Copilasi de iulie-august 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Noah bine, acuma credeti ca cine stie ce dementa sunt de dau cu aspiratoru` in nasu` fetei
Gata, nu va mai zic nimic despre aventurile dezmucelilor oradene (ca vad ca numa`la noi se practica )
Fetele, voi folositi ochelari de protectie pentru stat la calculator ???
Chiar, vaccinu` antigripal il facem au ba ???
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Daria, ochelari de protectie? Cum is aia? Io am un ecran de protectie obosit, da' se spune ca la calc astea noi monitoarele is low-radiation. Cica te protejeaza...
Monicule, io vreau sa fac antigripalul, dar astept sa vad cand incepe campania de vaccinare. La noi este inclus in pachetul medical oferit de firma.
Hai ca am plecat acasa. Va pupu!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
philip spune:
daria, mie mi-a prescris dr niste ochelari pt citit care au si pelicula aia de protejeaza pt calculator. albastrui-rozii, asa in ape, cred ca la asta te referi. mi-a spus sa-i port daca stau mai mult de juma de ora la calc, evident stau mult mai mult, dar nu=i port. mai nasol e ca in mom cand imi simt ochii tare obositi si incerc sa-i pun ma incomodeaza si asta pt ca nu-s obisnuita cu ei. daca i-as purta mereu...sper ca la astia te refereai si n-am vb prostii
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Azi sint cu gindul departe...deci sint dusa...toata seara mi-am dat stomacul la intors..asa ca nici nu ma mir...'
MP pleaca..si eu nu stiu cu cine o sa stea Luca...Pentru voi poate fi ceva banal...o sa-mi spuneti ca nu a murit nimeni pt ca a mers la cresa....si totusi ma doare sufletul..este inca mic..si dupa ce ca-l vedem doar 3 ore pe zi...o sa ramina si pe miini straine..s-a dus cu plimbarea in aer liber (la virsta asta stau doar inchisi). Cel mai mult ma preocupa cum o sa doarma..stiti ca el are un somn iepuresc..si numai la el in pat...Cum o sa nu se miste nimeni...ca el sa poata dormi...daca nu doarme ...nu o sa doarma nici noaptea din cauza de oboseala....
Stiu ca voi gasi o rezolvare..dar acum simt ca...
mitzura spune:
Salutare fetele!
Cu greu mai apuc si eu sa intru pe aici si sa va mai zic o vorba despre noi, nici n-a inceput bine anu si o dau din colt in colt cu timpu....asa-mi trebe daca am decis sa ma intorc inapoi la servici. Chestia e ca imi si place ce fac, dar imi ramane putin timp pentru Tudor, casa, DC...
Despre noi - alea bune intai:
Vorbeste tot mai multe si mai bine, zice cheia, ghia (ghinda), iaba (iarba), ochii, tati, cate (carte), ca sa le enumar doar pe cele mai noi, pe langa cele vechi. Tine minte chestii de ne uimeste, a invatat sa puna apa la flori (se face ca...), e un nazdravan
Cele rele - mucii A facut iar o repriza, fara febra fara nimic, nici nu m-am mai dus la doctor, si nici nu i-am dat nimic in afara de demucizat, cu scandalul si ineficienta de rigoare. Aseara s-a inecat atat de rau in somn de la muci incat a inceput sa tuseasca si intr-o secunda a vomat in jet tot ce papase seara. Nu va spun ce a fost pe la noi aseara, eu eram plina pe bluza, pe jos pe covor, pe el...
Asa ca azi cand am auzit de pompa minune a Dariei, am sarit ca arsa, ca vreau si eu, dar incet incet am realizat ca ea se referea la aspiratorul de facut curatenie si acum parca nu mai sunt asa dornica sa imi fac rost de ea .
Ok, haideti ca s-a sculat nu mai pot sa stau
Liliana, multa sanatate tatalui tau!
Gabi, ma bucur mult pentru ce au zis doctorii!
Laura _Oprescu spune:
fetele,
am o intrebare:la ce greutate au ajuns copiii vostri? pentru ca ori cantarul meu e aiurea ,ori Lucasu nu a mai luat in greutate...si am o indispozitie teribila pe chestia asta.La dr merg abia cand face 15 luni ..deci mai am o luna..
Olivia, cand pleaca MP? nu trebuia sa stea un an?
alice2004 spune:
Oaaa, problema de problema mucii astia ! Deja copilul meu a facut fobie si cind ma vede fuge de mine ca stie ca mama e rea si il chinuie sa ii scoata mucii sau sa ii puna picaturi in nas !! Nici vigantolul nu mai merge sa i-l dau si la asta nu mi-a facut niciodata figuri !! Noroc ca am citit pe aici pe undeva de o mami care avea aceeasi problema si a rezolvat-o punindu-i picaturile pe una bucata de pufu ... asa ca am purces si noi la aceeasi metoda !
Picaturi nu mai merge sa ii pun si ma doare inima cind il vad cum se chinuieste sa respire, asa ca am cumparat de la farma spray de nas si am avut ceva mai mult succes ... cu prima nara, caci cu a doua a fost din nou chin - deh, s-a prins copchilu ca vrem sa il pacalim si gata !
Asa ca i-am tras o caciula pe ochi si pina ce s-a dezmeticit el ce si cum, i-am pulverizat sprayul si in a doua nara !!!
Acum se distreaza cu un volan de jucarie pe care i l-am cumparat azi din cora ... care scoate tot felul de sunete de masina ... si cu o carticica pe care am dat o gramada de bani si care piuie !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Si ca uitam ... ma abonez si eu la pompita magica a Dariei !!! Vreau si ioooooooo !!! Da' nu aspirator, ca d'ala am !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
AncaMaria spune:
Olivia, sa inteleg ca nu i-au prelungit viza... nasoala treaba si te inteleg ca si io am trecut prin asta... si o sa mai trec ca si noi trebe sa prelungim viza in noiembrie la MP a noastra...
Dar daca luati o alta nanny locala?
Daria, pe mine nu ma intereseaza pompita... da ma intereseaza unde gasesc cizmulite din alea de cauciuc... la orice magazin? ca parca vad ca o sa avem si noi nevoie cand venim in ro... ca aici si daca ploua o saptamana nu vezi o balta pe strada... de aia nu am in dotare..
http://community.webshots.com/user/aneagu100
kim222 spune:
Nu nu este vorba ca nu a primit prelungirea de viza...sint asa cu pata pusa pe toti romanii...scuze...cica ai ei copii nu se mai descurca singurei...si a decis sa plece..dar nu-mi spunea si mie ...daca nu mi se parea mie ceva ciudat...s-a incurcat in minciuni si atunci am luat-o la intrebari...si mi-a trintit-o...Ei daca m-ai luat asa repede..iti spun ca da vreau sa plec...Am simtit va rog sa ma credeti ca as vrea s-o string de git..de draci...de frustrare...acum o saptamina cind am trimit actele am intrebat-o...mai vreti sa stati si daca raspunsul vine negativ? Si mi-a raspuns evident ca vrea..unde-i este mai bine decit aici? Asta a fost un citat....
Dar nu vreau sa va inebunesc cu problemele mele..fiecare trebuie sa-si duca necazurile...