Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen - sigur o stii. ia de-aci versurile: http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/rugaparinti.php

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Aoleuuuu, si io plang de rup la melodia aia a lui Hrusca. Da' rau de tot...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vad ca se contabilizeaza melodiile melancolice cu mame/parinti...dar ce v-a apucat??? Acu' ma apuca si pe mine chefu' sa-l sun pe tata...si abia ce-am vorbit de dimineata cu el...
Adevarul este ca uneori ma apuca asa un feeling ca mai am asa de putin timp de petrecut cu ei (in ani adica...) ma ia plinsul si ii sun sa vad ce fac...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Feteleeeee...imi scrie si mie cineva repede reteta de mancare cu conopida..am zis repede ca am pus conopida la fiert si nu prea stiu ce sa fac mai departe....

MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sunteti pe receptie?

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simona, elou :-)
Io fac asa: fierb bine conopida, amestec smantana+galbenus, pun intr-un bol de yena asa: conopida, smantana,pesmet, pana se gata si deasupra cascaval ras si bag la cuptor. Asa fac io ... poate sar si fetele.

Mey, azi e zi dintr`aia generala la gashca noastra ? Ca io plang si nu ma pot opri si imediat merg acasa si o sa am o moaca de clovn .

Noah gata. Pan`aci. Hai sa vorbim si de lucruri haioase.

Propun subectu`: ce a facut haios copilu` meu azi !
Astept povestioare haioase, de la copii mici si mai mari (de la norocoase duble-mamici).

Io va zic de Giulia, da` de aseara: mesterea iarasi la masina de spalat, baga ratzushtele, eu o strig Giuliaaaa, Giuliaaaaa, la care ea imi striga : "Uliaaa, Uliaaaa" si tot repeta, apoi thathiii si fuge spre tata`so, deh, tradareee, tradareee

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Merci...am fugit!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu am tras o fuga pana acasa ca m-a sunat disperat ca plange Stefi si nu poate sa o adoarma (e prima data cand ma suna), dar, bineineles pana am ajuns acasa adormise saracuta suspinand la tati in brate. asa ca am mancat si eu bine si m-am intors la servici.

Simona eu nu stiu nici o reteta, dar pune niste branza/cascaval, un ou si pune intr-un vas tapetat cu unt si pesmet si la cuptor cu ea.

Stefi va multumeste de complimente. Carmen, ea ar vrea sa manance singura, dar nu prea mai ramane mancare in lingurita pana reuseste ea sa o bage in gura. Ai incercat sa-i dai Ilincai bucatele de legume fierte? Marcela, si eu am observat ca au fetitele aceeasi carte, bineinteles ca am primit-o din State si cand te gandesti ca costa doar 7$! Eu mai nou ii trimit verisoarei mele bani ca sa imi cumpere jucarii si haine pentru Stefi.

Si eu stiu melodia lui Hrusca, acum am vrut sa recitesc versurile, dar nu am reusit sa trec de prima strofa. Iar melodia lui Stratan nu o stiu.

Daria, lasa gindurile negre deoparte, ti-e greu cand esti singura, dar capul sus ca viata este lunga si frumoasa. Si incepe munca de lamurire cu sotul ca sa nu fie si Gulia singura (auch, sper ca nu-ti vine sa arunci cu ceva dupa mine ca ma bag unde nu trebuie).

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Giuliaaaaaa: uite aici ce facu Vicu ieri: l-a ajutat pe tac'u la treaba
1. schimbat spoturi arse in casa ==> au mai trebui cumparate 2
2. montat aplice pe hol ==> a trebuit cumparat un abajur nou pentru una din aplice. Nu s-a mai gasit la aceeasi culoare, asa ca avem un hol vesel . Al doilea set de aplice a scapat ca prin minune = a se citi a prins bona de veste in ultimul minut (prea gangurea Victor a fericire!!)

O zi fericita!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu abia astept sa se termine programul si sa plec acasa ca sa pot iesi cu Stefan in parc macar o ora pina se intuneca. Ma tot gindesc ca in curind se schimba si ora si va fi intuneric de la ora 17:00 - cum mai ies eu cu copilul afara??

Daria, bun subiectul propus - Stefanutz e la faza cu descoperitul prin dulapuri - asa ca de dimineata a tras de mama sa-l duca la dulapul in care tin eu tot felul de mascari de bucatarie (faina, malai, conserve, etc) - trage de usi sa le deschida si apoi le da drumul sa se inchida cu zgomot de scoala si vecinii - cind eu zic nu, Stefan, nu - el ride in hohote si repeta figura cu trintitul usilor...Acelasi lucru cu robinetul de apa cind ne spalam seara - il inchide si ride cu gura pina la urechi la mine care il cert ca opreste apa si o sa inghetam amindoi...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput