Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ia uite ca s-a razgindit MP-ul !!! Pai Kim, nu este motiv de bucurie ? Si io care tocma ce ma pregateam de un State mic ... heheheheh !!! Am ramas fara de ... job !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liliana, sa o pupi pe adelutza din partea noastra.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..pot sa vin si eu ...cu comitetul de bataita? Ce v-a apucat pe toate? Fiecare o stie pe a lui ..unele se pling ca nu mai pot face fata copilului..altele ca stau prea putin cu copilul (eu sint din categoria asta )....Asta este pretul civilizatiei..asta este pretul pe care-l platim...lipsa timpului liber...
Carmencita ..de cind tot vreau sa -ti spun...tati l-a descoperit de curind pe acest Stratan...ce versuri poate sa aiba...si lui Uka ii place multttt....m-am nascut de ziua mea.....ma-nervez numai cind nu pot sa ma-nervez. Noi le-am download de pe net...
Apropo de lucruri traznite....Luca ne asteapta in fiecare zi la ora 5...in parcare...si ieri asa l-a impresionat(cum nu stiu :) pe un nene..ca ala a scos 5$ si i-a dat..he,he...a inceput cupilul meu sa faca bani...Sau altceva...diminetile vrea sa ne stearga in urechi cu betisoarele...si vrea sa se spele pe dinti cind ne vede....iar la sfirsit urlete ...de ce-i luam periuta de dinti asa de repede...
Am vazut-o pe Stefi...mi-a placut poza in care papa iaurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!
Liliana, condoleante! Cred ca la ora asta esti in avion deja si sper ca intilnirea cu Adeluta sa iti mai aline un pic durerea...
Uite ca si io voiam sa scriu de ieri, dar vestile astea m-au dat peste cap si nu mi-am mai gasit cuvintele...

Olivia, bine ca si-a revenit MP... sau ai adus-o tu pe calea cea buna..:))...

Ce a mai facut Bianca... bate din palme si se bataie cum aude muzica la televizor (eu nu facea asta inainte)...dar are o mutra foarte serioasa in timpul asta de ma termin de ras...
Imi cere mobilul, il pune la ureche si alearga prin toata casa "vorbind" la telefon...

Cu dormitul... nu mai devreme de 11:30... aseara l-am pus pe ta-su s-o adoarma da nu a avut succes asa ca m-am dus eu... si m-am ales cu vreo doua capete in nas, suzeta bagata in gura... si calareala cat cuprinde :((...sa tot cresti copii....

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Alice pozitia de MP se elibereaza in 7 luniasa ca ai timp sa te pregatesti
Ma tot sfatuiati sa gasesc o nanny autohtona...si asta am incercat sa fac ieri..am avut un soc...vor 10-15$/ora...so...ar fi ceva de genul intre 1600 -2600$/luna....ieftin ,nu? Dar nu banii sint problema (desi parca i-as cam arunca...)....ci faptul ca ar fi o persoana complet straina...
Crese de stat nu exista in California..si cele la care am verificat ieri..aveau liste de asteptare....asa ca da....am motiv de bucurie...cum imi zicea Alice...

Mergi la inceput

Anca..nu, eu nu am incercat s-o influentez...nu vreau sa tin pe nimeni cu forta...altii (din RO)au facut-o sa-si schimbe optiunea:)
Si Uka danseaza si aplauda la orice fel de muzica :)...muzica sa fie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!

Eu acum am citit ce ati scris..si cand mi-am vazut mesajul cu conopida in mijlocul discutiei voastre despre melodii de plans...

Scuze!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pt ina niste www.webro.us/pentru_soferi/" target="_blank">reguli de circulatie

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

liliana,
in seara asta am fost la dr cu ionut care de ieri tuseste urit si.... antibiotic, prednison si ... pauza de la gradinita. mai nasol ca vineri este ziua lui si-i promisesem ca-i fac ziua acolo, acum nu stiu exact cum am sa procedez. ilinca este mai bine, dar mergem cu tratamentul pina la 5 zile
olivia, am o intrebare: fiica-mea nu prea bea lichide, adica nu bea, am observat ca are pielea uscata pe burtica, are legatura una cu alta? apoi, nu i-am dat inca zahar, de fapt i-am dat mai demult dar incepuse sa aiba scaunele proaste si de atunci nu i-am mai dat. pentru inceput, de exemplu in ceai, cum ar trebui sa procedez? i-l dau pur si simpli, sau sa-l fierb cu apa? ma gindesc ca poate ceai indulcit ar bea, macar de sete...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmencita..cum nu bea lichide? Cite lichide bea/zi?Nu bea lichide acum sau in general?
Pielea uscata ar putea constitui un semn de deshidratare...alaturi buze uscate, scaderea cantitatii de urina (adica gasesti pampersul uscat la 3 ore), urina mai inchisa la culoare, plins fara lacrimi...
Incearca sa faci acest test: pliaza-i pielea de pe lateralul burticii...daca pliul se mentine si nu revine imediat la normal , este semn de deshidratare. In acest caz ii trebuie nu numai lichide si zahar dar si saruri. In US se foloseste cu succes 7 UP sau Sprite...incerca poate-i place. Nici sucurile de fructe nu-i plac (astea le poti inmulti prin dilutie cu apa)....Nici apa nu vrea?

Mergi la inceput