Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna burtici!
Nu am mai intrat de ceva timp, nici nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris. Am intrat sa va spun noutati.
Am fost la eco si se pare ca am o fetita sanatoasa de 6.69 cm!!!
Sarcina merge bine, eu sunt cea care mai are probleme.
Am fost si la dr.meu pt. reteta, numai ca urocultura a iesit bine si a zis ca nu imi da reteta pt. ca infectia nu este si in urina si ca asta e bine. Doua zile am stat in pat cu dureri de cap, dintre care prima zi am vomat continu si singura solutie a fost sa ma tina in spital pe perfuzii. Deocamdata am refuzat, spar sa ma simt mai bine zilele astea pt. ca duminica trebuie sa plec.

Ileana 11+
DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata burticutelooooor!!!!

Sa dea Dumnezeu sa aveti in burtici ceea ce va doriti...bebici frumosi, sanatosi si "sexosi" dupa dorinta...pupe mama pe ei...hihihihi...
Noi abia azi mergem la eco pentru translucenta nucala...ca deh...suntem mai mititei...ne "sexam" si noi mai incolo...

Pana una alta va pupam...
Io 12+ cu bebu_mic

PS: ce bine ca plecam de la jobic mai devreme spre disperarea Cruellei ..adicatelea sefa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari Maria, felicitari Ileana pentru fetite. Ce frumos! Ileana dar cum ai aflat asa de repede sexul? Ai fost la eco 3D? Vezi ca trebuie sa schimbi saptamanile la semnatura ca ai 12 si ceva nu 11!

Lady Hawk succes azi la doctor!

pt toate burticutele

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ete ce bine zice:
? M-am trezit Luni shi m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca?Da? cand am vazut Joi ca vine Vineri ce dreaq? sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera... ?!

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la burtici!!!!
felicitari la fetele care au aflat ce va fi!!! se pare ca si la fetite cresc randurile???!!
tina se pare ca nervii fac parte din tacam
si eu sunt nervoasa si am doi pe care sa-mi revars nervii cu toate ca iau si calmante.
si apropo' de medicamente, pt. ca nu aveam destule acum trebuie sa iau si aspirina impotriva coagularii sangelui, si mai fac si injectii in burtica 1/zi pt ca sa prevenim imbatranirea placentei si sa nu coboare. se pare ca sunt dusa rau...
iar cu parturile.... cred ca suntem toate in acceasi barca
nshiro frumoase poze!!!! lipseste burtica, dar daca pui si o burtica mai mare nu ne suparam
tcelen!!!!!!!!!!!!! unde ai disparut? ai mult de lucru?
pupici si bb sanatosi

18+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ciuf multumesc pentru aprecieri! M-ai emotionat . Keto, finutul, si ale lui surori sunt numai 50 la suta produse japoneze, mamica lor fiind romanca (locuiesc intr-un oras vecin) si sunt botezati in religia ortodoxa, de asta i-am taiat motul. Celalat baietel, Aki este nepotelul si e suta la suta produs japonez.

TweetyGeo asa e, ai dreptate cu bebe ca o zbatere de muschi!! Nu-mi venea expresia potrivita!

Fetelor azi am dat iama intr-un magazin, am probat o mie de haine si am obosit taaareee... Adio muleuri si bluzite, sacouri pana in talie! Mi-am luat un camesoi si un bluzoi... noroc cat de cat cu moda asta a anilor 80 care a revenit... da tare urate mi se par oricum....

Maria sa dea Domnul sa fie fetita, oricum sansele sunt mari daca zici ca nu i s-a vazut nici o proeminenta. Ti-am vazut pozele. Lucrezi cu "Americanu"?

Tina si Serj ma bucur ca v-au placut pozicile

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Laura Ioana ce faina a fost faza cu munca...asta cred ca mi s-ar potrivi de minune mie si la juma` de Romanika intreaga!!!hihihihi...si multam fain pentru urare...va spun maine ce am facut!!!pana atunci...!!!ashea!!!
Ah...inca ceva...io vad la voi iconuri pe care eu nu le am...voi pe cine ati mituit???

Io 12+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mda, partzoase si paroase pe burta – ceee mistoo!! Evident ca fac si io parte din amindoua categoriile.

Ciuf, esti haioasa tare!!!

Apropo de tigari, sotzul meu nu este nici el motivat (sau suficient de puternic) sa se lase… si se ascunde prin tot felul de camere si coclauri, sa nu simt eu. Aseara a fumat in WC si a inchis bine usa, sa nu iasa fumul. Dar – nici fereastra nu a fost deschisa, asa ca fumul a stat bine mersi conservat acolo, si cind am mers io linistita sa fac pisi noaptea, am crezut ca ma impaturesc… si da-i si…

Pe bune, Luizax, TREBUIE sa te lasi de fumat, sau macar sa ajungi la 4 pe zi… Nu doctorul trebe sa te motiveze, ci puiul tau, la care nu vrei sa ii faci rau!!!!

Serj, ce calmante iei??

Lady hawk, bafta la echo, sa ne zici cum a fost!
Pt iconuri: uita-te in stinga la "show entire smile list"

Catrinel
14+

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

catrinel mi-a prescris medicul gine. "XANAX" pt. ca tensiunea mea depinde si de la emotivitate. dar sotul meu este de parere ca ar trebui sa iau un flacon odata ca sa-si faca efectul la mine
pupici

18+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor ce sa mai zic..sa ne luam toate de mana si atat...no comment!Suntem extraordinar de paroase,partoase,mofturoase,nervoase si suntem insarcinate!URAAAAAAAAAAAA!Ce fain!!Aaaa si am uitat! SI CU O MIE DE GRIJI!Va pup!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput