Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ieri dimineata este pusa Stefi pe olita, face pipi. Se duce soacra-mea cu olita la baie, Stefi ramane singura. nu se stie cum se urca in patul mare, se duce in locul in care doarme tati si mai face un pipi maaaare (a ajuns pana la saltea, prin covertura, plapuma).

I-am cumparat acum 2 saptamani Stefaniei o roaba, dar in loc sa plimbe ea papusile cu roaba vroia sa o plimbam pe ea, asa ca am ascuns roaba suus pe mobila. Aseara, nu stiu cum vede ea roaba, incepe sa tipe dupa ea, o dam jos. Domnisoara imediat s-a asezat cu fundul in roaba si se uita la tati si facea "ihi, ihi". Are memorie nu gluma.

Azi vine de la plibare. Cica se duce la baie, isi ia olita si se dece la usa la camera ei (era inchisa) si bate in usa. Ii deschide soacra-mea usa, se duce cu olita la locul obisnuit si iar "ihi, ihi". este pusa pe olita si face pipi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

ema, am dat click pe "e-mail autor" si mi-a aparut ca a trimis mesajul.Si ti-am scris 'un roman'.
Daca tot nu ai primit, scrie-mi tu pe email si dau reply.

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am uitat sa va spun ca azi-noapte l-am culcat in sacul de dormit.Nu a constituit un impediment la frichineala;doar ca nu am mai stat cu grija sa il invelesc.

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

intrebare intrebacioasa; are cineva mp3 cu cenaclul Flacara? pentru ca eu il am dar se aude din doi in trei pentru ca l-a prins Lucasu:) ...a invatat sa umble la dvd si ii place cum se invartesc Cdurile...si uite asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Laura, am eu ceva, dar nu mai am adresa ta. Mi-o trimiti?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bey, nu vreau sa va zic decat ca m-ati facut sa plang cu lacrimi de crocodile de la prima ora, asa ca azi cred ca va sar din schema...de parca nu-mi ajungea melancolia mea. de supararea ma-c sa fac o varza cu afumatura de porc. poate-mi revin pana la pranz.
am vazut o stefanie frumoasa si zambareata foc, da' nu l-am vazut pe haiducul pisicilor. adina, ma ajuti?
a, de fapt am intrat numa ca sa fac prezenta da' iaca nu ma mai pot opri.
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

am revenit mai repede decit speram

aseara am fost asa de trista....si eu sunt departe de parintii mei iar azi m-ati facut sa pling cu 'ruga ptr parinti'. Si eu sunt generatia lui Hrusca si a cenaclului si asta e cintecul care doare cel mai tare.
Liliana ...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau si gindeste-te ca avut nepotica linga el, s-a bucurat de ea .Tu trebuie sa fii tare pentru ea...e usor de zis, stiu , dar trebuie.

fetelor....lasat-i naibii gindurile negre si bucurati-va de puii vostrii, ce naiba v-a apucat asa in gasca. Roxi, Andreea trece-ti la treaba!

Eu .....astept sa mai vina unii sa vada casa, mie asa de greu ca plec din casa asta, dar uite ma gindesc la Alex ca lui ii va fi mai bine in UK ....unde ne vom muta dupa , cine stie in US sau ramninem acolo ...noi am vrea in Romania, dar e greu sa-si gasesca un job bun sotul deocamdata acolo. Am impachetat toata casa , am trimis-o si ...ce sa vedeti....am uitat sa-mi las si mie o pereche de pantofi, asa ca umblu in adidasi dim, prinz si seara. Nu sunt in mood sa mai dau bani acum pe alti pantofi aici ...asa ca diseara ma duc la restaurat in adidasi. NOroc ca aici nu prea conteaza....si nu ma pun eu cu unguroaicele.

Copilul meu e la soacra-mea, maninca non-stop...am primit poze, dar parca e trist. Nici al meu nu a mai luat in greutate , a rama la 10kg...dar toata ziua maninca, alearga asa ca nu ma mir.

va pup si sa aveti o seara linistita si o zi buna la schimbul 3

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

dana, uite adresa mea de mail:
laura_oprescu2002@yahoo.com,uite-o si pe a lui Adi in caz ca e nevoie de mai mult spatiu:)
aoprescu2002@yahoo.com
sarumana mult!
vad ca toata lumea e in dispozitie melancolica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc mult fetele ptr suportul vostru.
Din pacate tatal meu nu mai este printre noi. Nu pot sa-mi revin din soc. Mai ales ca in ultima vreme, de cand era Adela in Romania spunea ca tati parca a intinerit. Era asa de fascinata de Adela, era minunea lui. Spunea ca nu mi-o da inapoi, ca o duce el la gradinita, la scoala....si acum? Cine ii mai spune povesti, pe cine mai adoarme Adeluta (asta ptr ca de multe ori de oboseala adormea inaintea nepotilor - si ei ieseau tiptil din camera si spuneau "l-am adormit pe tataie"). De ce nu ia fost suficienta Adela, de ce se framanta ? Ptr ce? Nu stiu si poate nu voi sti niciodata.
Scuzati-ma dar urlu de durere. Va multumesc ptr tot. In doua ore plec la aeroport. Ma doare acest drum , chiar daca la capatul lui imi voi vedea lumina ochilor.
Am intrebat-o pe mama mea daca se va descurca in continuare cu Adela, si mi-a zis ca sa nu i-o iau, caci ea ce face singura. Iar replica a venit foarte repede de la fratii mei "sa nu vi cu ideea sa ne iei fata, caci e fata noastra a tuturor- caci la toti le zice mami si tati, inclusiv la nepotii mei de 15 si 17 ani". Va inchipuiti cat de dor ia fost ei de mami si tati, incat la toti barbatii zice "tati" si la toate femeile "mami", bineinteles cunoscuti.

Va pup!
Ma voi intoarce miercuri in SUA. Pana atunci va imbratisez cu drag. Si va promit poze cu zana mea la intoarcere.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si eu...daca am sa va spun ca MP nu mai pleaca..o sa ziceti ca-s nebuna...dar cred ca ea este....
acum fug la sedinta si revin sa va citesc...

Mergi la inceput