Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Figuelle..o sa va mai povestesc miine...azi asa m-a intristat povestea Lilianei..mi-a readus in memorie anumite momente pe care la ingropasem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Liliana,sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste nenorocirea asta,iar tatalui tau sa-i fie tarina usoara.Si eu mi-am pierdut tatal,pina acum e cea mai mare pierdere a vietii mele,dar gindeste-te la Adeluta ta,incearca sa iei putere de la zimbetul fetitei tale.
Olivia,imi pare tare tare rau pentru tine.Tu esti o femeie puternica si desteapta foc si sunt sigura ca o sa gasesti solutia ideala pentru Luca mic si scump.
si eu am sufletul greu cu copilul asta al meu,ma ingrijoreaza exema asta urita,pina marti cind mergem la control am mintea cam ravasita.Ciuperca sau ce-o fi aia din gurita e atit de inflorita,acum si exema asta,sincer nu stiu,probabil au vreo legatura,o fi vreo reactie alergica,nu stiu,zic si eu.Ma iertati va rog ca vorbesc asa pentru mine,m-am pus aici si-mi scriu gindurile.Noapte buna,fetelor

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

liliana, sincere condoleante! suntem alaturi de tine...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

in iasi dau, nu te mai intreaba nimeni, nimic.

quote:
Originally posted by Fiquelle

Ah, am uitat ceva: maine merg la Metro, sa fac aprovizionarea cu alimente de inceput de luna...pana la urma, dau voie cu copiii inauntru sau nu?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Liliana scumpa noastra suntem alaturi de tine! sincere condoleante si gindeste-te la copila ta, ea este cea mai importanta!
Carmen.....la 10. ca ceasu asta e cu o ora in urma. am citit citeva pagini si am adormit......bustean! cum a dormit Ilinca?
Mada, nu e nici o problema sa intri cu Sofi in metro, o sa te puna sa completezi o fituica cum ca ai grija de ea
am ceva de facut dimineatza acusi, revin!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si de la mine !!
Liliana, si sa nu uiti ca sintem cu toate alaturi de tine !!
Aici o sa fie inca o zi frumoasa, cu soare si 24 de grade, asa ca nu pot decit sa ma bucur !
Kim, io una vin oricind, iar pe Andrei nu-i bai, il iau cu mine, o sa aiba Lucasu cu cine sa se joace, sa nu ma intrebi de sot ... hehehehe, pe el pot sa il las pe aici, ca se descurca si sungurel !
Si eu folosesc lampa de aromaterapie cu ulei de eucalipt, doar ca in prospect scrie ca nu se recomanda copiilor mici, si chiar am citit pe net despre asta, medicii au pareri impartite visavis de povestea asta cu eucaliptul ! Bien acum, nu am pus nici eu cantitati industriale, dar m-am dus la farmacie si am cumparat karvol si vreau sa spun ca a functionat tare bine, Andrei doarme fara de nici o problema noaptea !
Va doresc o zi minunata si sint pe aici ... vorbim !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Liliania, condoleante, suntem alaturi de tine!!

Mergi la inceput

a facut un scandal monstru pe la 1, a papat juma de biberon cu lapte si somn... inca mai doarme. da` nu-mi iese din cap cum a adormit ea in starea aia...
[quote]Originally posted by roxanaz

buna dimineatza!
Carmen.....la 10. ca ceasu asta e cu o ora in urma. am citit citeva pagini si am adormit......bustean! cum a dormit Ilinca?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, stai linistita ... bine ca nu s-a intimplat nimik rau ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

Io ma declar odihinita, multumita si sper sa o tinem tot asa.

Carmen - uau asta da somn sa nu fie de deochi !

Fiquelle - da, e copilul meu, dar ea a doborat recordurile la asa ceva ... si nu de bebelus, ci dup`aia au apucat-o ...

Alice - foarte bun Karvolul ! Si noi avem in dotari. Miroase la noi seara de ne desfunda pe toti, mai dam si cu un pic de Wic si e super !

Mai Papadie, nu ne zici nika ???

O zi frumosa !

LILIANA -

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput