Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Moaaama, fetelor, da' in ce ne transformam cu toate obiceiurile astea capatate peste noapte?

Serj faci injectii in burtica? De ce? Sunt dureroase?Saracuta de tine, lasa ca suflam noi sa treaca. Sper ca nu mai ai multe de facut

Lady Hawk tu nu ai PM. Vezi in stanga de tot, intra la Mesaje Private si activeaza-le!

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

salutareeeeee la toate fetele!
bun venit celor noi. hihihi constat ca sunt destul de multe.
Fetelor eu toata saptamana trecuta am avut o stare de nu m-am mai suportat eu pe mine. depresie nenica nu gluma.
mi-a tunat si fulgerat intr-una.
nimik nu mi-a convenit, toate au fost ca naiba. nici sa scriu nu am mai avut chef. ma mir ca sotul inca ma suporta si inca cu mare stoicism. Duminica pe ploaia aia mare, dupa ce m-am uitat la un documentar cu migratia pestilor sa-si depuna icrele mi s-a facut o pofta nebuna rau de tot de hamsii cu usturoi.
si uite asa a plecat sotu sa caute peste pentru fata. si normal ca hamsii cu usturoi de alea ca la noi la mare n-a gasit si cu ce credeti ca s-a intors? cu doua conserve de peste, una in sos tomat si alta in ulei. naspa ele da le-am mancat. si evident in continuare visez la cele hamsii. unde mai pui ca eu nu ma omor dupa peste si mai ales nu mananc usturoi. dar tre sa caut neaparat sa vad unde gasesc hamsiile astea ca pofta n-a trecut si pace. uite si acu imi ploua in gura.
saptamana asta in schimba inceput bine. mi-am revenit cu capu
asa ca sotul a decis ca e cazul sa ma scoata in lume si uite asa maine plecam la moeciu. cica sa-mi revin si eu nenica ca l-am terminat. sa-mi bage mintile-n cap. cam asa sta treaba. tacaneala si figuri la greu. deh capricoarna smechera.
ce dragut de voi ca ati vazut si sexul bebeilor si ii simtiti cum misca. eu stau cu mana pe burtica si simt diverse treburi pe acolo, da de unde sa stiu eu ce o fi . o fi vreun mat, o fi bebe, n-am idee.
hai ca v-am naucit si pe voi de cap.
ca deh, daca n-am mai scris de mult acu am logoree in scris
ma scuzati
v-am pupicit

Anamaria 14+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sar'na Tina!!

10+ de la UM

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna ziua,dragi burticute!
Bine ati venit printre noi,Liris si Luiza! sarcini usoare si bebei...grei,sanatosi,frumosi si norocosi!Indiferent de zodie... .
Lady Hawk-succes la intalnirea cu bebel!Sa-i reamintesti sa fie cuminte si ,ca mami si tati il iubesc!
Serj-de ce calmante?????
Tina Welsh-Nici eu nu ma prea pot abtine,sotul meu lesina de ras si ar lesina si din alte motive,daca nu si-ar pune manile-una peste alta-la nas.Bine,cand este cazul,iese din incapere,sau conduce cu geamul lui deschis si capul mai mult afara( atunci cand se intampla in masina).Adica el,partisorul.
Luiza draga,se pare ca suntem in aceeasi barca,pentru ca si eu mai fumez cate o tigara,in unele zile,la micuta-cafeluta,dupa care...fac cacuta.De fapt exact de aceea fumez si anume din cauza scarboasei constipatii ce pune uneori stapanire pe mine.
Nu stiu daca este relevant,dar eu am o gramada de prietene si cunostinte care au fumat(unele mult) in timpul sarcinii.Sa va mai spun ca multe sunt medici sau sotiile unor celebri medici ginecologi?Copii lor sun bine-merci,sanatosi,cu toate la locul lor,inclusiv mintea,iar unii sunt deja de o seama cu mine si nu a aparut nimic suspect in dezvoltarea lor.Pupici!!!!!
P.S 1-Si eu sunt nervoasa,irascibila,plangacioasa si capricioasa uneori si ii multumesc lui Dumnezeu ca barbatii nu pot ramane insarcinati,pentru ca eu nu as suporta langa mine un om atat de nesuferit ca mine,acum.El saracul,sotul adica ,ma suporta si asa.Bietul de el...vorba unei prietene,NF dar F la creier.
P.S 2-Va trimit si eu niste pozute cu mine asazi,daca reusesc sa aflu cum se face asta.
Pupamiar

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

salutare!
nu am mai scris de foarte mult timp, din lipsa de internet acasa!
dar acum vin cu noutati: am aflat ca bb va fi fetita, este bine, sanatoasa, eu am placenta joasa, la fel ca la sarcina precedenta, dar sper sa fie bine pana la sfarsit! in rest, iau doar materna si atat!!

pentru listuta, puteti sa ma treceti si pe mine, DN 8 amrtie 2006!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cali felicitari pentru fetita! Sanatate multa!

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

Buna fetelor,m-am intors,dupa 4 zile de absenta din cauza netului,,iar s-a stricat,mama lui de net ca m-am saturat!!!!!
in alta ordine de idei,am vazut ca sunt multe fete noi,carora le urez sarcina usoara in continuare si bebei frumosi si sanatosi!
felicitari si pentru fetele care si-au simtit bebeii,am vazut ca sunt din ce in ce mai multe,bravoooooooooooo!
si ptr. fetite si baietei,felicitari!!!!!!!vreau sa stiu si euuuuu!!!nu mai pot de curiozitate.
In rest sunt cat de cat bine,numai ca nasul ma cam deranjeaza si respir greu,bebelul misca mai tot timpul,burtica creste,m-am ingrasat si eu vreo 4 kg,dar eu am 21+ saptamani,si nu cred ca este prea mult,sanii mi-au crescut si ei,acum sunt foarte apetisanti!
va pup CRIS 21+

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

tcelen, tcelen, ce bine ca ai venit ca ne faeam griji pentru tine!!! Ma bucur ca esti bine si eu cred ca e minunat sa iti zburde puiu in burtica toata ziulica, nu ???

Bun venit fetelor noi, sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi, fetelor care si-u simtit falfaiala adevarata de data asta (fara imaginatii!!!) le urez sa se tina tari la suturile bebeilor de acum!!!

iar eu....sunt bine, maine merg la dr. din nou, si sper sa gasesc macar maine, un pui zburdalnic si nu unul somnoros si greu de trezit!!!

Apropos...ati vazut ce pui frumos am ???
Aviz fetelor nou-venite!!!
Iote ici:

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pentru toate fetele interesate:

POLICLINICA POLISANO SIBIUSTR. CONSTITUTIEI 24

TEL: 0269 - 229.866; 215.583; 230247; 234482; 234483; 234486
EU AM FACUT PROGRAMAREA LA PRIMUL NUMAR!

Programarile se fac cam cu 1-2 sapt. inainte, in functie de cerere. Se asteapta mult (eu am fost programata la 19 si am intrat la 20,30) dar ... MERITA!!! Costa 850.000 lei, te duci cu CD, inscriptionatul nu costa nimic, iar mie mi-a scos poze cate am vrut, gratis!!!

haideti fetelor, imbarcarea si la Sibiu cu voi!!!!

Pupici!
Ati vazut, da ? asa-i ca-i frumos??? Ia mai vedeti o data:

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ileana, imi pare rau ca nu te.ai simtit bine… Trebuie sa fi fost tare nasol daca a trebuit sa stai in spital! Dar vesti bune cu infectia – bine ca nu e in urina!!

Serj, am o prietena care tot asa chestii cam ca tine avea, si a luat Citalopram…(un fel de Prozac). Am inteles ca si Xanax e din aceeasi familie, dar primele doua ar fi ceva mai blinde… Dar banuiesc ca stie doctorul tau ce face. Totusi, daca poti, incearca sa faci asa ca sa nu fie nevoie sa le iei.!!

Emotive suntem acuma cam toate, mofturoase si cu nervi, joaca hormonii tontoroiul cu noi. Mie dr mi-a zis sa iau niste chestii de plante – baldrian (un fel de valeriana) la nevoie. E calmant si reduce si tensiunea, poate ai putea incerca si tu, macar e de plante…

Pispi, chiar ma gindeam unde umbli!! Eu ultima criza de nervi am avut-o simbata…

Adar bafta la puiul zburdalnic!! Ca al meu dormea intr-una si dupa ce m-am plins la doctor ca nu misca, nush ce i-a facut, cre ca i-a tras una cu ecografu intr-o coasta, ca s-a zbintzuit si el un pic. Moamaaaa, adar, ce pui frumos faci acolo!!!!

Catrinel
14+

C+ bb mik

Mergi la inceput