Copilasi de iulie-august 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEABANICA spune:
Daria,pai io-s convinsa ca nu gasesti nici in Buc asa ceva...cred ca s-ar beli doamnele farmaciste la mine,hihi,da chiar o sa intreb pe la farmacii azi,numa ca sa le vad moacele...ar trebui sa-ti deschizi o mica afacere,io vreau da e ceva de mers pana-n ungaria....daca mai are cineva drum pune o vorba buna si pt mine...
p.s.se pune la orice tip de aspirator?
Sabina vine acasa,va multumim www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
carmenp spune:
io n-am mai auzit de dispozitiv de curat nasu` care se ataseaza la aspirator, da`-mi tot imaginez cum ar fi sa sune tata_lu`_ilinca si sa ma-ntrebe ce face minunea vietii lui, iar io sa-i raspund "bine, ii scot mucii cu aspiratoru`"
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
szivarvany spune:
Hihihi, io nu`s buna de afaceri, daaar, cum lucrez la o firma de transporturi, pot oricand apela la oamenii mei, deci daca chiar vreti, io vorbesc si se rezolva pana la destinatie. Io i-am dat soferului 2000 forinti. Va ajut cu mare placere.
Aspiraturu`meu e dintr`ala mare delonghi care si spala, deci e fortoasa, mi-a fost teama si mie ...
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
ina32 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
io n-am mai auzit de dispozitiv de curat nasu` care se ataseaza la aspirator, da`-mi tot imaginez cum ar fi sa sune tata_lu`_ilinca si sa ma-ntrebe ce face minunea vietii lui, iar io sa-i raspund "bine, ii scot mucii cu aspiratoru`"
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Io cred ca sunt cam confuza....adica chiar scoti mucii cu aspiratoru aspirator????? Ca nu asa intelesesem, adica nu credeam ca e vorba de un aspirator "in carne si oase"
Ups...nu cred ca am curaj sa folosesc asa ceva....
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
ANDREEABANICA spune:
Ar fi totusi o problema,asta micuta se sperie de aspirator,de fapt mai nou se sperie si de blender,pe care-l stie de-o viata,a devenit foarte sensibila la zgomote,asa ca nu stiu cum ar reactiona sa ma apropii de ea cu zgomotul ala....cred ca ar fi un iures total...ma mai gandesc.
Sabina vine acasa,va multumim www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Fetele, noi mucim 10 luni / an ... asa ca asta este solutia pentru problema noastra. Doamne fereste ca as vrea sa va conving pe voi sa faceti ceva ce nu vreti, departe de mine Din pacate, noi avem nevoie !
Carmen - da` vecinii mei care se vor minuna de ce curatenie facem seara de seara
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Mey, m-ati terminat cu aspiratorul demucificator!!! Rad singura si ma uit la computer si colegii se uita cu o mila la mine....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
philip spune:
hehehe, uite la ele bietele cum au ajuns la 13 pagini si nu si-o facut nimeni mila sa le inchida si redeschida. si eu m-am amuzat cu pompita, dar, daria, sigur ca e ok, presupun ca stiu aia ce-au facut. imi pare rau sa gasesc asa multi mucosi pe-aici. multa sanatate. monica, eu ti-am mai raspuns la treaba cu putza, acum vad ca te-au ajutat fetele.
philip&andreea
copilasi dragalasi
ina32 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
bey, am a big problema.... voi cum procedati cind se apuca meseriasii de spart, taiat_cu_faiu`, gaurit, etc numa` la ore de "virf", adecalea intre 14-16?? pe mine m-au timpit de cap, de exemplu, azi nu au facut nica pin` la 15, cind s-au apucat de dat cu barosu` exact in camera de sub ilinca. si nu-i prima oara, ca mai intii si-au pus centrala , acu cre`ca-si fac curat. pe de alta parte, inteleg ca meseriasii nu pot sta dupa un copchil sa doarma, da` totusi... pe de alta parte, ma doare sufletu` si de mine ca daca nu-si face somnu` are ce ma miorlai. va intrebam de curiozitate, ca oricum am fost la ei, da` macar sa stiu daca-s singura (nebuna)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Carmen-inca nu stiu sa-ti raspund da' o sa-i intreb pe vecinii mei cum au suportat cele trei luni cat au lucrat idiotii de meseriasi la mine in apartament. Eu i-am instruit intre ce ore sa sparga, bocane dar...in urma controalelor inopinate la fata locului am constatat grave incalcari ale regulamentului. I-am biciuit, ei au zambit inocent si au zis ca au inteles dar au facut tot cum stiau ei.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
cristalina spune:
Carmen, cand se sparg peretii prin vecini stau cu ea in brate cat doarme (adica in pat dar daca pun o mana pe ea n-are scheme...)
Asta inseamna ca stau cu okii pe pereti o ora cat doarme.
Intrebare intrebatoare...care faceti vaccin antigripal (voi, sotii, copiii, bunicii...:)) si cand il faceti...si ce fel de vaccin? Am si io o problema existentiala cu vaccinul asta, ce sa fac?!...
M-ati terminat cu pompa aia ...hehehe...daca ii zic lu' omu' cre' ca ma alerga cu tubu' ala de la aspirator prin casa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici