Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jane eu stiu ca nu e voie sa faci vaccinul antigripal, dar cel mai bine intreaba si tu medicul de familie si, eventual, si pe ginecolog (el stie ce ai voie in sarcina).

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata, burticeleeee!!!!

BUN VENIT NOILOR MAMICI...sa fiti sanatoase si sarcina usoara si sanatosi!!!!(nu am stiut cum sa formez altfel pluralul la bebei )
Laura Ioana al cui sex sa-l vad...a lu` sotu` sau a lu` bebu_mic???????joke!!!!!!!..bebu e prea mic are 12+ abia...si daca ma gandesc bine...nici sexu` lu` tati nu l-am vazut tot de 12+...

pupici la burtici!!!!!!!
Io 12+ si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by jane04
LadyHawk sa-ti traiasca bebeul !
19+

Multumesc asemenea si voua scumpelor!!!!!!!!!!

Io 12+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Laura Ioana ,merci de felicitaripup fata .Sa stii ca si eu sunt racita ,am nasu' infundat si transpir foarte mult ,nu stiu ce sa mai fac ..tu ce iei pentru raceala ?
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maria inca nu iau nimic, eventual o sa mananc niste lamaie cu miere pentru gat. Oare am voie sa folosesc creion nazal (de ala mentolat)?

Fetelor avem voie sa mancam branza topita? Ca eu mi-am cumparat si am si mancat (mi-era o pofta). Cred ca nu face parte din branzeturile moi, de care nu avem voie (nici alea nu stiu care sunt)

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc Laura Ioana si Catrinel. Ecografia am facut-o la Centrul Medical Unirea la dr.Iosup (care am inteles ca este f.bun). Pe pozele pe care le-am primit scrie ca e 2D, am inteles ca fiind sarcina prea mica nu poate sa imi faca 3D (dar nu de la medic, asa ca nu stiu sigur daca era 2 sau 3D). Oricum dr. parea convins ca este fata, a scris si in fisa, desi eu mai sper ca poate ii creste....imi doream f.mult un baiat...dar asta e...cum o vrea D-zeu...
Acum sunt in pregatiri cu plecare asa ca un timp nu cred ca voi mai intra.

Ileana 12+
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

LauraIoana si eu am mancat o gramada de branza topita dar nu la tub ci la cubulete.Nu stiu daca e safe sau nu dar mie imi place si nici nu pot manca alte produse cu calciu (nici oua , nici lapte... nimic).
Sper sa fie "buna".Mai intreba ca as fii si eu curioasa !
Am pecit si cu icre de vreo 2 ori ca muream si stiu ca nici alea nu prea-s indicate.
Pofta buna , anyway !
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Maria, multumesc.SUnt sigura ca aici locul de munca va fi mai bine platit.Da o sa vedem!Mai e pana acolo!Si apropos de ecografiile adaugate de tine.Ai o bebelina super draguta, sa creasca mare si sanatos/-oasa!Ce fac?Iti pun caruciorul roz?Sau mai asteptam?
LUIZAX te-am adaugat pe listuta...imi pare rau dar nestiind Um-ul te-am adaugat printre ultimele ai sa vezi ca mai e si MICALSA care tot asa fara UM e ultima,pentru ca fetele sunt asezate in ordinea UM-ului.
Ama_Kaly, bine ai venit.Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!Din cate stiu eu sexul bebelului se poate vedea dupa 16 saptamani, acum depinde.Stiu ca eco 3D e recomandata de la 20 de saptamani in sus si in Buc se poate face in multe locuri insa unul bun este la Centrul Medical Unirea, sau cam asa ceva pe la Arcul de Triumf!
Nshiro, bafta la doctor.Sa imi spui daca e roz sau bleu caruciorul din dreptul tau!
Aida_O de memorat sfatul cu pijamamlele de saten...ca eu abia ma intorc de pe o parte pe alta!Iar de faza cu surpriza la nastere am auzit si eu, dar sunt rare cazurile.Depinde foarte mult de medic!
Lura IOana asa am patit si eu cu raceala.EU fii antena ce-am facut.Ceai de musetel cu multa multa lamaie!Mie cel putin mi-a luat raceala cu mana!
Jane04,nu fac prea bine.Aseara cand ma fost la toaleta dupa ce am facut pipi, am observat o pata maro...cam mare...si e cam ciudata, in fine n-are rost sa va povestesc cum era..cert e ca maine ma duc din nou la medic si o sa vad ce naiba zice...dar fac scandal.Am jurat ca maine daca nu imi dau un ginecolog sa ma vada ii paruiesc pe toti de acolo.Numai pot..Imi fac tot felul de ganduri negre.O sa inebunesc naibii de tot!Merci ca ai intrebat.Sper si tu sa scapi de contractiile astea!
Ileana_Marius si Cali felictari pentru aflarea sexului!Ileana_Marius..daca te uiti pe forum ai sa vezi ca doctorul Iosup are dedicat un subiect..care din pacate nu este prea roz.Acum deh..parerile sunt impartite!
Iar m-am intins!In fine..daca eu nu mai am sausausi nici job..ce sa fac?Va citesc si va raspund!
VA pup pe toate!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Laura eu azi-noapte mi-am bagat un creion din ala mentolat in nas ,dar nu mai e asa puternic ca il am de mai demult ,sper ca nu o fi grav.Am luat si un paracetamol ,parerile sunt impartite ,dar chiar nu mai puteam ,abia am adormit .Tocmai am vorbit cu o mamica care mi-a spus de Gripin de la farmaciile naturiste ..ei ia trecut ff usor ...sper ca si mie dupa ce il iau .Am mai auzit de Osccilococin ,nu stiu exact cum se crie daramite sa pronunt ,dar am sa imi iau si din asta .Cam atat cunosc ca se poate lua pentru raceala si nu e daunator.Lamaii multe ,miere si ceaiuri calde .Sper ca ti-am fost de ajutor.
19+

Mergi la inceput

Tina ,ma bucur ca ti-au placut pozicile ...nici eu nu ma mai satur sa le privesc .A fost dragoste la prima vedere ,ce mai .Cat despre carucior mai asteptam pana dupa 22 sapt cand am sa merg la 3D in Sibiu ,deocamdata astept sa ne luam masina ,ca asa numai cu trenu ajung pana acolo.
Aida si mie imi place foarte mult satinul ,lenjerie de pat sau de noapte ,e super ,numai ca eu sunt o friguroasa ,daca ar fi dupa mine sa imbrac asa ceva as face-o numai daca sunt captusite pe interior si cu alt material .
19+

Mergi la inceput