata. Ii urassssc! Mama saraca s-a chinuit cu ei toata viata. Acum s-a resemnat si imi scrie ce frumos ii ploua ei in cap prin acoperis in timp ce asculta muzica simofonica. Si asta dupa vreo zece ani de vizite din partea mesterilor priceputi!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina, mi-am calculat data nasterii pe siteul dat de tine si mi-a iesit 12 nov! Sunt curioasa, ca mie dr mi-a zis 20nov.

Noapte buna burtici

Alina si Bebitza Amalia 34+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Hop si eu, cotrobai prin subiectele oamenilor. Sunt mamica de noiembrie-decembrie 2004 si am intrat putin ca sunt nostalgica.

Va urez tuturor ultima suta de metri cu rabdare si bucurie si bebe frumosi si sanatosi.

O pup pe Noki Lara ca i-am vazut pozele si imi place mie de ea...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Laviiiii sa ai spor mare la invatatura si succes si tie si sotului tau! Sa fie cu "bauta".
Dienutza felicitari ptr. noua achizitie!!
Bic ce-ai primit frumos la bb shower?
Tania astazi ai chiulit de pe aici..
Alina si mie tot asa imi iese, diferit fata de ceea ce mi-a spus dr., poate ca vom naste undeva pe la mijlocul acestor date
Mie nu mi-a fost prea bine astazi la servici din cauza interventiei de la dentist, simteam ca imi ard obrajii si aveam chef de lenevit asa ca am plecat mai devreme cu o ora, am ajuns acasa,stiam ca trebuie sa gatesc asa ca am facut doua feluri de mincare si o salatica de vinete dupa care mi-am revenit repejor (de cite ori mi-este rau am observat ca treaba ma pune pe picioare, habar nu am care-i secretul, dar sper sa o tin tot asa!).
Acum ma simt ca o floricica... mai am putin de lucru la firma lui barbata-meu si ma duc sa rasfoiesc cartea trimisa de ai mei prin cineva "Mama si copilul" de Emila si Herta Capraru - editie 2005 - ce ziceti, e buna?
M-am trezit cam tarzior si ai mei saracii au fost pe fuga s-o caute iar tata mi-a trimis doua papusele, una micutza si una maricica ( am inteles mesajul, papusica mare sint eu si cea mica Rachel..).

Dragele mele, la voi a aparut filmul "The Forgotten" cu Julianne Moore? V-am pomenit de el zilele trecute.

Noapte buna,vise placute ingerii sa va sarute ( Lavi02 du-te la culcarica!)

Ina si bebelusha cea cumintica 31+

Mergi la inceput

'Neata fetiscanelor!

M-am sculat dis de dimineata la ora 8 (dupa ce am adormit catre 2) ca vine mesterul la 8.30. Pana la ora asta, pauza totala. Probabil ca Tartorul Sef l-a trimis la alta lucrare ca asa fac astia, incep 100 de lucrari si apoi te tin cu casa vraiste 100 de ani.

Stiu ca e minuscul santierul meu fata de altele pe aici, vezi Ripley, dar a dat cu smirgel gletul si praf din ala este peste tot, din belsug, mai ales in parul meu. Ziceam ca ma spal asta seara, ca azi trebuia sa termine. E praf pe monitor, praf pe masuta, praf pe canapea, praf prin biblioteca... praf peste tot!

Daca nu vine, trag azi o fuga pana la Giulesti sa-mi iau rezultatul la cultura de col si dupa aia la facultate sa rezolv 1000 de chestii. Maine - teapa maxima, gradinita e inchisa pt revizie la centrala termica. Asa ca o sa invat din parti cu Silvia acasa. Plus ca poate vine naibii mesterul! Sper eu! Dar nici sa merg maine la plimbarea prin Poli si Giulesti cu Silvia de mana nu mi-ar fi prea usor, asa ca merg azi daca nu vine Desteptul ala.

Ooooffff!!! Si uite asa invat eu noaptea....

Lavi02 34+++++

Si uite asa, taras-grapis, mai trece o saptamana de sarcina... si bebina mea nu ar mai fi "atat de" prematura daca s-ar naste.... Am cam 56.5 kg dimineata pe nemancate (si ne-mers la baie), deci vreo 10.5 kg in plus. Re-zo-na-bil! Nu ideal, dar rezonabil.

Tania mi-e dor de tine! Baga si tu niste incurajari cu examenul, please!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Hop si eu, cotrobai prin subiectele oamenilor. Sunt mamica de noiembrie-decembrie 2004 si am intrat putin ca sunt nostalgica.

Va urez tuturor ultima suta de metri cu rabdare si bucurie si bebe frumosi si sanatosi.

O pup pe Noki Lara ca i-am vazut pozele si imi place mie de ea...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Bai, sa inteleg CA NOI CHIAR SUNTEM PE ULTIMA SUTA DE MEEETRIIIII????

Eu cel putin: casa vraiste, cumparaturi neterminate, bagaj neinceput, examen de doctorat nedat, sot pe punctul de a pleca in delegatie in strainatate, copil mai mare cu muci!

Azi noapte am avut si eu o mica revelatie, ca mai am 5 saptamani si 2 zile pana la termen si asta poate insemna mult mai putin pana la nastere. Dar am crezut ca revelatia se datora orei inaintate! Acum ca vine si altcineva sa ne-o spuna: si eu:

raluca Gabriela multumim pt ca ne-ai salutat si pentru urari! La multi ani! Ca inteleg ca se apropie prima aniversare a cuiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by xandra28

eu pe-aici auzisem de urmatoarele scoruri (pt cezariana):
- 200e dr;
- 100e anestestezistul;
- 1 mil neonatologul.

nashtere normala:
- 100-150e dr;
- 100e anestezistul pt epidurala;
- 1 mil moasa;
1 mil neonatologul.

habar n-am cat o sa dau, cred ca-l intreb.

xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

iar ma bag... Eu am nascut normal, la Cantacuzino si am dat 100 dolari la dr, 1.5 mil la neonatolog si 1 mil la anestezist. N-am gasit nici o moasa si am alergat si asa dupa astia 3 (bine, nu eu... mama si sotul). Oricum, dai banii dupa ce se termina tot... Nu aruncati cu banii dupa ei ca si asa aveti nevoie acasa de o tona si in plus, cat mai stati in spital asistentele, mai ales de la spalari, chiar sunt scarboase daca nu le pui un ban in buzunar in prealabil ...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput