Mamici de martie-aprilie 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 3
TweetyGeo spune:
Bine ati venit Iiris si MP.
Iiris, mie mi-a zis dr. ca e bine sa luam vitamine de la inceputul sarcinii pana in saptamana a 16-a. N-are nimic daca contin si ele acid folic, pt. ca organismul isi opreste cat are nevoie si restul se elimina. Asa ca ia vitaminele, nu mai sta.
Monica, esti aproape de mine cu data nasterii bebelului.
Irina71, nici eu nu vreau peste ca sora mea e peste si e foarte dificila. Nu ne intelegem deloc. Nu e looser, are multe idei, dar daca nu e cineva sa o impinga de la spate se lasa pagubasa si nu mai face nimic. Nu are incredere in ea. Cere mereu parerea altora. Bine, eu nu cred in generalisme. Am avut o colega peste si era foarte ambitioasa. Dar sotul meu e berbec si ma inteleg super cu el si mi-ar fi placut sa fie si bebe tot berbec. Acum sa vedem dupa DNB ar trebui sa fie berbec, dar pot sa nasc mai devreme sau mai tarziu. Oricum, e bebe al meu si il iubesc orice ar fi.
Aida si eu aveam ciclul neregulat inainte de a ramane insarcinata si venea la 40-45 de zile. Asta inseamna ca e posibil sa nasc mai tarziu decat DNB?
Laura Ioana si pe mine ma doare pe jos cand sunt foarte obosita sau cand merg mult pe jos, dar cum ajung acasa ma intind o jumatate de ora in pat si-mi trece. N-am luat pana acum No-spa, chiar daca mi-a zis dr. sa iau la durere.
Cosmina, si eu am inceput sa mananc mult, dar mai ales la servici, iar seara mananc ca inainte si nu vede sotul ca mananc mult. Insa el deabia asteapta sa creasca burta mai mare. Ii place sa ma mangaie pe burtica, sa fie aproape de bebe.
Si mie imi place sa fac bai fierbinti, sa mi se inroseasca pielea, dar de cand am aflat ca sunt graviduta am facut dusuri cu apa mai rece decat de obicei. Am inteles ca de la apa fierbinte creste temperatura corpului si apare riscul de avort.
La mine la servici sunt majoritatea raciti si cum sunt unii nesimtiti si cand vorbesc cu mine se baga in sufletul meu sa le simt eu respiratia urat mirositoare, am luat iar raceala si am inceput sa stranut. Ma doare si capul. Asa ca o sa trec iar la ceiut cu miere si lamaie.
Felicitari pentru fetele care au vazut ce sunt bebeii. In legatura cu numele, eu stiu ca nu e bine sa-i spui pe nume pana la botez si cum sunt foarte superstitioasa, o sa-i spun bebita mea sau bebelu' meu pana atunci, chiar daca aflu ce e. Si nici hainute nu o sa-i cumpar pana nasc.
Tina, te mai rog ceva, trece-l pe Dr. Juncu la cei mai buni ecografisti din Ploiesti. Am vazut ca la alte grupuri aveau si scurtaturi catre capitolele vechi. Daca poti, sa faci si tu. Bine, nu vreau sa te obosesti prea rau.
A, sa nu uit. Toata lumea ma intreaba daca am 4 luni si eu nu stiu. Daca fac 16 saptamani fac 4 luni, sau la 18 saptamani fac 4, ca daca pun 4 saptamani la o luna se face sarcina de 10 luni.
Am simtit si eu o falfaiala mica in burtica, asa ca o zbatere de muschi si cred ca a fost bebe. Dar s-a intamplat doar odata si foarte scurt. Ce nu inteleg de ce nu ma lasa sa dorm pe partea stanga sau pe spate. Eu de obicei ma miscam noaptea pe toate partile si-mi placea sa dorm si pe burta, dar acum tb. doar pe dreapta si cum imi schimb pozitia ma doare jos in dreapta.
Mama ce mult am scris. Nu-mi vine sa cred. Daca ar scrie toate ca mine cred ca n-am apuca sa citim tot. Hai ca nu mai scriu ca ma luati la bataie.
15+
BB mic a lui GEO
Maria28 spune:
Buna dimineata fetelor ,am fost ieri la echo si mi-am vazut bebelina 

,se pare ca nu are nimic proeminent intre picioare ,doctorita s-a uitat 20 min ,dar nimic ,nici nu statea la poze ,se misca intr-una ,de abia a reusit sa faca niste masuratori.Dar eu sunt fericita fiindca am o poza cu fetisoara ei ,seamana cu tatsu
Cat despre carucior ,mai astept sa fiu sigura ..nu vreau sa imi fac sperante pana nu stiu sigur .
Irina71 ,sa stii ca eu nu cunosc nici o fata in zodia pesti si uite ca bebe a nostru a fost programat
,stiu doar un tip ,care a ajuns la varsta de 30 si avea masina ,bani si era un om pe care puteai sa te bazezi ,era serios ..in rest nu stiu ce sa mai spun .Parerea mea e ca te nasti cu ambitia ,daca nu ,nu .Eu sunt leu ,si ambitioasa am fost de cand ma stiu ,nu la note sau mai stiu eu ce ,dar ce mi-am pus in cap am facut .Copii trebuiesc invatati de mici despre viata si nu neaparat despre scoala ,aici sta secretul .Trebuie sa ai rasplatesti pentru fiecare lucru bun ,si atunci isi dau seama ca pentru fiecare lucru ei trebuie sa dea inainte de a primi .Asa am fost eu invatata si tare bine mi-a prins .Toti copii indiferent de zodie sau sex ,au sanse in viata sa ajunga cineva. Si daca vrei ,eu sunt o impatimita a zodiacului
,dar inca nu am descoperit o zodie buna ,toate au calitati si defecte
.Sper ca ti-am mai ridicat moralul ,pupici 
19+
Maria28 spune:
Tweety Geo ,daca ai 16 sapt ,asta inseamna 4 luni cu o prob de +-10 zile ,depinde cum ti-ai calculat DN ,de la ultimul ciclu sau stii sigur cand a avut loc conceptia?
19+
mamaariadna spune:
Buna dimineata la gravidute!
Kim, ce bine ca bebelul e asa de bine si de voinic! Te cred ca te simti minunat. Am uitat sa te intreb, tu ce ai dori mai mult, fetita sau baiat?
Eu am saptamana viitoare 3D, sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa aflu ce este.
Fetele cu spalatul in dus sau cada, nici eu n-am auzit pana acum nimic contra baii. Eu de cand ma stiu fac baie in cada, si in sarcina nu am facut niciodata exceptie...la fiecare doua zile o baie calda, nu fierbinte ca nu-mi place. Ca doar inotul e cel mai recomandat sport in sarcina, si e tot in apa...care poate nici nu e asa de curata ca acasa.
V-am pupat,
Ariadna,
18+
Laura Ioana spune:
Patru luni se implinesc la 18 sapt si un pic. Pai am implinit 3 luni la 14 sapt si ceva (am intrebat medicul). O luna are 4 sapt si jum, nu doar 4 sapt.
sunteti tari fetelor cu parturile
Adevarul e ca e neplacut si asa patim noi gravidutele: toate cele rele se aduna si le facem acum
Si eu inca ma feresc de sotul meu (suntem impreuna de 13 ani) si sper sa nu patesc precum Ciuf![]()
Felicitari fetelor care stiti deja ce aveti! Moaaama ce de baietei!
Bine ati venit Luiza si MP si sarcini usoare!
Laura
16+
Puiutul meu
Cat spune:
'Neata burtici!
Bine ati venit Luiza, Liris si MP!
Sarcini usoare si
sanatosi si frumosi!
Kim ma bucur mult ca totul e bine la voi!
Maria28, felicitari pentru fetita! Parca fetita va doreati, nu?
Eu n-am apucat sa citesc tot ce s-a scris in ultima vreme, alergam dupa mobila ca vrem sa facem niste schimbari pana vine bb2.Sunt cam obosita dar bebe e bine, l-am vazut si eu ieri, creste si corespunde perfect varstei de 18 sapt, dar tot "rusinos" a ramas, nu vrea sub nici un chip sa arate ce are "acolo". Daria isi doreste tare mult surioara si se joaca cu burtica mea si il/o striga pe bebe "Ana!Ana!", i-a ales si nume
.
pe burtici,
Pozele noastre
Piscotel mititel
Catrinel
18+ si
Daria Maria
liris spune:
Ciuf, Aida, Cat multumesc ptr primire.
Datele mele sunt deci: DN 27.02.1974, UM 25.07.2005, DPN 1.05.2006.
de la UM 10+
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Maria28 spune:
Cat ,multumim ,da ne dorim o fetita ..sa speram ca nu s-a inselat doctorita la echo ,mi-a spus ca mai sigur dupa 22 sapt cand bebe o sa fie mai mare
.Oricum sunt ff fericita ca i-am vazut nasucu ,guritza si ochisorri ,a fost superb 
![]()
19+
Tina_Welsh spune:
LUIZAX imi cer scuze ca nu esti pe listuta si imi cer scuze ca am uitat sa iti spun si motivul pentru care nu esti!NU AM DATELE TALE!mi-ai spus ca ai o sarcina de 14 saptamani si atat!Zi-mi macar un UM un DN ceva ok?
SI sorry. SI las-o mai moale cu tigarile.EU fumam 2 pachete pe zi inainte de sarcina si sotul meu la fel.De cand am aflat ca sunt insarcinata ne-am lasat amandoi!
ANDREEA GEORGIANA si eu am aceasi problema.DIn pacate nici nu pot sa le tin ca ma doare burtica foarte rau.SI unde ma apuca le dau!Asta e!Ce sa fac!Sotul meu rade de mine de se prapadeste!![]()
![]()
![]()
![]()
CIuf..te mai intreb odata( treia oara)Vreo pe listuta?DA-mi datele tale!Nu de alta dar sa stim si noi care cum suntem!
Mp, sa iti traiasca baietelul mareeeee si frumos si sanatos!
Doina CEl felicitari si tie pentru baietel si sa iti creasca mare si voinic!
Lumysti bine ai venit!Sarcina usoara si bebel mumos!
Liris imi cer scuze pentru intarziere.Acum esti pe listuta!
Kim la fel e si la mine.Sotul cand imi mangaie burta zice,"fetita lu tati"si eu zic "baietelul lu mami"Acum ce-o fi sanatos sa fie.Noi il/o asteptam cu inima si bratele deschise!Si sa stii ca eu m-am ingrasat mult de cand sunt insarcinata si mai ales ca eram grasuta si inainte!Eh..cu toate astea sotul ma gaseste mai atractiva acum cu burtica in fata!E asa haiosss!SI deja numai am nici o forma!Sunt scandura dreapta dreapta!
Nshiro, super pozele!Nunta ta a fost un vis!!Pe 22 ar fi si una si alta cred!Depinde de fiecare zodiac in parte!Al meu sot e pe 21 decembrie!Unii zic ca e capricorn altii zic ca e sagetator!Acum poate nasti si tu 2 zile mai devreme de 22 sau dupa 22![]()
ca sa fie definita zodia!SI felicitari pentru miscarile lui bebe!
TweetyGeo, ti-am adaugat medicul!Daca te uiti mai bine pe listuta noastra o sa observi ca avem si noi capitolele vechi!Sa ma anunti daca le-ai vazut
!
Cat, tu ce mai faci?
Maria28 felicitari.Sa adaug caruciorul roz?Sau mai asteptam?
TCELEN tu unde esti domnisoara?
Imi cer scuze ca m-am intins atat dar am vrut sa va raspund la fiecare!
Acum sa va zic si eu...in afara de scurgerea maro pe care o am si n-am mai facut nimic zilele astea,am o durere de mijloc de ma urc pe pereti.Si parca nu ar fi de ajuns AM NERVIIIIIIIIIIII!Sotul meu nu stie ce sa mai faca sa imi intre in voie si nimic!Ati patit si voi asa ceva?
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

sau