Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ati vrut sa scriu mai mult????
Iote na, acu scriu- pai tre sa scriu ca-s nervoasa...

Mai fumatoarelor fi-v-ar tigarile ale dracului sa va fie, ca v-as strange de gat cu mana mea....
Pai hal de mame sunteti voi??? Ce ma intereseaza pe mine ce au facut alte "hahalere" (vorba lui Becali!!!), pai voi nu va dati seama cat rau ii faceti bebelului? El respira prin plamanii vostri, si daca ii dati tutun, tutun inhaleaza!!!
Lasati tigarile si daca nu va puteti caca (scuzati, dar asta e!!!), mancati nectarine, pere...asa fac si eu. Si eu inainte sa aflu eram fumatoare convinsa! Si n-am murit ca nu mai fumez!
Deci, daca mai aud ca fumeaza cineva...fac scandal urat de tot!!!

Uhhhh, ce rea am fost!!! dar cred ca am dreptate! Nu va suparati, e de la sarcina, sunt ...

NERVOASA!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar-asadar te-am enervat rau de tot!
O tigara(sau ma rog,jumatate) nu strica sigur.M-am interesat si,decat sa faci hemoroizi din cauza constipatiei mai bine pufai un pic(doar nu cred ca trage cineva fumul in piept!!!!!).Stii cum este sa faci fel de fel de combinatii gen muraturi-frisca-suc de mere,nectarine-iaurt-varza,ridichi-pere-smantana...si sa nu se intample nimic o saptamana?Nici macar cu supozitor cu glicerina?Este groaznic si simti ca daca te mai chinui un pic,nasti prematur,Doamne-fereste!!!!!!!Sper draga Adar ca acum iti trece supararea,daca tot ai aflat ca fumez doar la nevoie maxima.
Pupici...nu foarte viciati!

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor nu vreau sa va risipesc buna dispozitie ,dar intru in clubul non fumat ,si asta pentru ca nu am fumat si nici nu am sa o fac .Dar Anreea Georgiana ,nu ai incercat sa bei doar cafeluta ,ca tigara nu are nimic a face cu constipatia sau nu .Nici cafeaua nu este indicata in sarcina ,dar hai sa zicem ca din 2 rele il alegem pe cel mai putin rau ,doar bebe sa fie bine Eu stiu ca fumatul duce la nastere prematura la unele femei ..sa nu dati cu rosii cele care fumati.Nimeni nu va vrea raul
N-Shiro ,ma bucur ca ti-au placut pozele mele ..m-am uitat si eu in albumul tau si esti o scumpica ,rochita de mireasa e superba si voi sunteti un cuplu reusit.Ah ,si ca sa iti raspund la intrebare nu lucrez cu Americanu' ,a fost un concurs la ProTV care partial l-am castigat din 2000 concurenti ,au fost selectati 8 ,printre care si eu si de acolo mai departe doar unul singur ,si nu eu Dar experienta in televiziune mi-a facut foarte bine,nu am de ce sa ma plang
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

mai rar dar sper ca nu m-ati uitat
Buna dragele mele burtici,asa de mult scrieti ca daca nu intru cateva zile,deja pierd sirul povestirilor.Acum stau de ceva timp sa citesc din urma.
Bun venit celor noi burticute.
Fetelor intru si eu in categoria celor care fac zgomote pe ,iar despre par pe burtica,vad ca deocamdata nimic nou.
Fetelor,sunt atat de atenta la burtica,dar Bebe nu face nici o miscare.Eu nu simt inca nimic.Astazi,insa mi-am luat stetoscopul si i-am ascultat inimioara,se auzea tare bine.Asa ma linistesc si stiu ca e acolo,doarme la caldurica.
Mai am o saptamana si poate am norocul sa stiu sexul caci nu mai pot de nerabdare.Vad ca deja sunt anuntati baieti si fetite,deci felicitari si sa se nasca sanatosi si frumosi.
Fetelor,vad ca multe dintre voi sunt nervoase,eu pot sa spun ca sunt foarte calma,linistita,chiar nu ma enerveaza nimic.Inainte de a ramane gravida eram o fire iute si ma enervam repede.
Va pupacesc cu drag pe toate
M 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetele ! Va pupicesc pe toate ca sunteti niste scumpici.
adar esti o scumpa si o draguta...tare faza cu fumatul. Si eu am fost fumatoare pana cand am aflat ca sunt insarcinata.Nici nu am vrut sa mai aud de tigari de atunci si fac scandal cand cineva fumeaza pe langa mine...bine asta si de la faptul ca sunt cu nervii rau de cand sunt gravi.
Sa va traiasca bebeii... ce fain de voi ca stiti ce este.Al meu statea pe burtica si nu vroia sa-si arate putica deloc
Deci si voi suteti stresul in persoana ?
Am citit mai in urma ce ati mai scris...sie eu sunt o partoasa si am par pe burtica mai nou...asa ca o linie ce uneste buricul de ....
Va pup si aveti grija de voi !
19+

