Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

am inteles... cam asta a fost problema si cu prima nanny a noastra... a vrut s-o taie la familia ei acolo... desi copiii ei erau in italia... in fine... sper sa gasiti o varianta cat mai buna pentru voi si pentru Luca.. dar daca incerci sa ii plusezi la salariu?... nu stiu, zic si io..

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara,sa nu ma dati disparuta ca n-am disparut inca...
Oliv imi pare rau ca pleaca MP,ce faza nasoala a facut...sper sa gasesti pe cineva repede repede sa nu-l duci la daycare pe Uka.Pupam
Liliana iti doresc multa tarie si incredere in Dumnezeu,o sa se rezolve toate.Stiu ca e greu cand esti departe,si eu simt la fel chiar daca sunt in aceiasi tara si la doar 400km de ai mei...sanatate multa si recuperare rapida cat mai curand.
In rest,fetelor m-ati distrat cu pompita voastra de dezmucizat cupiii,imi si inchipui aspiratoru in priza si copilu cu furunu-n nas
Laura Alex are vreo 12 kile...nici eu nu stiu daca or fi multe,or fi putine,cert e ca aluat in greutate f putin de la un an,dar de mancat mananca bine asa ca nu ma plang
Si sa nu-i fie de deochi isi cere singur portia de lapte seara si dimineata si spre uimirea mea bea cate 240ml,si mai cere cateodata"apte mama apte".Nu lapte de vaca,ci numai Humana 3...ei pana la majorat o bea si el lapte de la doamna vaca.
Papadie ce e cu voi?Felicia?
Nici o mamica noua de bebedoi sau bebetrei?Carmen?
Am pus pozele,le puteti vedea in albumul Alex sept-oct 2005 la adresa:
http://community.webshots.com/user/piscotelu
Ma duc sa mananc ceva si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca si asta era o varianta ..dar nu vreau pentru ca nu a fost cinstita si corecta. As fi oferit bani mai multi evident..dar nu ei.
Acum sint in dilema...sa mai aduc pe cineva din Ro(varianta de care m-am cam saturat), sa -l duc la o cresa la cineva acasa, la o cresa normala (dar astea au liste de asteptare)...sau sa gasec o nanny?
Daca as stii care-i cea mai buna solutie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am citit din urma...m-ati bine dispus cu pompita.si aspiratorul..uite pe asta n-o stiam!
Dana...suspectii nu i-am descoperit eu ..ci sint numele celor care au deschis conturile...dar cica se poate sa fie false...Acum am o gramada de acte de facut..
Andree B...nu esti ametita..este a doua oara cind am probeleme...dar acum este mai garv si tebuie raportat la toate institutiile..inclusiv la FBI.
Carmen..daca avea raluri si infectia trena de mai bine de 2 saptamini..era clar ca se suparinfectase si trebuia antibiotic. Roxi se referea sa nu sarim cu antibiotic din prima
Monica , eu nu i-am facut nici o decalotare si nici nu o fac...Se rezolva de la sine prin crestere...dar vad ca-n Ro au un fix cu chestia asta...Daca are predispozitie la fimoza o s-o faca oricum ...Problema este daca intr-adevar are infectie urinara sau nu... Depinde ce intelegi tu prin rosu...si-n alta ordine de idei...daca jetul urinar este continuu...nu are fimoza...Cit priveste atingerea "obectului" ..asta nu inseamna nimic..Luca o face de cite ori este dezbracat..isi descopera corpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Kim, dar de ce nu cauti o nanny autohtona, de a voastra de acolo ? De ce aduci din Romania ? Si daca-i pe asa, pot sa vin eu ? Ca tare as pleca de aici ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Olivia doamne ce timpita MP.........ce faza de 2 lei! eu cred ca in locul tau ii si ziceam vreo doua! da nu a stat in casa cu voi cateva luni? ce, ii cadea ceva sa zica? uffff.....imi pare tare rau draga mea, sper ca "tot raul sa fie spre bine" (cu toate ca stiu ca asta nu te ajuta cu nimic acum!) de la noi!
Liliana, ceva vesti?
Laura, nici al meu nu prea a mai luat in greutate da nu ma stresez, vorba Adinei......maninca de rupe si nu sta 2 sek locului. oricum acum au o medie de crestere in greutate in jur de 200g/luna, asa ca greu se mai "simte" ceva. eu imi dau seama cind il iau de pe jos si e ca fieru'!!!
ma duc la nani ca io dau trezirea de dimineatza as usual.
va doresc o noapte linistita si o zi frumoasa schimbul III!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

da, m-am mai linistit...
apropo de descoperit putica..LUcas o tot descopera pe a lui Rares...cum il vede pe asta dezbracat ,zici ca e la gala desenului animat...mai tineti minte?motanul ala de se arcuia tot inainte de a ataca ?...
ei fac baie imp0reuna ca sa fie distractia maxima:)
pup la toate fetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

din pacate vestile lilianei nu sunt bune deloc. sa-i fim alaturi.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - nu-mi vine sa cred ce nesimtita a fost ... dar stii ce, eu ma gandeam la cresa aici in Romania de pe la 2 ani, asa ca acolo cu conditiile lor ... eu zic ca va fi foarte bine , sincer !

Na, ca sa va linistesc, va prezint "monstrul" de vreo 200 de grame, din plastic incolor, inodor si cu asta inchei subectu`de groaza
Vin imediat pozele, in vreo 10 minute cred, tot pe aici:
http://community.webshots.com/album/467394879OAWjjv

O seara frumoasa va dorim, schimbului 3 o zi frumoasa si asteptam vesti bune de la Polux !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Liliana, !!!!!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput