Mamici de martie-aprilie 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 10
adar spune:
Bai fumei, voi chiar sunteti stresate...si recunosc ca si eu!!!
hai sa lamurim faza cu fumatu, ca ma calcara-ti pe batatura si nu-mi place s-o las asa. Eu am zis parerea mea! am zis ce fac si ce simt eu ! Nu ma deranjeaza si nici n-are cum, ce fac alte fomei cu plamanii lor. Si eu am fumat, si mai mult ca sigur voi fuma din nou, dar a fost departe de mine gandul sa va acuz!
Poate am fost putin cam dura (recunosc!) la faza cu doritul copilului, dar asta am spus-o tot din motive personale, pentru ca eu am trecut prin multe ca sa pot avea minunea asta azi. daca v-am suparat, sa ma iertati. Va rog! Am spus tot ce am spus, prieteneste. am considerat ca daca tot bolborosim aici toata ziua, putem fi deschise una cu alta. Eu prieteneste am spus, si tot prieteneste va rog si acum sa nu mai fumati, ca ii faceti rau lu bebu. Iote asa, ca asa simt eu sa va spun ce cred ca-i rau! Na! Si acu ce faceti, n-o sa-mi mai raspundeti??? Io va zic ca de mine si de gura mea cicalitoare, nu scapati!!!
Ah, sa nu uit- am vazut bebelina Mariei si m-am amorezat. Auzi Maria, daca am baiat, ce zici, o punem de-o cuscreala???
Auziti, ati vazut ce bebel am? Iote:
http://community.webshots.com/user/adarr103
MP spune:
Buna ziua tuturor,mamici si bebelusi!
Am trecut doar asa repede sa va salut si ma duc sa ma joc cu pustiulica. Multumim de urarile de sanatate! La fel si voua si copilasilor vostri!
Luam tratament de intarire...speram ca va fi mai bine.Noaptea trecuta de la 3 la 4 am stat sa ii desfundam nasucul.Zicea ca nu poate dormi.Si degeaba ii explicam noi sa respire pe gurita...el nu si nu.Si i-am facut ceai si am inceract toate alea.Pana la urma l-a razbit somnul si s-a culcat asa,cu nasul infundat.
Doctorul m-a chemat maine dimineata la spital...si i-am zis ca nu am cu cine sa il las pe Vlad,dar el mi-a zis senin sa il iau cu mine...Cam nasol...ca daca se hotaraste sa ma "controleze"?Of of...mai mai...
Va pup si ne vedem mai tarziu! Numai bine tuturor!
16+
Monica,
Vlad
Matei
Laura Ioana spune:
Jane si eu tot branza topita la cubulete, de smantana
tare buna. Sper sa fie si permisa!
Maria chiar ca e frumusica bebelina ta, i-am aratat-o si mamei mele si abia acum a inteles ce se vede acolo.
Cica: aaa asa se vede ca de pe pozele mele nu a inteles mare lucru si se mira cum vad doctorii ceva
Si chiar ca e carna, e o scumpica
a stiut sa pozeze frumos.
Tina o sa incerc si eu cu ceai desi nu-mi place deloc
Sanatate si sa vii cu rezultate bune de la dr. Daca nu te multumesc aia pune
pe ei si
pana esti tu multumita de consult.
Laura
16+
Puiutul meu
ama_kaly spune:
va multumesc mult la toate..sunteti niste dragute!sa avem toate parte de sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!
Tina_Welshmercic mult de tot pentru informatii..mai am de asteptat ceva pana o sa aflu sexul bebelului..sper sa fie baietel dar akum ce-o vrea Dumnezeu..de abia astept sa treak cele 20sapt sa ma duc sa fac eco 3D si sa-l vad si eu pe bebita!si tu sa ne spui ce ai facut la doctor!
Laura Ioana si eu sper sa vb cat mai des..astea 9luni cu greu ma va desparti cineva de acest site
Jane04 merci pt urare o sarcina cat mai usoara si tie !
va pupic pe toate si pe toti bebeii din burtici
io
10+ si
din burtik
Qamar spune:
Buna, mamici si bebei - ma alatur clanului cu urmatoarele semnalmente:viitoare mamica de 22 de ani, paranoica si stresata de orice, cu un bebe de 17 saptamani in burtica, planuind sa apara in jur de 22-23 martie 2006. Felicitari pentru un forum deosebit si pentru toate informatiile pe care le-am gasit aici si care mi-au mai redus din paranoia de genul: oare e bb ok, de ce se intampla asta asa si nu invers, ce sa fac, ce sa nu fac, etc...dar probabil stiti despre ce este vorba! ('
')
Asa ca...spor la postat si bebei cat mai frumosi si sanatosi!
Noe
+17
I live on love street...
Maria28 spune:
Adar ,nu te mai impacienta acolo cu fumatu ca nici tu nici fetele nu au dat cu parul..si despre incuscreala ,de ce nu
...dar tu crezi ca baietii astia vor fete de varsta lor ,hmm ,astia vor prospaturi ,asa mai mici cu 3-5 ani daca se poate .Da ,uite ca eu ce am vrut aia am avut ,adica sotu' e de seama mea 
,poate asa le-o placea si lor ,mai vedem ca doar nu stai departe de noi 
Monica am auzit ca e la farmacie un gel pe care il ungi pe copilas pe piept si imediat i se desfunda nasu si are si un miros placut
Laura Ioana ,si eu sunt tot o incantare ,nu mai am rabdare sa le-o arat si socrilor ,dar trebuie sa astept ca sunt la bunica la Deva,sunt curioasa ce vor zice si ei
Abia astept sa vad si la voi pozici cu bebici care mai de care mai frumos(a)...in 3D nu se vad asa frumos ,cel putin asta e parerea mea personala .Dar eu vreau 3D mai mult pentru masuratori si sa vad sigur ce este ,ca tare miscacioasa mai e ..abia de a apucat doctorita sa ai faca pozicile ![]()
19+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna,burtici!
AmaKaly-bine ai venit la noi!Sarcina usoara si bebel frumusel si sanatosel!
Nshiro-bafta la eco si sa dea D-zeu ca bebe sa fie sanatos,indiferent de sex.Dar poate totusi va sta si el mumos,cu sexutul spre mami,sa poata fi dezvaluit misterul si sa aflam si noi.
Pentru
racite recomand calduros ceai cu multa lamaie,lamaie cu miere si oscilococcinum,care este indicat si perfect safe.Eu am luat , m-am simtit mult mai bine si,spre deosebire de sotul meu(de la care am luat raceala sau ce-o fi fost)nu am facut febra.De fapt,febra trebuie evitata cu orice pret!!!!
In ceea ce priveste branzica topita si eu mananc multa,triunghiuri si este OK.Uitati-va atunci cand cumparati branzica pe eticheta si,daca se specificat faptul ca produsul este pasteurizat este OK.
Nu avem voie sa mancam branza de la tarani,de pe strada,dar eu am mai papat branzeturi cumparate din P-ta Dorobanti,de la niste ardeleni(curati aparent) si sunt super gustoase(cas,urda...).Analizele mi-au iesit in regula dupa.
Ceea ce stiu ca iar nu avem voie este apa tonica,indiferent de marca.contine chinina,contraindicata total in sarcina.Aviz si la alte produse ce contin chinina!!!
ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
MP spune:
Maria o sa caut si la farmacie de unguentul acela.Deocamdata medicul ne-a zis sa ii dam seara la culcare Aerius.Sa vedem ce rezultate va da.Am mai citit ca si Karvolul ar fi bun...Eu sper sa fie bine cu Aerius si sa se poata odihni mititelul...Ca are niste ochisori obositi...
Am si eu pozute cu bebelusul facute la 15 saptamani si o zi,dar habar nu am cum sa le pun aici.Ma mai chinui.
16+
Monica,
Vlad
Matei
tcelen spune:
buna la fete!!!!!!!bai,voi vreti bataie,de ce va certati?fiecare si-a spus parerea in legatura cu fumatul,acum fiecare face ce vrea!haideti sa ne bucuram de bebeii din burtci si de lunile ramase de sarcina!
MARIA sa-ti traiasca bebelina,am vazut si eu pozele si este una in care se vede asa de bineeeeeeee!!!
MP,vai mititelul!!!am si eu un baietel putin mai mare,si tot asa e sensibil si mai mereu e bolnavior,asa ca stiu cum e!eu ii pun picaturi in nas ptr. copii,l-am invatat cand era mai mic cum,plange el ca sunt putin amare cand trage si ii ajung in gat,dar ii dau dau o gurita de apa si gata!sanatate multa la baietel!
laura iona si maria,sanatate multa si aveti grija cu raceala asta,ca eu cand am zis ca am scapat am luat-o de la inceput!
creion mentolat am folosit si eu ptr nas!eu am luat si paracetamol la indicatiile doctorului!aveti grija sa nu faceti febra!daca faceti sunati doctorul ca e periculoasa,oricat de mica ar fii!!!!!!

pupici CRIS
21+
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
jane04 spune:
Tina ai grija de tine si de bebel ! Eu zic ca daca pata este maro nu ar fii ceva grav...am mai auzit.Oricum strange-i pe aia de gat sa-ti dea un ginecolog Domne' pai cum vine asta ? Sper sa te faci bine si sa nu fie nimic grav !

Fetelor ajutati-ma cu vaccinul antigripal ! Ce sa fac ? Am amanat sa-l fac pana maine . Dr. ginecolog si cu cel de familie au zis sa-l fac dar dr. Tutunaru (l-am sunat) a zis ca nu.
Ce sa fac ? Eu ma bazez pe parerile voastre sa stiti 
Pup la voi !
19+