Mergi la inceput

Draga Maria,in mod normal,daca stai sa asculti prea multa lume sau sa citesti prea multe despre sarcina,o iei razna,intrucat constati ca aproape orice dauneaza copilului.Stiai ca sunt interzise categoric(dupa unii):ardeiul iute,alcoolul(de orice fel),branzeturile moi,icrele,frisca vegetala,fructele cu seminte...?Nu-i asa ca nu mai stii ce sa crezi?
Da,am incercat doar cu cafea si nu a mers.Asta dupa 12 sapt,cand am reanceput sa beau cafea,la indicatia dr. mele.Sa nu-ti imaginezi ca beau litri intregi,dar o cescuta este indicata,mai ales pentru cu tensiune mica sau foarte mica(asa,ca mine).Tot dr. mi-a spus ca pot bea,din cand in cand si in mici cantitati,bere(cu alcool,sampanie,vin,afinata...).Eu,in general,nu pun gura pe alcool insa acum mi-e tare pofta atat de bere cat si de afinata(facuta de mine si tare dulce).Dar totusi,ma abtin.
Cel mai important,in timpul sarcinii este sa gandesti pozitiv,sa mananci(daca poti) echilibrat,de toate(eu nu suport carnea/friptura si nici pestele,din pacate),sa faci miscare pe cat posibil si sa te simti iubita si protejata.Si oricum,daca nu esti fata rea,Doamne-Doamne are grija si de tine si de bebel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

SI EU intru in clubul antifumat!!!!!!!!!!!!!cel mai mare rau ptr. un bebelus,dupa droguri,nu numai ca poate duce la o nastere prematura,dar si la mlaformatii si probleme cu respiratia a copilului!meritati o bataita ,fetele care fumeaza!
MARIAAAAAAAAAA,te-am vazut la protv ,astavara,cand ti-ai spus povestea comica!!!!!!!!!!!!bravoooooooooooooo!
ADAR,ti-am vazut si eu puiul frumos,sa-ti traiasca!nuoroc maine la doctor si sa ne aduci numai vesti bune!aaaaa.si da e minunat sa simt bebelul miscand tot timpul,stiu ca este bine!
pupici la fete CRIS21+

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

se mai plangea cineva(memoria imi joaca feste...)ca nu stie cate luni de sarcina are.Nici eu nu mai stiu,asa de tare m-a zapacit numararea saptamanilor.Daca duminica intru in 16 sapt.,cate luni sunt,4 incheiate?Eu stiu sigur cand l-am conceput pe bebita si anume 9 spre 10 iulie(U.M -26.06).La prima ecografie,D.P.N era 3-4.04 iar sambata, la ultima era 28.03.Abia astept sa aflu ceva mai concret la 3D,vineri.
Lady Hawk,l-ai salutat pe bebel din partea noastra?ce noutati mai are pentru noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Andreea ,chiar ca ai dreptate la cate alimente nu avem voie ,eu mi-am inebunit socrii ca aia nu mananc ca nu am voie ,aia e prea sarata ,aia e toxica si cealalta e prea condimentata .Cred ca saracii nu mai stiu ce sa imi dea ,si cand ma gandesc ca de Craciun nelipsita masa cu tot familionu ,m-as mira sa fiu sunat-a si sa stabilesc eu meniu .Dar fumatu e foarte daunator ,ata stiu ..atat zic .
Tcelen ,merci de urari ...si cand te gandesti ca aveam bebicu in burtic si a trebuit sa stau o zi in picioare ,m-am mirat ca aratam bine pe camera Dar a fost bine si mi-a placut foarte mult tot si echipa de filmari si cei de "La Bloc"
Andreea Georgiana,ce va doriti ,fetita sau baietel ?
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Sa nu simt pupici cu miros de fum !!!!!!!!!!! Nici sa n-aud!
Nu aveti voie sa fumati si cu asta basta! Ce, credeti ca voi sunteti singurele care sunteti constipate? Neee, n-aveti nici o scuza!!!!

Cafea aveti voie dar numai fara cofeina - se gaseste oriunde si e si buna, nu face nici rau la bebel, iar despre bere, va pot spune acelasi lucru: FARA ALCOOL!!!

Haideti ma, ce naiba, chiar vreti sa le faceti atata rau celor mici? Eu nu cred. Sa nu te poti abtine 9 luni de sarina + perioada alaptarii de la vicii, inseamna, din punctul meu de vedere, cu riscul de a deveni cel mai mare inamic al vostru ... ca nu v-ati dorit acest copil ...

Sa ma iertati daca gresesc, dar eu asa vad lucrurile ...

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput