Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acuma am citit
Polux iti suntem alaturi orice ai avea nevoie !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic.
liliana, , imi pare tare rau.
olivia, ma gindesc la cresele de aici si pentru nimic in lume nu mi-as mai duce copilul mai devreme de 3 ani (cel putin) intr-o comunitate. probabil va trebui sa-ti gasesti pe altcineva. nici eu nu i-as da salar mai mare lui mp, ci altcuiva. evident ca-i tzatza, dupa atita timp de stat cu uka, macar de dragul lui ar fi trebuit sa aiba alt comportament iar tu te-ai comportat bine, io ii saream la beregata.
roxana, la noua la culcare? ok, fii fresh ca -virgula- cu atitia muci sigur te stresam iar cu intrebarile.
ilinca a vomat astazi de doua ori, prima data din cauza mucosolvanului este un pic amarui si si-a facut greata si acum, in seara asta, am pus-o la culcare, a scincit putin, nimic semnificativ, am auzit-o tusind dupa care liniste. cind am mers la ea s-o invelesc, dormea intr-o balta de voma! am schimbat-o si pe ea si lenjeria si a adormit in 3 secunde. cine stie cite treziri imi da in noaptea asta, avind in vedere ca are stomacelul gol.
laura, nu am mai cintarit-o, in jur de 10 kg, dar la fel , o simt la mina ca s-a mai ingreunat desi sincer nu stiu cum, ca maninca cam in jumatate din ce minca cam acum o luna.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

buna seara si de la noi

stiu sunt data absenta de fff mult timp, dar am fost alaturi de voi si v-am citit pe fuga, am mai vorbit cu fetele
ma bucur din suflet pentru raliyarile puilor vostrii si ca sunteti bine

copilul meu e la Londra pentru o perioada ca noi ne mutam - Doamne ce m-am mai saturat de mutat , dar ptr el o sa fie mai bine acolo decit aici in Ungaria.

ref POMPITA DE NAS de care toate rideti si ati ,sarit, pe biata Daria...hihiihi...aici in UNgaria se vinde la farmacie, la orice magayin cu produse ptr copii etc. E in mare verva si ....prietena mea din State cit a locuit aici a utiliyat-o cu succes. Cind a venit dr la Alex l-am intrebat si mi-a spus ca da aici in Ungaria se desfunda nasul cu asta. Doamne ajuta nu s-a mucit copilul meu asa de rau, dar cine stie daca era in faya de nedormit, respirat..etc daca nu o cumparam si eu.

trebuie sa fug.....sunt la sot la birou...puteti sa vedeti ca pe tastaura ungureasca nu am gasit literele toata....de asta nu-mi pare rau ca parasesc aceasta tara........limba asta ma omoara

inaca o data numai bine si revin.......

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bunny - ce bine ca sunteti bineee ! Of, sper sa ne mai scrii dupa ce rezolvati mutarile ! Ref la limba, iti dau dreptate, io nici acum nu stiu scrie Succes si spor la lucru si sa reveniti pe frontul DC !

Fetele ai caror copii au vomat, ma credeti ca io de asta m-am saturat cel mai tare, de vomari, deja ma apuca criza si panica numai ce`o vad mai ciudata sau cand isi scoatelimba io deja sunt la 3 m de ea Ca sa nu zic ca m-a apucat mania cumpararii lenjeriei de pat, ca nu le mai pot vedea pe alea ... spalate !

Kim - cum e cresa acolo ???

tuturor, dar mai ales lui Polux !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc fetelor pentru ca-mi sinteti alaturi ...
Eu cit am lipsit de pe aici..am fost la prima clasa de gym...nu am facut in viata mea 1 ora ...sint stoarsa..si m-as culca putin :)...Este prima data cind pe propria piele simt ce inseamna recomfortare prin sport..stiam ca exista ..dar nu o simtisem pina acum...
Cind am vorbit eu ieri cu Liliana ..nu era nimic nou..s-a intimplat ce intre timp?
Alice eu vreau ...dar ce faci cu Andrei? :)))
Revin sa va povestesc despre cresele de pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salut!!!!
am intrat numai sa va salut ...sunt tare trista pentru Liliana ...
Condoleante Liliana !!!plang si eu alaturi de tine ..mai mult nu pot sa spun !!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana,condoleante mele stiu si inteleg prin ce treci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Of, am intrat si eu sa vad ce mai faceti si numai vesti triste vad!

Liliana, mamica atit de incercata, suntem alaturi de tine. Multa, multa putere iti urez si plang si eu alaturi de tine.

Olivia, cred ca iti este foarte greu cu Luca. Si eu as opta pentru o bona, dar stiu ca este foarte scump acolo. Sper sa gasiti cea mai buna solutie pentru Luca. Iar pentru mine cea mai buna metoda de relaxare este o ora de topaiala. Imi sar toate probleme din minte.

Bunny, bine ca sunteti bine si spor la mutat. Te asteptam cu vesti din casa noua!

Muci, muci, se pare ca revin si la noi. Deocamdata in cantitati mici si sper sa ramana asa. Eu folosesc cu succes ulei de eucalipt in candela.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

BUNA SEARA!

Liliana, sincere condoleante!

Azi am fost in verva si am facut curatenie dupa ce m-am intors de la scoala...adica acuma, seara, dupa ora 8, am intors jumatate de casa cu fundu-n sus...ma mir si eu de unde energie...cred ca de la ceaiul de ginseng pe care l-am baut candm-am intors...

Kim, nasoala faza cu bona...te-ai mai gandit ce faci cu Luca?

Mamagiuliei, asa am simtit si eu initial vizavi de lenjeriile vomate de Sofi, apoi mi-a trecut, am zis ca totusi e copilul meu si e asa curata...nu a vomat decat de 3 sau 4 ori toata viata ei...ii ies maselute si nu vezi balute la gurita ei...e un copil tare curat... daca vede o frimitura pe parchet, ma strigasi mi-o arata!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ah, am uitat ceva: maine merg la Metro, sa fac aprovizionarea cu alimente de inceput de luna...pana la urma, dau voie cu copiii inauntru sau nu?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput