Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Aoleu,acum am vazut ce a scris Irina71 in capitolul celalalt.Si noi ne doream fetita,ca deh,avem deja un baietel.Dar cand ne-a zis ca e baietel a fost foarte fericita pentru ca era sanatos si pentru ca Vlad era in culmea fericirii ca o sa aiba un fratior cu care sa faca baita "ca barbatii".
Si inca ceva...Eu sunt pestioaica si parca parca si la mine in frunte e scris loser. Asa ca nu fi sigura ca daca e fetita va fi mai bine.Asa suntem noi,pestii, mai artisti.
Si tu stii ca eu vreau ca baietelul meu sa se nasca in zodia pestilor chiar daca DPN-ul e in a doua zi a zodiei berbecului?
Oricum cred ca rugaciunile la Dumnezeu sunt cele mai importante;fetita sau baietel,leu sau peste, e puiutul mamei si trebuie sa il iubim si sa ne rugam pentru binele lui.Loseri sau neloseri suntem toti oameni!
Iliescu a fost presedinte si e peste( a nu se intelege nimic din asta;e doar un exemplu ), si lista loserilor poate continua.Conteaza educatia si ceea ce este in capul si in sufletul acelui peste.
Hai gata ca deja scriu prea mult pentru prima zi...Sa nu va plictisesc. Ma duc sa imi culc puiul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

AdaR, TE ROG din suflet sa-mi trimiti si mie cat mai multe informatii despre clinica POLISANO: adresa, numar de telefon, programul, cu cat timp inainte trebuie sa te programezi etc.

Eu sunt din Brasov si as vrea f. mult sa fac si eu ecografia 3D-4D.

Astept cu nerabdare raspunsul tau!

Multumesc ,

Lumy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Tina Welsh, vreau si eu pe Listuta!

Datele mele sunt: D.N. 29.06.1980, U.M. 5.06.2005, D.N. bebe 12.03.2006

Multumesc,

Lumy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Si pe Liris ai uitat s-o treci pe lista :)

12+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Monica si alte fete care nu isi trec virsta sarcinii la semnatura, am si eu rugamintea sa treceti totusi ceva, acolo, ca sa stim si noi in ce saptamina sunteti, pliiiz... Asa e mai usor sa vad la cite saptamini ai aflat tu, de ex, ce sex are bebelusul.

Unele fete au conexiune mai slaba la internet, si nu le este foarte la indemina sa dea un click ca sa vada tickerul cu virsta sarcinii...

E foarte simplu, cind inchei mesajul treci saptamina inainte sau dupa nume, si gata. Multzam

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

N-am apucat sa citesc chiar tot ce ati scris in ultimele 2 zile dar ard de nerabdare sa va spun ca l-am vazut din nou pe bb (si apoi dau fuga sa vad ce mai faceti).

Am fost azi la o clinica privata unde mi-a facut niste teste de depistare a malformatiilor (translucenta nucala), rezultatul o sa-l am peste 7-10 zile, dar nu cred ca tb sa-mi fac probleme, e vorba de anomalii genetice, la noi in familie nu sunt cazuri. Mi-a luat niste probe de sange din deget si mi-a facut echografie, din nou l-am vazut pe bebelica, am noroc ca pana acuma tot din 2 in 2 sapt l-am vazut, si creste voiniceste..., e un scumpic, dormea si apoi aparatul l-a trezit si a inceput sa-mi faca cu manuta, dr i-a masurat ceafa, corpul, pana si nasucu', din nou i-am vazut si auzit inimioara.

Peste exact o luna merg la o alta echo si speram sa aflam ce este, sotul zice ca e fetita, eu zic ca e baietel, dar orice-ar fi e bine, suntem tare incantati.

In pretul analizei de astazi intra si o echo 3D care o voi face in ianuarie de ziua mea (o sa ne dea si un DVD amintire cu bb, si o sa vina si tati sa-l vada pe bb live). M-a costat 400 de cad, sper sa-mi deconteze macar o parte asigurarile. Daca nu, asta este, bb merita oricat.

Mi-am gasit niste pantaloni de graviduta, extra small, de-aia cu elastic pe burtica, mortali de tot!

Ne-am bagat deja in cheltuieli, un nou pat sa se odihneasca mami cum trebuie, o masina de spalat... si mici jucarii de plush pt bb (nu m-am rabdat!).
Va pupa o fericita

12+

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutate burtici!

Eu cred ca ieri l-am simtit pe bebe . Stateam linistita la calculator, cat se poate de relaxata si la un moment dat simt ceva in partea de jos a abdomenului ca o gadilare, ca o falfaire, nu stiu exact cum sa exprim... Si azi dimineata la fel. Chiar vorbeam cu mama si imi spune ca tre sa il simt asa ca un soricut. A fost tare simpatica...

MP bine ai venit si felicitari pentru baietel! Se pare ca se ingroasa lista cu cavaleri... si numai o printesica...

Eu am visat asta noapte un vis taaare ciudat. Parca eram la mare si a venit un tsunami maare de tot insa nu prea puternic, astfel incat doar copiii erau luati de apa si numai adultii supravietuiau. Apoi a dat un inghet si au inghetat pe loc toti copiii aia care se zbateau sa scape. Eu eram bucuroasa tare ca putusem sa fug si ca bebe al meu inca nenascut nu fusese luat si inghetat de ape. Si parca mi-a zis o tanti ca asta e pedeapsa de la Dumnezeu pentru copiii neascultatori si alintati care s-au inmultit foarte mult in ultimul timp Apoi parca dintr-odata nascusem si aveam un baietel frumos tare si il pusesem intr-o geanta de voiaj si ma pregateam sa plec la aeroport. Din cand in cand mai deschidem fermoarul la geanta sa vad daca doarme sau s-a trezit. Aveam multe bagaje dar aveam grija in schimb sa nu puna nimeni vreo geanta peste geanta cu bebe al meu. Si la un moment dat realizez ca il nascusem de doua zile si ca inca nu-i dadusem san.... Si m-am trezit

Eu nu inteleg de ce nu faceti voi baie fetelor. Unde scrie ca e interzis? Si cum adica cu un dus nu se duce murdaria? Da cata murdarie se depune intr-o zi? Eu nu prea le am cu baile, nu-mi place fierbinteala si aburul dar o data pe saptamana tot ma lafai o ora in cada cu saruri, spume si reviste.... si apa nu fierbinte ca nu o suport de mic copil (ma tinea mama pana eram rosie ca un rac si urlam ca din gura de sarpe). Japonezii fac baie in fiecare zi si din aia fierbinte rau (asta e adanc inradacinat in cultura lor) si nu am auzit sa pateasca nimeni nimic... da vorba aia "cate bordeie, atatea "obiceie""

Stie cineva 22 martie ca atat e D.N. a lui bebe ce zodie e? Pesti sau berbec? Normal ca cel mai important e sa fie copilul sanatos, dar le inteleg perfect pe fetele care au preferinte la zodie! Eu sa nu vad barbatii berbec! Puteti sa ma certati, urecheati si alte pedepse dar nu-mi plac si pace! Daca era o zodie in care sa nu vreau sa fie copilul meu in caz ca e baietel, berbecul era singura.... . da cum vrea Doamne Doamne!

Aaaa, domnul meu frate ca sa nu plece fara sa lase urme in stilu-i caracteristic (de fapt el a vrut sa stearga toate urmele) mi-a facut un pustiu de bine si dupa ce si-a copiat pozele lui din calculator a sters tot folder-ul unde erau si pozele mele de graviduta, cu evolutia burticii in fiecare saptamana . Zilele astea m-am pus sa fac curat pe la albume si sa pun poze cu burtica si mai pune daca ai ce !!!!! Noroc ca mai aveam intr-un folder separat cateva poze de pe la inceput... Pun link-ul aici, sunt si albume mai vechi pe le-am mai retusat...

http://community.webshots.com/user/rocsana111

16 saptamani

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Bun venit noilor gravidute!

Acum am terminat si eu de citit ultimele pagini.

Cu pilozitatea pe burtica, va dau dreptate, am remarcat si eu de cateva zile, e mai mult decat un pufulet, dar nu indraznesc sa ma epilez de teama sa nu ma fac ursulet.

Asa cum am anticipat vinerea trecuta, am prestat si noi la sfarsit de saptamana si a fost super. Trebuie sa recunosc ca ma simt f bine si deloc complexata de forma care a luat-o corpul meu. Eu zic ca si gravidutzele sunt sexi, depinde cu ce ochi vezi lucrurile, iar sotii care vad lucrurile diferit eu zic ca sunt speriati, neobisnuiti- si nu se vor linisti decat cu ajutorul nostru (in functie de mesajele pe care noi le transmitem). Eu mananc atat cat imi cade bine, sigur o sa ma ingras de nu o sa ma recunosc, deja m-am facut cum n-am fost niciodata, dar dupa nastere o sa ma chinui sa slabesc si gata.

12+

KIM & my baby

Mergi la inceput

kim,

vezi ca esti in 13+, nu 12 :))

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Rocsana, felicitari pentru miscarile lui bb. Sa fie un copilas sanatos si a va aduca numai bucurii. Simt eu ca va fi si frumos. Asa ca tine. Ca tocmai vazui pozele si pot sa spun ca mi-au placut la nebunie. Mai ales cele cu florile de cires, alea sunt nemaipomenite.
Si ca sa nu mai zic ca m-am indragostit de prichindeii de pe acolo. Sa inteleg ca unul e finutul. Ceilalti cine sunt?
Si acolo se practica taierea moptului la baietei cand fac un anisor?
Eh, vezi ce de intrebari... Cine te-a pus sa pui pozele?
Pupicei si noapte buna,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput