Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna seara tuturor!
Am lipsit astazi( motivat) si ati scris nu gluma.Abia am terminat de citit si repede repede la scris...Am zis ca ma inscriu printre voi,deci nu trebuie sa lipsesc.
Azi am fost cu baietelul la medic...Of,are o imunitate scazuta si imediat raceste.Daca un pic adie vantul incepe sa stranute,sa ii curga nasul...Plus ca ne-am luptat vreo cateva saptamani cu o tuse care il chinuia.Acum e mai bine,l-am prins intr-o pauza de raceli si trecem pe tratament pentru intarirea imunitatii. Si da-i si cauta prin farmacii, si nu gaseam tot ce ne trebuie ca sa incepem de maine..Si alergatura.
Vreau sa va multumesc din nou pentru primire.Aveam emotii,recunosc...Simteam ca voi toate va cunoasteti si ce Dumnezeu sa ma bag si eu,neica nimeni?...Asa sunt eu,mai timida...deh,sunt "peste".
Medicul de familie mi-a zis ca pana acum am analizele ok, si Papanicolau si eco si tot...Sa vedem ce va zice si medicul celalalt...ala cu care m-as intalni mai des daca nu m-ar pune de fiecare data sa ma dezbrac...
O sa trec acolo la semnatura si saptamana in care ma aflu ca ma gandeam si eu.Ca eu cand citeam ma ajuta faptul ca vedeam in ce saptamana se afla mamica ce povestea.
Avem multe DPN-ul apropiat...acuma sa vedem daca va ramane asa cum e stabilit teoretic. Celalalt pui al meu avea DPN 8 februarie si s-a nascut pe 27 ianuarie. Deocamdata pe lista conduc carucioarele albastre.Sunt curioasa cum va fi pana la urma.Mai multe fetite sau mai multi baieti?Abia astept! Va doresc la toate bebelusi sanatosi! Si sa aveti ce v-ati dorit!
Va pup acum pe toate! va rog sa ma iertati daca nu reusesc sa tin pasul cu voi( am vazut ca unele fete raspund fiecareia dintre celelalte fete...)Ohooo,mai am de muncit pana ma antrenez.
Pana una alta stau cu ochii pe voi!
Pupici!!!

16+

Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

buna..eu sunt noua pe forum si sunt o viitoare
mamica.imi doresc mult de tot sa apar si eu in listuta
cu mamici de martie-aprilie 2006
datele mele sunt: DPN:29.04.2006 UM:25.07.2005
va multumesc!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Maria-eu mi-am dorit de cand ma stiu,fetita,dar sapt trecuta,dr. mea a vazut ceva ce semana(bine de tot) a putisoara,asa ca se pare ca am in burtica un baietel.Nazdravan foarte,daca este sa ma iau dupa pozitiile in care il surprinde d-na dr.De altfel,probabil ca seamana cu mami,care statea doar in cap si mergea in tumbe.Tati este foarte fericit,iar eu astept sa vad ce ne zice nenea Iosub la 3D,vineri.Pupici si noapte buna,cu vise placute!

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

si eu sunt o fosta fumatoare..dar de cand am aflat de bebel le-am
lasat..orice numai sa nu-i fie rau lu' bebe..la mine n-a fost greu delok nici akum nu mai suport fumul de tigara ..
abia am scapat si eu de greturi k tare m-au mai kinuit..
am si eu o intrebare:la cate saptamani se poate vedea sexul bebelului la eco?si unde se fac eco 3D aici in buc?la mine e primul bb si nu prea am experienta delok in domeniu..mi-ar prinde bine putin ajutor..

io 10+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ama_kaly bine ai venit pe forum si la mamici de martie aprilie! Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!

MP sanatate baietelului tau! Cum adica ce rost are sa te bagi si tu "neica nimeni"? Vezi ca iei bataita! Sau ne crezi asa de mari si la propriu si la figurat ca nu mai incape nimeni de noi pe forum? Si eu mi-as dori din tot sufletul sa scriu la toate fetele in parte dar de fiecare data cand postez e printre "picaturi", ba intre doua ore la scoala, ba intre un spalat de vase si scos de rufe acasa... Asa sincer, mii de scuze si pupici la TOATE burticile!

Bebe-chan de alaltaieri nu m-a dezamagit si si-a facut simtita prezenta mai mereu. Ieri dupa-amiaza, ieri seara, azi dimineata... cu picioarele da mai puternic in stanga (seamana cu ma-sa cu mai multa forta in picioare decat in maini) iar in dreapta cu manutele mai finut.... Oare e posibila teoria mea, sau am o imaginatie prea bogata?

Fetelor am niste dureri de spate, mai ales seara cand ajung acasa nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta! Eu zic ca de la oboseala. Mi se pare ca muncesc prea mult! Si nimeni nu ma crede. Toata lumea, de parca s-au vorbit, pana si mama mea care ma alinta cel mai tare imi spune ca daca ma plang de pe acum, ce-o sa fac la 9 luni?! Si ca e bine sa ma misc cat mai mult si sa fiu cat mai activa ca sa nasc usor... Asa ca activitatile mele sunt exact aceleasi ca si inainte.... Sotul meu vine tarziu de la servici si nu are cum sa ma ajute cu una alta... bine ca nici nu ar tine neaparat sa o faca... Pana si in week-end ca sa nu-l pun la treaba ma prosteste sa mergem la plimbare sau sa ne odihnim (asta inseamna lenevit toata ziua in pat, imi inchiriaza DVD-uri ca sa am ocupatie) si ramane casa neaspirata .... si tot eu tre sa fac in cursul saptamanii.... singura!

Cat despre tigari, eu am fumat pana acum doi ani. Sotul fumeaza ca un turc! Si imi vine sa-i bag tigara pe gat. Uneori mai iese pe balcon, alteori fumeaza la geam, dar mai fumeaza si la calculator si atunci ma fugareste pe mine in alta camera , zice ca tre sa se relaxeze si el dupa o zi de munca.... Il inteleg si il iert,da tare mi-as dori sa inteleaga ca nu face nimanui nici un bine... Mai am o prietena care la fel a fumat cat a fost insarcinata, copiii ii sunt frumosi si sanatosi, si tot imi spune ca tigara, alcoolul nu conteaza atata vreme cat nu faci excese, dar na, fiecare cu parerea lui. Mi-as dori insa cand ne intalnim sa nu fumeze in prezenta mea dar... nu pricepe...

Cu nervii sunt in perioada de acalmie, s-au dus toti odata cu fratelo... insa tare mi-e teama sa nu ma apuce iar....

Pispirica te rog sa ma "tragi de maneca in legatura cu talismanul ala ca uit!!!!!!!! Acum cand am vazut ca ai postat mi-am adus aminte ca prin minune! Chiar te rog sa insisti ca nu ma supar, cu ocazia asta imi cumpar si pentru mine!"

Azi i-am luat PRIMUL cadou lu bebe!!!!! De fapt l-am comandat de mai demult dar azi a ajuns. E vorba de doua carti de povesti super frumoase (si cartile si povestile), povesti traditionale japoneze in engleza, doua volume groase si au atasate si CD-uri. Sper sa semene cu mine si sa-i placa povestile!!! Eu le mancam pe paine! Nu exista masa fara povesti, somn fara povesti, joaca fara povesti. Pe cine prindeam la cotitura, nu scapa fara o poveste... bunica-mea saraca putea sa-si scoata cateva volume cu succes....

Mai sunt 3 ore si ajung la doctor!!!!!!!! Sper sa-mi spuna daca e pe roz sau pe albastru. Sunt tare emotionata!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by nshiro
Fetelor am niste dureri de spate, mai ales seara cand ajung acasa nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta!

Rocsana,

eu am descoperit un "leac" pentru a ma putea intoarce mai usor noaptea: pijamale de satin (adica eu banuiesc ca satin se numeste materialul, ca-i alunecos. de cind mi-am luat pijamalele astea, am redus enorm efortul pe care-l faceam noaptea, cind incercam sa ma intorc pe partea cealalta. acum e asa de simplu, doar ma-mping putin spre partea spre care vreau sa ma intorc, si gata! :)) eu o numesc "deplasare prin alunecare" :) acum nu ma mai pot intoarce la pantalonii de bumbac de inainte, pentru ca astia nu aluneca deloc si mi se pare cumplit de greu (si dureros) efortul de a ma intoarce. banuiesc ca si mai tirziu, cind sarcina va avansa, va fi din ce in ce mai greu sa ma intorc de pe o parte pe alta.

12+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

azi mi-a scris prietena cea mai buna, imi povestea despre un prieten de familie caruia ii nascuse nevasta. faza e ca omul a fugit sa isi vada fetita si... surprise: nevasta i-a nascut baietel asa ca ecografiile astea pot da gres, uneori. sau medicul.

12+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Tina Welsh ,iti doresc multa bafta in continuare ,sper sa gasesti un loc de munca la fel de frumos si am certitudinea ca va fi mai bine platit decat aici .Pupici
Fetelor eu am pus pozicile cu bebelina ,le gasiti la echografii .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor da' harnice ati mai fost! Pierd sirul de acum!

Maria si eu te-am vazut la Pro. Esti simpatica, iar tu si sotul sunteti niste frumusei

Ama bine ai veni, sarcina usoara!

Nshiro succes la doctor; poate afli ce e bebe.

Lady Hawk nu ti-a spus dr sexu' lui bebe?

Fetelor eu am racit, ma doare in gat si stranut de numa', numa'. Si eu stau aproape numai in casa!

MP sanatate puiutului tau.

Burtici nu va mai pup ca va molipsesc

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Pup burticoasele si mai ales bebeiii !
LadyHawk sa-ti traiasca bebeul !
MP bine ai venit ( eu nu am apucat sa te salut inca )! Nu-ti fie frica , fetele sunt niste scumpici si sunt sigura ca o sa-ti placa pe aici !
amakaly salutari si tie si sa ne vorbim cat mai des !
nshiro Iti tin pumnii la medic sa fie cum vrei tu ! Si eu aveam emotii...si pana la urma tot nu se vedea ce e.Asteptam vesti !
Tina la tine si la bebel ! Scuze ca nu am mai citit ,ce ai stii ?
Fetelor pe mine m-au apucat iar contractiile si nu trec nici cu NoSpa. Astept sa mai termin treaba pe la servici si sa-mi mai iau un concediu medical sa ma mai refac...dar mai e pana atunci.
Eu mi-am luat vaccin antigripal , nu l-am facut inca voi ce ziceti ?
Eu merg mult cu autobuzul la servici si mi-e tare frica de gripa in toamna asta...
A mai facut cineva ?
Dr. ginecolog si cel de familie au spus ca e safe.
19+

Mergi la inceput